tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız gülseren valla rahatsızım senin için açtım inşallah herşey yolundadır:1rolleyes:

GÜNAYDIN ABLAM YA DİKKAT ET KENDİNE AAAAAAAA NASIL ÜŞÜTÜYORSUN SIKIMI GİYİNMİYORSUN? BOL BOL VİTAMİNLİ ŞEYLER YEMEĞE ÇALIŞ DAHA KÖTÜ OLMAAA... ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ SORUN YOK, DOKTOR DEDİKİ OOOOOOOOOOOOO NE KADAR YUMİŞ BÖYLEEEE E2 TESTİ YAPMAMIZ LAZIM ÇOK YUMİŞİN VAR DEDİ KORKTUM (İNŞALLAH SAĞLIKLIDIRLARDA) :çok üzgünüm: NEYSE 19.30'DA ARA BENİ DEDİ GONAL F'NİN DOZAJINI DÜŞÜREBİLİRİZ ARADIM GEREK YOK TESTİN İYİ ÇIKTI 150 ÜNİTEDEN YAP YARIN GEL DEDİ... YUMİŞLER NE ZAMAN TOPLANACAK ÇATLATMA İĞNESİ NE ZAMAN YAPILACAK TRANSFERİM NE ZAMAN OLACAK ÇATLIYCAM sırnaşık şey İŞİN ŞAKASI ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN.
BU ARADA SWETLANA VE ABLAM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YANIMDASINIZ İYİKİ VARSINIZ İNANIN SİZLERDEN BAŞKA HİÇ KİMSEM YOK DERTLEŞECEĞİM BİRTEK OFİSTEKİLER BİLİYORDU ONLARDA ARTİST OLDULAR 1 2 KİŞİ HARİÇ BURAYADA TAHAMMÜLÜM YOK ARTIK SİZLERİ ÇOK ÖPÜYORUMMMMMMM
BU ARADA DİĞER ARKADAŞLARDA KÜSMESİN HEPİNİZ YANIMDASINIZ AMA ABLALARIM TECRÜBELİ OLDUKLARI İÇİN BİRAZCIK DAHA YARDIMCI OLUYORLAR

Dün Akşam Eve Geç Gittim, Birde Elektrikçi Geldi Geç Saatlere Kadar Onunla Uğraştim Giremedim Beni Affet Ablacim :)

günaydın gülseren çok az kaldı canım maşallah çok iyi gidiyorsundur yumişlerin kalitelidir korkma sakın yakında ikinci iğneye geçersin sabah vuruluyor inan çok az kaldı ve başaracaksın allahın izniyle ikizlerin olur inşallah

günaydın türkiyenin en güzel annişleri bu gün nasılsınız bakalım bugün hepiniz bize dua ediyorsunuz fasulyelerin teyzoşları tamammı

AMİN ABLACIM HAYIRLISI İNŞALLAH... İKİNCİ İĞNE NE OLUYOR? ONU KAÇ GÜN KULLANICAM? BEN ARTIK ÇATLATMA İĞNESİ VURULURUM DİE DÜŞÜNÜYORDUM!

AMİN ABLACIM HAYIRLISI İNŞALLAH... İKİNCİ İĞNE NE OLUYOR? ONU KAÇ GÜN KULLANICAM? BEN ARTIK ÇATLATMA İĞNESİ VURULURUM DİE DÜŞÜNÜYORDUM!

tatlım şu an gonal-f kullanıyorsun değilmi bir iğne daha var böyle büyük kutunun içinde 7 tane var onu az kullanıyorsun 3 gün felan sabahları sonra çatlatma iğnesi yani bende öyle oldu ama dur bakalım doktorun ne diyecek canım ben çok yumişim yoktu belki ondandır

bugün gidince sorucam gerçi oda söyler artık heralde yumişler toplandıktan kaç gün sonra transfer yapılıyo

bugün gidince sorucam gerçi oda söyler artık heralde yumişler toplandıktan kaç gün sonra transfer yapılıyo

o zaten söyler canım merak etme zaten yakında yumişlerini toplarlar allahın izniyle yumişler toplandıktan 2-3 gün sonra transferin olur allahın izniyle belki eşine periz verirler canım o da kendine iyi baksın artık sonlara geliyorsunuz allahım emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah:sm_cool:

ikrar teyzesi swetlana teyzesi biz doktora gideceğiz dua edin olurmu:1hug:

amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..... sizin transfer için alınan spermiogram değeri nasıl çıkmıştı? bebişlerini iyice incele ablacım hasret gider...

amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..... sizin transfer için alınan spermiogram değeri nasıl çıkmıştı? bebişlerini iyice incele ablacım hasret gider...

valla canım benim yumurtalar toplanırkn eşim sperm verdi değer meğer bilmem ben aldılar birleştirdiler o kadar takma sen onları kafana herşey güzel olaacak ablacım bebişlere gelince valla onları görünce ağrım bulantım hiç birşeyim kalmıyor doktorum zaten dedi bir ultrasyonda eve gönderelimmi dedi:roflol: kendini iyi hissediyorya insan ondan allahım hepinize kısmet etsin yarabbim gece gündüz duam sizinle:1hug:

canımsın yaaaaa rica et ben haftada bir gelebilirmiyim die :1rolleyes:

kızlar biz çıkıyoruz yavaş yavaş dualarınızı esirgmeyin ama fasulyelerle yine neşeli döneceğiz aranıza allahın izniyle öptük hepinizi kendinize iyi bakın randevum 3 de gelince yazarım :1hug:

kızlar biz çıkıyoruz yavaş yavaş dualarınızı esirgmeyin ama fasulyelerle yine neşeli döneceğiz aranıza allahın izniyle öptük hepinizi kendinize iyi bakın randevum 3 de gelince yazarım :1hug:

allah senin ve fasulyelerinin yardımcısı olsun ablacım, hayırlı haberle dönersin inşallah....

:dance:teyzeleri biz geldik hayırlısıyla bu kontrolümüzde iyi geçti artık göründükleri için göbüşten bakıldılar biliyormusunuz ilaçların dozu düşürüldü ve 2 hafta sonra kesilecek:dance: darısı hepinizin başına bunlar artık fasulyelikten terfi edip kuzu oldular kuzuuuuuuuuuuuuuua.sa.s

süperrrrrrrsiniz yerim ben onları dememişmiydim onlar artık büyüdü fasulye demeyin die :1rolleyes: sonuna kadar sorunsuz bir gebelik geçirmen dileğiyle hamileliğinin tadını çıkarmaya başlamana çok az kaldı...darısı isteyen herkesin başınaaa

merhaba arkadaslar acele senin icin cok sevindim insallah elinede alirsin .gulserencigim sende baslamissin tedaviye hayirlisi insallah benim ikincide tutmadi insalah seninki tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…