A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.841
kız gülseren alemsin valla bir haber versene merakta bıraktın bizi çok ayıpklava:
Meruşe bende tüp denemek zorunda kalırsam ikiz olsun isterim doğrusu.
Benimde annem babam ikiz eşleri:)KUzenimin doğal ikizleri oldu belki bizdende birinin olur:)
ACELE fasulyeler napıyo uzadılar mı kaç cm oldular
ACELE tüp bebeklerde erkek daha çok mu oluyo?Benim gördüğüm kadarıyla öyle.Kaç haftalık senin fasulyeler?
Öptüm minik kuşları.
ALLAHIM İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR CANIM, BEN İKİDİR DOKTORA GİTTİĞİMDE HAMİLE GÖRDÜM TÜP BEBEK İKİSİNİNKİDE BİRİ KIZ BİRİ ERKEK İKİZİYDİ....
kızlar allah hepinize ikiz versin benim fasulyeler iyi ama sağlıklı olsunda biri kız biri erkek olacak önce turşu yiyorum ekşi ekşi ardındanda lokum anlıycanız hem tatlı hem ekşi hayırlısı gerçi süprizzzzzteyzeleri 9 hafta bitmek üzereallahım sizlerede nasip eder inşallah gülserenciğim ne işin varsa şimdi yap sonra sakın kanaması normal korkma tatlım sana demiştim zamanla deri kalınlaşıyor galiba zorlanıyor ondan benim son zamanlarda hem kanayıp hem morarmıştı korkma:1hug:::1hug:
kızlar allah hepinize ikiz versin benim fasulyeler iyi ama sağlıklı olsunda biri kız biri erkek olacak önce turşu yiyorum ekşi ekşi ardındanda lokum anlıycanız hem tatlı hem ekşi hayırlısı gerçi süprizzzzzteyzeleri 9 hafta bitmek üzereallahım sizlerede nasip eder inşallah gülserenciğim ne işin varsa şimdi yap sonra sakın kanaması normal korkma tatlım sana demiştim zamanla deri kalınlaşıyor galiba zorlanıyor ondan benim son zamanlarda hem kanayıp hem morarmıştı korkma:1hug:::1hug:
En iyisini bulmuşsun hem ekşi hem tatlı :))):roflol:
Kıs onların cinsiyeti bellidir zaten oynama bebeklerin geleceğiyleklava:,Canın ne istiyosa onu ye.
:icecream:
Kendine iyi bak görüşürüsss...:1hug:
ne güzel bu sevinçler
inşallah biz de yaşarız
Allahım nazarlardan saklasın seni canım ACELE'm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?