olmazmıyız hemde en güzelinden ya bebeklerimiz onlarda çok nazlı olurlar heralde baksana bizleri beklettiklerine göre hiçbirinizi tanımıyorum kızlar ama herkesi merak ediyorum her gece uyumadan herkesin anne olması için dua ediyorum bebekler swetlana,gülseren ve berilinsaolun kıslar hepımız anne olacagız inş hemde en guzel anneler
kızlar ya ben kendi kendime konuşuyorum nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzolmazmıyız hemde en güzelinden ya bebeklerimiz onlarda çok nazlı olurlar heralde baksana bizleri beklettiklerine göre hiçbirinizi tanımıyorum kızlar ama herkesi merak ediyorum her gece uyumadan herkesin anne olması için dua ediyorum bebekler swetlana,gülseren ve berilin
olmazmıyız hemde en güzelinden ya bebeklerimiz onlarda çok nazlı olurlar heralde baksana bizleri beklettiklerine göre hiçbirinizi tanımıyorum kızlar ama herkesi merak ediyorum her gece uyumadan herkesin anne olması için dua ediyorum bebekler swetlana,gülseren ve berilin
yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neyse azcık formları arıyım barıııııııııııııııııııııııııııııııı
herkese meraba.nasılsınız görüşmeyeli arkadaşlar.ben yeni açabildim .gülsereen berill.:teytey:
meraba canım .bugün sadece kan aldılar.öğleden sonra arayıp yarın sabah yine gelin dediler yarın kan ve ultrasyon var .hayırlısı bakalım.sen nasılsınn bi gelişme varmıı.
bugün sitede bi tuhaflık varr gerçekten tuhafffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?