tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah allah gönlünüze göre verirde bebişleriniz olur kızlar:sm_cool: böyle duyurursunuz inşallah

kız gülseren alemsin valla bir haber versene merakta bıraktın bizi çok ayıpklava:

curly. valla özel mesajda cevap yazdım ama gitmedi neyse canım 12 gün bekliyceksin bende öyle yaptım 12 gün sonra ilk tahlilin ondan 2 gün sonrada ikinci tahlilin yapılacak ilkini ilaçlar yanıltmasın diye inşallah bebişlerin sıkıca tutunmuştur sana sende moralini yüksek tut ve yat dinlen canım allah sanada bebişler verir inşallah:1hug:

acele senin yazılaını baştan itibaren okudum senin aına çok sevindim,bende 3 gündür ikinci tüp bebek tedavisine başladım ilki olmadı maalesef ama ümidimde yoktu ama bu sefer çok ümitliyim inşallah banada seninkiler gb 2 tane mercimekler verir yüce Allahım, olmayan herkese nasip etsin inşallah
üstelik ben ikiz eşiyim,ikiz eşiminde normal yolla ikizleri oldu benimde olur inşallah bu siteyi sizlerin yazılarını okuyup moral buluyorum iyiki varsınız

İnşallah meruşe inşallah:teselli:

ben de sağlıklı ikizler istiyorum
amina.s

Meruşe bende tüp denemek zorunda kalırsam ikiz olsun isterim doğrusu.
Benimde annem babam ikiz eşleri:)KUzenimin doğal ikizleri oldu belki bizdende birinin olur:)
ACELE fasulyeler napıyo uzadılar mı kaç cm oldular
ACELE tüp bebeklerde erkek daha çok mu oluyo?Benim gördüğüm kadarıyla öyle.Kaç haftalık senin fasulyeler?
Öptüm minik kuşları.

kız gülseren alemsin valla bir haber versene merakta bıraktın bizi çok ayıpklava:

İYİ AKŞAMLAR KISSLARRRRR, ABLACIM KIZMA ANCA BU SAATTE GİREBİLDİM SABAHTAN BERİ TEMİZLİK YAPIYORUM KASIKLARIM AĞRIYO ARTIK, BİNAMIZDA ZİLLER DEĞİŞTİ HERYER KIRILDI BÜYÜK İŞ ÇIKTI ANLIYCAĞIN ÇOK YORULDUM İNŞALLAH YUMİŞLERİME Bİ ZARARI YOKTUR BU KADAR YORULMAMIN. 10 12 TANE YUMİŞİM VARMIŞ 1 KUTU DAHA GONAL F ALDIM YARIN TEKRAR ÇAĞIRDI DOKTORUM.... ALLAHIM İNŞALLAH SAĞLIKLI YUMİŞLERDİR KOŞUŞTURMANIN Bİ ZARARI YOKTUR DİMİİ fisfisfis
BİRDE ABLACIM BUGÜN GONAL F'Yİ YAPARKEN İĞNEYİ ÇIKARDIM HEMEN KAN FIŞKIRDI BİRAZCIK NEDEN OLDU ACABA?
SEN BE FASULYELERİM NASIL YİĞENLERİMİ AÇ BIRAKMIYORSUNDUR UMARIM, SOYA FASULYESİ VE BALIK YEMEĞE ÇALIŞ ABLACIM...
HERKESİ ÇOK ÖPÜYORUMMMMMMMMMM Şeniz

ALLAHIM İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR CANIM, BEN İKİDİR DOKTORA GİTTİĞİMDE HAMİLE GÖRDÜM TÜP BEBEK İKİSİNİNKİDE BİRİ KIZ BİRİ ERKEK İKİZİYDİ....

ALLAHIM İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR CANIM, BEN İKİDİR DOKTORA GİTTİĞİMDE HAMİLE GÖRDÜM TÜP BEBEK İKİSİNİNKİDE BİRİ KIZ BİRİ ERKEK İKİZİYDİ....

Ay ne güzel olsun da sağlıklı hayırlı neden olmasın ikizde çok harika olur.
Genelde erkek benim çevremde gördüklerim ama.
İğneyi yapar yapmaz çıkarma biraz bekle sonra çıkar bazen kan gelebiliyor sorun olmaz heralde..

kızlar allah hepinize ikiz versin benim fasulyeler iyi ama sağlıklı olsunda biri kız biri erkek olacak önce turşu yiyorum ekşi ekşi ardındanda lokum anlıycanız hem tatlı hem ekşi hayırlısı gerçi süprizzzzzteyzeleri 9 hafta bitmek üzereallahım sizlerede nasip eder inşallah gülserenciğim ne işin varsa şimdi yap sonra sakın kanaması normal korkma tatlım sana demiştim zamanla deri kalınlaşıyor galiba zorlanıyor ondan benim son zamanlarda hem kanayıp hem morarmıştı korkma:1hug:::1hug:

En iyisini bulmuşsun hem ekşi hem tatlı :))):roflol:
Kıs onların cinsiyeti bellidir zaten oynama bebeklerin geleceğiyle klava:,Canın ne istiyosa onu ye.
:icecream:

Kendine iyi bak görüşürüsss...:1hug:

arkadaşlar dualarınız için çok mutlu oldum Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah. ama içimdeki his bu sefer olacak diyor umutluyum Allahım umutlarımızı boşa çıkarma inşallah hepimizin.bugün iğnelere başlamamın 4. günü bakalım bu sefer kaçtane yumurtam olacak geçen sefer 6 adet vardı ve 1 tanesi döllenmişti inşallah bu sefer fazla olur ve daha fazla olur inşallah sağlıklı olurlar inşallah

ABLACIM BAŞTAN BERİ DİYORUM SENİNKİ Bİ KIZ Bİ ERKEK AMA HAYIRLISI TABİYKİ.... EVET MORARDI ZATEN ÖNEMLİ DİİLDE ÖYLE KAN FIŞKIRINCA TIRSTIM, İĞNEYİ 5 10 SANİYE SONRA ÇIKARIYORUM ZATEN NEYSE ARTIK SONA DOĞRU YAKLAŞIYORUM SANIRIM YARIN BELLİ OLUR HERALDE TOPLAMA. BİRAZDA DERİN TEMİZLİĞE O YÜZDEN GİRİŞTİM TRANSFERDEN SONRA YAPAMAM DİE BİRDE ANNEMDE 1 HAFTA KALMAYI DÜŞÜNÜYORUM EVDE OLURSAM KALKARIM BEN YOKSA MECBUREN, DE ANNEME BABAMA NE DİYCEĞİM BİLMİYORUM fisfisfis
ANNEME KAHVALTIYA GİDİYORUM KIZLAR AY BU ARADA ACEMİ ŞÖFÖRÜM ÇOK TIRSIYORUM :1rolleyes:
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ KIZLAR Şeniz Şeniz
ALLAHIM HEPİMİZİN KUCAĞINI EN KISA ZAMANDA DOLDURSUN

En iyisini bulmuşsun hem ekşi hem tatlı :))):roflol:
Kıs onların cinsiyeti bellidir zaten oynama bebeklerin geleceğiyle klava:,Canın ne istiyosa onu ye.
:icecream:

Kendine iyi bak görüşürüsss...:1hug:

yok kız gelecekleriyle oynamıyorum onlar istiyor ben yiyorum valla:1rolleyes:

ne güzel bu sevinçler
inşallah biz de yaşarız

Allahım nazarlardan saklasın seni canım ACELE'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…