- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.561
OLABİLİR CANIM.... YA SİZDE GÖRÜYORMUSUNUZ BENİM ÖNCE YAZDIĞIM BİR MESAJ EN SONDA ÇIKIYOR SÜREKLİ SONA ATIP DURUYOR!
actım canım tup bebek bolumunde tup bebek derleselım dıye senın o msj gelınce sabah saatler karıstı senın msj da saat 06 gozukuyo ondan
inanmıyorum kızlar şimdide sizler yoksunuz swetlena ne güzel söylemişsin birde bebişlerimiz olsun tümden yenileneceğiz,birde doğum yapan her kadının organları yenileniyormuş bilimsel olarak bu allahım inşallah herkese nasip eder
arkadaşlar nerelerdesiniz kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
EVET CANIM GÖRDÜM NE YAPALIM BİR FİKRİN VARMI ORDADA BAYAĞI SOHBET ETTİK AÇIKCASI SAYFAYI MEŞGUL ETTİK KONUYU AÇAN ARKADAŞ ACELE NE DÜŞÜNECEK FİKRİN VARMIGÜNAYDIN BERİLCİM BEN BURADAYIM DÜN SWETLANA YENİ BİR FORUM AÇTI GÖRDÜNMÜ?
EVET CANIM GÖRDÜM NE YAPALIM BİR FİKRİN VARMI ORDADA BAYAĞI SOHBET ETTİK AÇIKCASI SAYFAYI MEŞGUL ETTİK KONUYU AÇAN ARKADAŞ ACELE NE DÜŞÜNECEK FİKRİN VARMI
GÜLSEREN DOKTOR BANA 2. GÜN GEL DEDİ AMA ORASI PAZAR GÜNÜ KAPALI 3, GÜN OLSA BİR SORUN OLURMU YA CANIM SIKILIYOR TEDAVİYE BİLE DOĞRU DÜRÜST BAŞLIYAMIYACAM HERALDEGülseren Ordamisin Canimmm Site Tuhaflaşti Neyse Düzelir Yakinda
GÜLSEREN DOKTOR BANA 2. GÜN GEL DEDİ AMA ORASI PAZAR GÜNÜ KAPALI 3, GÜN OLSA BİR SORUN OLURMU YA CANIM SIKILIYOR TEDAVİYE BİLE DOĞRU DÜRÜST BAŞLIYAMIYACAM HERALDE
AY CANIM BİLMİYORUM HATTA AÇMADAN BENDE SÖYLEDİM AMA DÜN BURADA ÇOK SORUN VARDI.... ÖYLE OLSA BİLE BEN BURAYADA TAKILIRIM YİNEDE ACELE ABLA VAR SONUÇTA YİĞENLERİMİZİ MERAK EDERİM.
EVET CANIM GÖRDÜM NE YAPALIM BİR FİKRİN VARMI ORDADA BAYAĞI SOHBET ETTİK AÇIKCASI SAYFAYI MEŞGUL ETTİK KONUYU AÇAN ARKADAŞ ACELE NE DÜŞÜNECEK FİKRİN VARMI
GÜLSEREN DOKTOR BANA 2. GÜN GEL DEDİ AMA ORASI PAZAR GÜNÜ KAPALI 3, GÜN OLSA BİR SORUN OLURMU YA CANIM SIKILIYOR TEDAVİYE BİLE DOĞRU DÜRÜST BAŞLIYAMIYACAM HERALDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?