tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
askolsun cnm tabıkı yanında olacam ama sabret allahın ıznıyle az kaldı daha rahat olacan inş kıs bende hamıs olayım ota b... sana soracam ınş ama dr sıkı sıkı sor ılacları aksatma allah senın ve bızım yardımcımız olsun inşŞeniz

inşallah darısı başınıza ilaçlarımı içiyorum bunlarda biraz büyüdü heralde bulantılarım hafifledi biraz grçi dün akşam ve gece kötüydüm ama üşütmüşüm galiba birde midemde hazımsızlık vardı ondan dudağım uçuklamış galiba ateşlendim ama sağ kasığım ağrıyor acaba büyüyorlar ondanmı:1hug:

dr anlat hepsını ıhmal etme kesın buyuyorlar ya tam yerlerıne yerlasıyorlardır cnm korkma allahın ıznıyle inş bıse olmaz

dr anlat hepsını ıhmal etme kesın buyuyorlar ya tam yerlerıne yerlasıyorlardır cnm korkma allahın ıznıyle inş bıse olmaz

anlatırım canım sağol yarinde inşalah allahın izniylşe sorunsuz geçer ama ben acayip üşüyorum çok kötüyüm :1hug:

valla yanlıs bılmıyosam kesmez ben 2,5 aylıktı hala kullanıyodum ve 3aya kadar hatta gerekırse bıkac ay daha kullanıruız dmıstısenağlama

Swetlena sen düşük mü yaptın, yoksa bi bebğin mi var?
2,5 aylıktı demişsin ya?
ACELE artık bitmez senin rahatsızlıklar bebişler doğana kadar.Olsun onlar için değer herşeye.Hamile kalmayı kafamçokkarıştıBeklerken yeterince acı çekip alışıyoruz hem biz sıkıntılara :))

valla sağlıklı olsunlarda gerisi boş ama bu sefer şifayı kaptım galiba çok üşüyorum kızlar kafamçokkarıştı

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıtabiiiiiiiiiiiiii merak etmeyin üç kişi biz bu hastalığın üstesinden geliriz değilmi mikropların bizi güçsüz düşürmesine izin vermeyiz ama midem berbat ya

kız gülseren valla rahatsızım senin için açtım inşallah herşey yolundadır:1rolleyes:

Kıs oğluşların seni korurlar mikroplara karşı :roflol::roflol:
Oğluş dedim ya klavyem sürçtü, erkek çoğunlukta ya tüpte :)

Kıs oğluşların seni korurlar mikroplara karşı :roflol::roflol:
Oğluş dedim ya klavyem sürçtü, erkek çoğunlukta ya tüpte :)

inşallah canım korurlar transfer günü biliyorsun gelişmeleri hemen hemen yavaşlamıştı o zaman kız gibi nazlı dediler valla sağlıklı olsunlar inşallah

Geçmiş olsun canım sıkı giyin evin sıcak mı bilmem ama artık neyle ısınıyorsan yükselt ısıyı.
Sana nane limon kaynatayım istersen?
:içelim:a.s.

Geçmiş olsun canım sıkı giyin evin sıcak mı bilmem ama artık neyle ısınıyorsan yükselt ısıyı.
Sana nane limon kaynatayım istersen?
:içelim:a.s.

canım benim içmiş kadar oldum aslında ev sıcak ama ben sorunluyum bir kaç gündür içim yanıyor üstüme pek sıkı giymiyordum ondan oldu neyse geçer kocişim bakıyor sağ olsun ama sağol darısı başına canım inşallah:içelim:

darısı başına derken bebişlerden bahsettim allah korusun hastalık değil ha yanlış anlaşılma olmasın amana.s.

hamilelerde olurmuş bu birden sıcak basıp, sonra üşüme gelirmiş.Karedenizliler gibi herşeye hazır ol sende.Karadenizde hava güllük gülistanlıktır dışarı çıkarsın aniden şarıl şarıl yağmur yağar.Belki biliyosundur.
Sende yanında sürekli hırka taşı.Bak bide fazla hareket ediyosan o zaman sana sıcak gelir ama işte sıcak diye üstünü çıkarırsan, o zamanda çarpabilir, dikkat et.bende yaptım o hataı bende midemi üşüttüm galiba.Bugün iyiyim.Dün ve öncesinde hastaydım.Mide bulantısı, baş dönmesi oldu.
Hem hamilesin hem hastasın senin duan kabul olur inşallah, canımmmmm.Allah isteyenleri çok bekletmesin inşallah..
:1hug:[/COLOR][/FONT]

:roflol::roflol::roflol:
Bilmiyorum artık öyle mi dedin ki ..:roflol::roflol:
Aminnn inşallah bizde anneliği yaşarız..

inşallah en kısa zamanda haberlerinizi alırız böyle ikiz ikiz allahım inşallah yarabbim dualarım hep sizinle:1hug:

ikrar teyzesi ne yapıyorsun sen bakim gülseren kız valla sen adamı öldürürsün kız insan bir cevap yazar:1hug:

kızlar duanızı esirgemeyin olurmu yarin kontrolüm var inşallah fasulyelerim iyidir gerçi gönlümü hep ferah tutuyorum ama sizin dualarınızı hissetmek çok moral ve süper birşey allahım hepinize kısmet etsin inşallah:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…