- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.881
ay senin patronunda ne anlayışsız ya ama stres olmaman lazım tatlım bence son dakikaya bırakmada uygun bir anında al şu izni bu böyle olmuyacak az kaldı ne yapacaksın hele transferden sonra dinlenmen lazım canım ya allah yardımcın olsun:teselli:
acele canım sana bişey sormak istiyorum gördüğüm kadarıyla antalyadasın. sen tedavini antalya da mı gördün eğer öyleyse nerde olduğunu yazar mısın?
slm geldım hafta sonu malum gezdım bugunde temızlık yaptım ve burdayım napım ıste bu hafta dr gıcem ılacları yazacak alacam allah kısmet ederse 12sınde asıl ılaclara baslıycam sen nassın fasulyeler napıyo ıyılerdır inş
kısslar izin aldımmmmmmmmm, doktora gidebilirmiyim dedim ve tabiiiii dedi gıcık patroncum, sonra beni aradı ve bundan sonra muhasebe müdürümüzden almamızı söyledi (bayan) :) sanırım geçen hafta izin alırken regly olduğumu söylemek adamı etkiledi....
canım az kalmış seninde hadi hayırlısı allahım yüzünü güldürür inşallah.
jeyyaradam demıstır alın sunu basımdan ıyı olmus cnm adına sevındım en azından senı daha ıyı anlar
heralde aynen öyle oldu aman sanki keyfimize gidiyoruz kendininde 17.00'da doktor randevusu var herkesin başına gelicek birşey bu yani anlamayanklava: odun olsunnnnn
ya gene kayboldunuz ya tek kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada gulseren ılıskı yumurta toplayana kadar serbest yumurta toplama gunu bellı oldugunda dr esıne perhız verecek yanı serbest korma yumıslere bıse olmaz
ay sağol canım sanki yumişlerim zarar görücek gibi geliyor sırnaşık şey birde ya diyorum hamile filan kalırsam sırnaşık şey bugüne kadar olmadı ama bellide olmaz adama keçiboynuzunun suyunu içirip durdum (onada keşke 3 ay önceden başlamış olsaydık) rahatlattınız beni ben toparlanıyorum yaveş yaveş yolum uzun taaaaaaa karşıya geçecem trafikte yoktur inşallah hepinizi çokkkk öpüyorum Şeniz kendinize iyi bakın akşam işim olmazsa evden girirem
ay sağol canım sanki yumişlerim zarar görücek gibi geliyor sırnaşık şey birde ya diyorum hamile filan kalırsam sırnaşık şey bugüne kadar olmadı ama bellide olmaz adama keçiboynuzunun suyunu içirip durdum (onada keşke 3 ay önceden başlamış olsaydık) rahatlattınız beni ben toparlanıyorum yaveş yaveş yolum uzun taaaaaaa karşıya geçecem trafikte yoktur inşallah hepinizi çokkkk öpüyorum Şeniz kendinize iyi bakın akşam işim olmazsa evden girirem
swetlana hadi hayırlısı olsun canım fasulyeler iyi yarin kontrolüm var inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ilaçları kesersenağlama ama kesmezsede canı sağolsun demi:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?