tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OLABİLİR CANIM.... YA SİZDE GÖRÜYORMUSUNUZ BENİM ÖNCE YAZDIĞIM BİR MESAJ EN SONDA ÇIKIYOR SÜREKLİ SONA ATIP DURUYOR!

actım canım tup bebek bolumunde tup bebek derleselım dıye senın o msj gelınce sabah saatler karıstı senın msj da saat 06 gozukuyo ondan

merhaba yeni üye oldum.ben de 23 nde tedaviye başlıyorum.2. tüp bebek denememiz olacak.

KISSLAR BEN DELLENDİM BUGÜN, TAM SİTEYE GİRİYORUM KOPUYOR :bbo:
CANIM BENİM BİLDİĞİM NORMAL DOĞUM YAPAN KADININ ORGANLARI YENİLENİYORMUŞ.

arkadaşlar nerelerdesiniz kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

GÜNAYDIN BERİLCİM BEN BURADAYIM DÜN SWETLANA YENİ BİR FORUM AÇTI GÖRDÜNMÜ?
EVET CANIM GÖRDÜM NE YAPALIM BİR FİKRİN VARMI ORDADA BAYAĞI SOHBET ETTİK AÇIKCASI SAYFAYI MEŞGUL ETTİK KONUYU AÇAN ARKADAŞ ACELE NE DÜŞÜNECEK FİKRİN VARMI

EVET CANIM GÖRDÜM NE YAPALIM BİR FİKRİN VARMI ORDADA BAYAĞI SOHBET ETTİK AÇIKCASI SAYFAYI MEŞGUL ETTİK KONUYU AÇAN ARKADAŞ ACELE NE DÜŞÜNECEK FİKRİN VARMI

AY CANIM BİLMİYORUM HATTA AÇMADAN BENDE SÖYLEDİM AMA DÜN BURADA ÇOK SORUN VARDI.... ÖYLE OLSA BİLE BEN BURAYADA TAKILIRIM YİNEDE ACELE ABLA VAR SONUÇTA YİĞENLERİMİZİ MERAK EDERİM.

Gülseren Ordamisin Canimmm Site Tuhaflaşti Neyse Düzelir Yakinda

Gülseren Ordamisin Canimmm Site Tuhaflaşti Neyse Düzelir Yakinda
GÜLSEREN DOKTOR BANA 2. GÜN GEL DEDİ AMA ORASI PAZAR GÜNÜ KAPALI 3, GÜN OLSA BİR SORUN OLURMU YA CANIM SIKILIYOR TEDAVİYE BİLE DOĞRU DÜRÜST BAŞLIYAMIYACAM HERALDE

GÜLSEREN DOKTOR BANA 2. GÜN GEL DEDİ AMA ORASI PAZAR GÜNÜ KAPALI 3, GÜN OLSA BİR SORUN OLURMU YA CANIM SIKILIYOR TEDAVİYE BİLE DOĞRU DÜRÜST BAŞLIYAMIYACAM HERALDE

CANIM BANA ADETİNİN 3. GÜNÜ GEL DEDİ ? BENCE ARA Bİ SOR FARK EDERMİ DİE! YA BUNAMI CANIN SIKILIYOR AAAAAAAAA KIZARIM BAK MORALLER YÜKSEK LÜTFENNNNNNNNNN

Of Ya Herkesler Burada Ama Hiçkimse Birşey Yazmiyorrrrrrrrr Ya Da Benim Bilmediğim Bi Forumdanmi Yaziyorsunuzzzz

AY CANIM BİLMİYORUM HATTA AÇMADAN BENDE SÖYLEDİM AMA DÜN BURADA ÇOK SORUN VARDI.... ÖYLE OLSA BİLE BEN BURAYADA TAKILIRIM YİNEDE ACELE ABLA VAR SONUÇTA YİĞENLERİMİZİ MERAK EDERİM.

ya kıslar tabıkı buradada yazısacagız aceleyı bende bırakmam o bızı anlkar sıte cok kotuydu dun ve hep sorun vardı sayfa coklugundanda anlasamıyoduk

berılcım ben aceleye gıtmeyın dıye acmadım dun sıte sorunluydu kı bılıyosun yazdıklarımızı okuyamıyoduk bıle o yuzden actım ama ben hem orda hemde burda sohbete katılıyorum

bı sorun olmaz cnm ama ara dr sor benımde ole olmustu ama sorun yok demıstı

bu arada gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkıslar yyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaa unuttum

kıs acele nerdesın sen yıne gene yegenlerıme ne yapıyon rahat bırak su cocuklarıda orada yıyıp ıcıp uyusunlar cnm ıyı bak bebıslere ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…