tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kımseler yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

saolun kıslar hepımız anne olacagız inş hemde en guzel anneler
olmazmıyız hemde en güzelinden ya bebeklerimiz onlarda çok nazlı olurlar heralde baksana bizleri beklettiklerine göre hiçbirinizi tanımıyorum kızlar ama herkesi merak ediyorum her gece uyumadan herkesin anne olması için dua ediyorum bebekler swetlana,gülseren ve berilin

kızlar ya ben kendi kendime konuşuyorum nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

saol cnm bende hepımız ıcın dua edıyorum inş en kısa zamanda bızım afacanlarda gelecekler bıze

ya nerdesınız bı bulusamadık bugun sız varken ben yok ben varken sız yok aaaaaaaaaaaaaaaaaa gelın ama

herkese meraba.nasılsınız görüşmeyeli arkadaşlar.ben yeni açabildim .gülsereen berill.:teytey:

ya gene kımse yok bende gıderım bak gelınhadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neyse azcık formları arıyım barıııııııııııııııııııııııııııııııı

ya kıslar teodorastan haber varmı bayadır yok acele gorustunmu hıc napıo nasıl ıyımı slm sole

Kislar Ben Geldimmmmmmmmmm, Dişçiye Gittim Ya Aklima Takildi Dolgu Yaptiriyorumda Birşey Olurmu Acaba? Doktorumada Sordum şu Aşamada Sorun Olmaz Dedi Ama Nebilim Işte!

yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neyse azcık formları arıyım barıııııııııııııııııııııııııııııııı

KISLARRR BEN GELDİM AY BUGÜN BU SİTE BENİ DELLENDİRDİ.... YA DİŞÇİYE GİTTİM DOLGU YAPTIRIYORUM, DOKTORUMADA SORDUM AMA İÇİME DERT OLDU BİRŞEY OLURMU ACABA...

meraba canım .bugün sadece kan aldılar.öğleden sonra arayıp yarın sabah yine gelin dediler yarın kan ve ultrasyon var .hayırlısı bakalım.

Ya Kislarrr Benim önceki Yazdiğim Mesaj Neden En Sonda Duruyor. Ayrica Bu Tarih Saat Nereden Değiştiriliyor.

meraba canım .bugün sadece kan aldılar.öğleden sonra arayıp yarın sabah yine gelin dediler yarın kan ve ultrasyon var .hayırlısı bakalım.sen nasılsınn bi gelişme varmıı.

meraba canım .bugün sadece kan aldılar.öğleden sonra arayıp yarın sabah yine gelin dediler yarın kan ve ultrasyon var .hayırlısı bakalım.sen nasılsınn bi gelişme varmıı.

YA KISLARRR BENİM ÖNCEKİ YAZDIĞIM MESAJ NEDEN EN SONDA DURUYOR. AYRICA BU TARİH SAAT NEREDEN DEĞİŞTİRİLİYOR.

CANIM BENDE HENÜZ BİRŞEY YOK REGLY OLMADIM HENÜZ. YA BEN DİŞİME DOLGU YAPTIRDIM YARIN YİNE GİDİCEM BİRŞEY OLURMU ACABA ANESTESİYLE?

HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM SENİ ARAR ARAMAZ YAZ BURADAN NE DEDİLER DİE!

bugün sitede bi tuhaflık varr gerçekten tuhafffffffffffffffffffffff

herkeseeeee hayırlııııııı akşamlar .duanıza ihtiyacım var .rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…