- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.921
kız gülseren valla rahatsızım senin için açtım inşallah herşey yolundadır:1rolleyes:
günaydın gülseren çok az kaldı canım maşallah çok iyi gidiyorsundur yumişlerin kalitelidir korkma sakın yakında ikinci iğneye geçersin sabah vuruluyor inan çok az kaldı ve başaracaksın allahın izniyleikizlerin olur inşallah
AMİN ABLACIM HAYIRLISI İNŞALLAH... İKİNCİ İĞNE NE OLUYOR? ONU KAÇ GÜN KULLANICAM? BEN ARTIK ÇATLATMA İĞNESİ VURULURUM DİE DÜŞÜNÜYORDUM!
tatlım şu an gonal-f kullanıyorsun değilmi bir iğne daha var böyle büyük kutunun içinde 7 tane var onu az kullanıyorsun 3 gün felan sabahları sonra çatlatma iğnesi yani bende öyle oldu ama dur bakalım doktorun ne diyecek canım ben çok yumişim yoktu belki ondandır
bugün gidince sorucam gerçi oda söyler artık heralde yumişler toplandıktan kaç gün sonra transfer yapılıyo
o zaten söyler canım merak etme zaten yakında yumişlerini toplarlar allahın izniyle yumişler toplandıktan 2-3 gün sonra transferin olur allahın izniyle belki eşine periz verirler canım o da kendine iyi baksın artık sonlara geliyorsunuz allahım emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah:sm_cool:
amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..... sizin transfer için alınan spermiogram değeri nasıl çıkmıştı? bebişlerini iyice incele ablacım hasret gider...
valla canım benim yumurtalar toplanırkn eşim sperm verdi değer meğer bilmem ben aldılar birleştirdiler o kadar takma sen onları kafana herşey güzel olaacak ablacım bebişlere gelince valla onları görünce ağrım bulantım hiç birşeyim kalmıyor doktorum zaten dedi bir ultrasyonda eve gönderelimmi dedi:roflol: kendini iyi hissediyorya insan ondan allahım hepinize kısmet etsin yarabbim gece gündüz duam sizinle:1hug:
kızlar biz çıkıyoruz yavaş yavaş dualarınızı esirgmeyin ama fasulyelerle yine neşeli döneceğiz aranıza allahın izniyle öptük hepinizi kendinize iyi bakın randevum 3 de gelince yazarım :1hug:
:dance:teyzeleri biz geldik hayırlısıyla bu kontrolümüzde iyi geçti artık göründükleri için göbüşten bakıldılar biliyormusunuz ilaçların dozu düşürüldü ve 2 hafta sonra kesilecek:dance: darısı hepinizin başına bunlar artık fasulyelikten terfi edip kuzu oldular kuzuuuuuuuuuuuuuua.sa.s
merhaba arkadaslar acele senin icin cok sevindim insallah elinede alirsin .gulserencigim sende baslamissin tedaviye hayirlisi insallah benim ikincide tutmadi insalah seninki tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?