tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeseeeee hayırlııııııı akşamlar .duanıza ihtiyacım var .rabbim herşeyin hayırlısını versin.

İYİ AKŞAMLAR CANIM, HEPİMİZİN BİRBİRİNİN DESTEĞİNE İHTİCI VAR ŞEKERCİM.... TUHAF Bİ CÜMLE OLDU AMA ANLARSINIZ SİZ :bbo:

ya genemı kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ya senağlamasenağlamafisfisfiskafamçokkarıştıtatlicadiarzu

gulseren dr arayıp bı sor ıstersen aklımızda kalmasın cnm ne olur n eolmaz sor sen

kıs cvp verdımya dr sor dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

laelaelaelaelae:bbo:tatlicadiarzu ya hıslı cvp nıye yollayamıyom hep hta dıyo ama bakıyomkı gelmıs noldu bu sıteye ya nazar degdı heralde:çok üzgünüm::enbuyukkk:

aha gene kendıkendıme yazmaya basladım sonum nolcak bılmıyom hadı hayırlısı

sıze beddua edıyom ahada inş allahım bu yazmayan kıslar 3uz anası olsunlar tez zamanda inş

kıs cvp verdımya dr sor dıyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ŞEKERCİM DAHA YENİ GÖRÜNTÜLENDİ :bbo: YA DOKTORUMA SORDUM DEDİKİ YUMURTLAMA HENÜZ OLMADIĞI İÇİN SORUN OLMAZ AMA NAPİM YİNEDE HUZURSUZ OLDUM... BU ARADA DOLGU SAATİNDE LUCRINI YAPMAM GEREKİYORDU DOKTORUMA BAŞLAMADAN 20 GEÇE 2 DAKİKA ARA VEREBİLİRMİYİZ DEDİM, DOKTORUMDA İĞNEMİ YAPICAKSIN DEDİ CADIARZU NEYSE ONUNDA GÖRÜMCESİ 3 AYLIK HAMİLEYMİŞTE TÜP BEBEKLE TAHMİN ETMİŞ ODA a.s

kıa ayza sana soru sordum nekanı aldılar dıye nıye altta bakıyon yazsana 3uz anası olasıca

sıze beddua edıyom ahada inş allahım bu yazmayan kıslar 3uz anası olsunlar tez zamanda inş

AY ŞEKERCİM BENDE HIZLI CEVAP YAZAMIYORUM YA BENDE ÜÇÜZ ANASI OLMAK İSTİYORUM ŞİMDİ OLAMIYCAKMIYIM BEN YAZIYORUM senağlama

ŞAKA ŞAKA ŞEKERCİM ALLAH HAYIRLISINI VERSİN, HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

cnm dr sorun yok dedıyse yoktur aklına kotu seyler getırme ıyı dusun tamanmı

ya yenı bır baslıkmı acsak ordan konusuruz ne dersınız zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

AZ KALMIŞ CANIM SENİNDE BAŞLAMANA... BEN İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNE GİDİYORUM. NE KADARA YAPTIRIYORSUNUZ? BİRDE PROBLEMİNİZ NE?

2500dolara yaptırıyoruz ilaçlar hariç tabiki ben pukoyum fakat dr çalıştırmamıza rağmen gebe kalamıyosun bu duruma açıklanamayan infertile diyoruz dedi aslında büyük bi sorun yok yani ama olmuyo biz de biran önce tüp yaptıralım dedik hayırlısı olsun artık

BÜYÜK BİR SORUN OLMAMASINA SEVİNDİM CANIM, HAYIRLISI OLSUN SENİN İÇİN EN KISA ZAMANDA BEBELERİNE KAVUŞMANI DİLERİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…