tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada acelecım dun sıte bırbırıne gırdı bılmem bılıyomusun saatler tkvım yazılar hersey karıstı gıremıyosun dusuyosun gırınce yazamıyosun bızde sayfa coklugundan yenı bır bolum actık senınle buradan yazısmaya devam ama sende gel ordanda yazısalım umarım yanlıs bıse yapmamaısmdır bana kısmassın inş

kızlar merabaaaaa ben geldimmm.bu gidip işe gelmeler beni baya yoruyoo sormayınn.görüşmeyeli iyisinizdir umarım...:teytey:

acele nerdesın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz alo bı ses ver

yok tatlım niye kızayım iyi olmuş birbirinize rahat ulaşırsınız işte

ikrar bebişim ne haber nasılsın valla ben uğraşıyorum işte salı günü doktoro gideceğim pek yaramaz birşey yok yiğenlerinle uğraşıyorum :1hug:

böceekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kız nerdesin arkadaşım merak ediyorum bir ses versen çok iyi olur bebeğin nasıl inşallah yaramaz birşey yoktur en kısa zamanda yazarsan sevinirim canım:1hug:

ıyı ablacım regl oldum sonunda ılaçlara devam :1closedeyes:

hadi hayırlısı bebeğim şimdiden moralini çok yüksek tut lütfen birablan olarak tavsiyem bu sakın olumsuz düşünceleri getirme aklına veeeeeeeeeeeeeeee mutlu güne az kaldığını düşün seni çok seviyoruz biz şimdi iğneleride vurulacakmısın yoksa bir sonraki adettemi?:1hug::sm_cool:

olur tatlım olanların bir fazlası yok unutma allahım büyük sadece moralini çok yüksek tut ve allaha bırak tab transferden sonra yat dinlen özellikle iki gün sadece tuvalete kalk inşallah o günler gelince yazarım sana dondurma işlemi eğer embriyolarından kalan olursa benim kalmadı biliyorsun kalan olursa onu donduruyorlar hayırlısı canım ama ben allah biliyorya dondurma taraftarı değildim çünkü transferden sonra bebişlerimin bana tutunacağı umudunu hep yaşattım sonrada diğerlerini yok etmeyi düşünemedim yani senağlamaama sen bilirsin ablacığım istersen dondura bilirsin :1hug:

ikrar ben pek takılamıyorum böcek den bir ses varmı çok merak ediyorum onu:1hug:

ıkrarcım yanlıs anlamassan bende bısey solemek ıstıyorum dondurma ıslemıyle ılgılı benım 26yumurtam olmustu 3emrıo transfer oldu 23dondurduk ama o3tane tuttu fakat 2,5aylıkken dustu ıste enson dondurulan yumurtaları kullandı onlar acılınca sadece 3yasanıs oda tutmadı sana tavsıyem dondurma cunku kalıtesı dahada dusuyo ve pek tutmuyo ben cok pısmanım belkı taze yumurtayla yapsaydık olacaktı ama bılmıyom allahın takdırı ıste

acele bebısler nasıl kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kız swetlana bu ilaçları ne kadar kullanacağım dahasenağlama öldüm inan bune yağğğğğğğğğğğğğğsenağlama

acele bebısler nasıl kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

valla sabahlarımız kabus teyzesi öğlenlerimizde ilaçların etkisiyle kabus bebişler inşallah iyidir salı tekrar gideceğim işte 7 ci haftanın içindeyiz şu an böyle valla :1hug: inan bunların korkusuna su içemiyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyysenağlama

kız swetlana bu ilaçları ne kadar kullanacağım dahasenağlama öldüm inan bune yağğğğğğğğğğğğğğsenağlama

tatlım sık dısını sanırım 4ay oluncaya kadar kullanacan ılacları cunku ılk 3 4ay cok rısklı ya ondan canım allah kolaylıkversın ıns bı aksılık cıkmadan saglıcaklagecırırsın hamılalıgı cnm

nş hepsı gececek annesı az sabretŞeniz:teselli:

amin inşallah darısı hepinizin başına böceğide görürseniz fırçalayın kusura bakmayın ben çıkmak zorundayım allaha emanet olun

tamam cnm sende bebıslerınde allaha emanet olsunlar kendınıze ıyı bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…