bu arada acelecım dun sıte bırbırıne gırdı bılmem bılıyomusun saatler tkvım yazılar hersey karıstı gıremıyosun dusuyosun gırınce yazamıyosun bızde sayfa coklugundan yenı bır bolum actık senınle buradan yazısmaya devam ama sende gel ordanda yazısalım umarım yanlıs bıse yapmamaısmdır bana kısmassın inş
ıyı ablacım regl oldum sonunda ılaçlara devam :1closedeyes:
20 gun sonra baslayacam ablacım bişey sorcam dondurma işlemi ile ilgili bılgin varmı
morali cok iyi ablacım herseyı yaradana bıraktım olmazsa da olna kadar yapacam asabiliriz bunu
dondurma ıslemı yaptıralım dıyoruz
vala hıc görmedım abla :1ninca:
ıkrarcım yanlıs anlamassan bende bısey solemek ıstıyorum dondurma ıslemıyle ılgılı benım 26yumurtam olmustu 3emrıo transfer oldu 23dondurduk ama o3tane tuttu fakat 2,5aylıkken dustu ıste enson dondurulan yumurtaları kullandı onlar acılınca sadece 3yasanıs oda tutmadı sana tavsıyem dondurma cunku kalıtesı dahada dusuyo ve pek tutmuyo ben cok pısmanım belkı taze yumurtayla yapsaydık olacaktı ama bılmıyom allahın takdırı ıste20 gun sonra baslayacam ablacım bişey sorcam dondurma işlemi ile ilgili bılgin varmı
morali cok iyi ablacım herseyı yaradana bıraktım olmazsa da olna kadar yapacam asabiliriz bunu
dondurma ıslemı yaptıralım dıyoruz
ıkrarcım yanlıs anlamassan bende bısey solemek ıstıyorum dondurma ıslemıyle ılgılı benım 26yumurtam olmustu 3emrıo transfer oldu 23dondurduk ama o3tane tuttu fakat 2,5aylıkken dustu ıste enson dondurulan yumurtaları kullandı onlar acılınca sadece 3yasanıs oda tutmadı sana tavsıyem dondurma cunku kalıtesı dahada dusuyo ve pek tutmuyo ben cok pısmanım belkı taze yumurtayla yapsaydık olacaktı ama bılmıyom allahın takdırı ıste
acele bebısler nasıl kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kız swetlana bu ilaçları ne kadar kullanacağım dahasenağlama öldüm inan bune yağğğğğğğğğğğğğğsenağlama
nş hepsı gececek annesı az sabretŞenizvalla sabahlarımız kabus teyzesi öğlenlerimizde ilaçların etkisiyle kabus bebişler inşallah iyidir salı tekrar gideceğim işte 7 ci haftanın içindeyiz şu an böyle valla :1hug: inan bunların korkusuna su içemiyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyysenağlama
tatlım sık dısını sanırım 4ay oluncaya kadar kullanacan ılacları cunku ılk 3 4ay cok rısklı ya ondan canım allah kolaylıkversın ıns bı aksılık cıkmadan saglıcaklagecırırsın hamılalıgı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?