tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydin Fasulyelerin Annesi Nasilsin Bugün Bakalim?
Ablacim Kafama Birşey Takildi şimdi Doktor Cinsel Ilişkiye Girmeyin Demedi Bende Sormadim Ama Bana Tehlikeli Gibi Geliyor Yanlişmi Düşünüyorum Acaba Yani şuan Daha çok Yumiş Var Kendiliğinden Gebelik Oluşma Ihtimali Yüksek Olmazmi şu şartlarda...

günaydın canım tatlım zaten senin ağrın olmazmı ilişkide birde o yumurtalar çatlamadan hamiş olamazsın zaten biz tedaviye başladık o tarihten bu tarihe ilişki yasak canım hele transferden sonra felan ona göre davranın olurmu tatlım:1hug: vitaminle bebe aspirini içiyormusun

günaydın türkiyenin en güzel anne adayları bugün nasılsınız ben ve minik fasulyelerim iyiyiz yarinde onları görmeye gideceğim dua edin bize olurmu teyzoşları

ay ağrım oluyorda doktor yasak demediği için eşime anlatamıyorum maalesef kafamçokkarıştı neyse dün itibariyle yasakladım ben a.s transferden sonra 1 hafta eşimi göremiycem zaten annemde kalacağım için sırnaşık şey bebe aspirini kullanmıyorum sadece folic plus kullanıyorum.
ay yarını iple çekicem bebişleri merak ediyorummmmmmmmmmmmmm cinsiyetleride belli olur belkimmm

birde ablacım tedaviye başladıktan sonra doktorunmu yasak dedi sana ?

valla önce doktor yasak demedi ama çok aşırı ağrım vardı sağ olsun eşimde sesini çıkarmadı sonra doktor yasaklıyor hele transferde tamamen yasak valla internette hafta hafta gebeliği takip ediyorum cinsiyetleri daha belli olmazmışfisfisfis neyse sağlıklı olsunlarda cinsiyetini sonraki haftalarda öğrensekte olur değilmi:sm_cool:

hiç olmazmı ablişim onların canı sağolsunda biz saberederiz.
ikrarcım günaydın nasılsın görüşemiyoruz kardişin gittimi?

gunaydın acele ablam ve gulserenım ne yapıyonuz bakalım bana yasak neyım yok suana kadar :1rolleyes::icecream:

günaydın bebeğim yasak yoksa yasak olana kadar serbestsiniz:roflol: ama yakında yasakların başlar haberin olsun:1rolleyes: gittimi kardeşin teyzesi öptü bunlar seni

günaydın arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ancak konunun ilk sayfasından beri takip ediyorum ve çok sevdim sizi.

allah hepimize acele abla gibi mutluluıkları yaşatsın işallah :sm_cool:

gitti kızlar yahu asıgım ben ona beŞeniz
şimdi serbesken calıs dıyosunuz yanı:roflol::roflol:

allah kavuştursun bebeğim evet doğru anlamışsın serbestliği:roflol::roflol:teyzesi biz yarin fotoğraf çektirmeye götüreceğiz fasulyeleriiiiiiiiii:1hug:

gülseren tedavi nası gidiyo yavrimkafamçokkarıştı
acele abla yirim ben o fasulyeleri yirim

çalış bebeğim çok çalış sonra kocişle papaz olursun vallahi bizimki anlamıyo valla kafamçokkarıştı
canım cuma günü çok şükür iyidi 10 12 yumişim vardı tabi asıl önemli olan bunların sağlıklı olması adeti diil, bugün yine gidicem bakalım noolcek

:roflol::roflol: söyle onlara guzel poz versınler

söylerim canım biriktiriyorum ultrasyon görüntülerini inşallah sağlıkla gelsinler dünyayada büyüyünce göstereceğim allahım sizede kısmet etsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a.s

söylerim canım biriktiriyorum ultrasyon görüntülerini inşallah sağlıkla gelsinler dünyayada büyüyünce göstereceğim allahım sizede kısmet etsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a.s

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s onlar her haliyle güzeller teyzesinin gülleri onlarrrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s onlar her haliyle güzeller teyzesinin gülleri onlarrrr

teyzesi seni bekliyorlar sıra sende hadi yakında kuzenleri alacaksın ve onlar sana sen onlara sıkıca tutunacaksın değilmiiiiiiiiiiiiii bu gün doktoo gidiyorsun eşine yasaklandı de canım şimdi hassas bir dönem ağrında olur bırak boşver zaten yumurta toplamanada az kaldıııııııııııı oda anlasın canım valla bizimki kaç aydır ama diyorum ben ağrılarını bulantılarını çekiyorum eeeeeeeeeeee baba olmak kolay değil sende böyle diyorum sağ olsun anlayışla karşılıyor eeeeeeeeeeeeeeee 6 seneden sonra olunca böyle oluyor galibayerimseniben

gülseren kaçta randevun gelince yaz olurmu:1hug:

gülseren kaçta randevun gelince yaz olurmu:1hug:

ay ablacım doktor yasak demesede yasakladı diycem zaten sırnaşık şey, bebişlerimi tutmak için elimden ne gelirse yapacağım, umarım onlarda tutunmak için yapar fisfisfis, randevum saat 16.00'da ay bi streski sorma patron şuan karşımda oturuyor izin almaya çalışıyorum ama cesaret edemiyorummmmm

ay senin patronunda ne anlayışsız ya ama stres olmaman lazım tatlım bence son dakikaya bırakmada uygun bir anında al şu izni bu böyle olmuyacak az kaldı ne yapacaksın hele transferden sonra dinlenmen lazım canım ya allah yardımcın olsun:teselli:

acele canım sana bişey sormak istiyorum gördüğüm kadarıyla antalyadasın. sen tedavini antalya da mı gördün eğer öyleyse nerde olduğunu yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…