askolsun cnm tabıkı yanında olacam ama sabret allahın ıznıyle az kaldı daha rahat olacan inş kıs bende hamıs olayım ota b... sana soracam ınş ama dr sıkı sıkı sor ılacları aksatma allah senın ve bızım yardımcımız olsun inşŞenizne yapalım canım onlar için değer sağlıklı olsunlarda bir kaç hafta önce bana o kadar destek oldunki hakkını ödeyemem inan yoksa çok kötüydüm valla ben deli bütün ilaçları eşime kaldırtmıştım içmiycektim ama sen bir meleksin bana çok yardımcı oldun allahım sanada kıssmet etsin bende hep senin yanında sana destek olacağım allahım hepiinize :1rolleyes: versin
askolsun cnm tabıkı yanında olacam ama sabret allahın ıznıyle az kaldı daha rahat olacan inş kıs bende hamıs olayım ota b... sana soracam ınş ama dr sıkı sıkı sor ılacları aksatma allah senın ve bızım yardımcımız olsun inşŞeniz
dr anlat hepsını ıhmal etme kesın buyuyorlar ya tam yerlerıne yerlasıyorlardır cnm korkma allahın ıznıyle inş bıse olmazinşallah darısı başınıza ilaçlarımı içiyorum bunlarda biraz büyüdü heralde bulantılarım hafifledi biraz grçi dün akşam ve gece kötüydüm ama üşütmüşüm galiba birde midemde hazımsızlık vardı ondan dudağım uçuklamış galiba ateşlendim ama sağ kasığım ağrıyor acaba büyüyorlar ondanmı:1hug:
dr anlat hepsını ıhmal etme kesın buyuyorlar ya tam yerlerıne yerlasıyorlardır cnm korkma allahın ıznıyle inş bıse olmaz
valla yanlıs bılmıyosam kesmez ben 2,5 aylıktı hala kullanıyodum ve 3aya kadar hatta gerekırse bıkac ay daha kullanıruız dmıstısenağlama
kııızlar uzun bi aradan sonra ben geldim kimse yokmu çok özledim sizi yaaa
Swetlena sen düşük mü yaptın, yoksa bi bebğin mi var?
2,5 aylıktı demişsin ya?
ACELE artık bitmez senin rahatsızlıklar bebişler doğana kadar.Olsun onlar için değer herşeye.Hamile kalmayı kafamçokkarıştıBeklerken yeterince acı çekip alışıyoruz hem biz sıkıntılara :))
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıtabiiiiiiiiiiiiii merak etmeyin üç kişi biz bu hastalığın üstesinden geliriz değilmi mikropların bizi güçsüz düşürmesine izin vermeyiz ama midem berbat ya
Kıs oğluşların seni korurlar mikroplara karşı :roflol::roflol:
Oğluş dedim ya klavyem sürçtü, erkek çoğunlukta ya tüpte :)
Geçmiş olsun canım sıkı giyin evin sıcak mı bilmem ama artık neyle ısınıyorsan yükselt ısıyı.
Sana nane limon kaynatayım istersen?
:içelim:a.s.
canım benim içmiş kadar oldum aslında ev sıcak ama ben sorunluyum bir kaç gündür içim yanıyor üstüme pek sıkı giymiyordum ondan oldu neyse geçer kocişim bakıyor sağ olsun ama sağol darısı başına canım inşallah:içelim:
darısı başına derken bebişlerden bahsettim allah korusun hastalık değil ha yanlış anlaşılma olmasın amana.s.
:roflol::roflol::roflol:
Bilmiyorum artık öyle mi dedin ki ..:roflol::roflol:
Aminnn inşallah bizde anneliği yaşarız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?