- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Merhaba canımCanım merhaba , ben Bülent hoca'nın hastasıyım ve Rabbim'in izniyle gebeyim ne sormak istersen sorabilirsin
Merhaba kuzum , Allah razı olsun inşaAllahMerhaba canım♥Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasp etsin. Ya internette birkaç olumsuz yorum okumuştum bülent hoca hakkında işte bülent beyi sadece muayenede görüyorsunuz ondan sonra daha görmüyorsunuz falan diye. Sizde de öylemiydi bir de ilk tüp bebek denemesinde hemen kaldınız mı
Anladım kuzum peki neden o kadar sürdü yani 27 nisanda başladın 17 temmuzda da transfer oldun o kadar süre bekleniyor mu pekiMerhaba kuzum , Allah razı olsun inşaAllahRabbim evlat isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah ben tedaviye 27 Nisan'da başladım ve bir kaç muayenem hariç Bülent hoca girdi ki kendisi de söylemişti şanslısın pandemi dolayısıyla yoğunluk yok muayeneleri ben yapacağım diye yani o konuda şanslıydım ben ama ekibine de güven Yiğit hoca da çok iyidir ben şahsen memnun kaldım evet ilk denemem 17 temmuz'da transfer oldum kimseyi dört dörtlük memnun edemezsin elbette olumsuz yorumlar olacaktir Bülent hoca muayeneye kendisi gitmiyorsa bile bütün dosyalar kendisine ulaşıyor canım yani o yönlendiriyor ekibini
Canım ben histereskopi oldum rahminde şekil bozukluğu ,polipler ve myomlar vardı onlar düzeldi 10 Mayıs'ta opu oldum , 29 Mayıs'ta operasyon geçirdim bir sonra ki adetim 23 Haziran da oldu o zaman da rahim kalınlaşması için ilaç kullandım 11 temmuzda kontrole gittim 6 gün sonraya da transfer günü aldım kuzumAnladım kuzum peki neden o kadar sürdü yani 27 nisanda başladın 17 temmuzda da transfer oldun o kadar süre bekleniyor mu peki
Anladım kuzum baya zor geçmiş senin içinCanım ben histereskopi oldum rahminde şekil bozukluğu ,polipler ve myomlar vardı onlar düzeldi 10 Mayıs'ta opu oldum , 29 Mayıs'ta operasyon geçirdim bir sonra ki adetim 23 Haziran da oldu o zaman da rahim kalınlaşması için ilaç kullandım 11 temmuzda kontrole gittim 6 gün sonraya da transfer günü aldım kuzum
Sonucunda yüzümüz gülsün de kuzum uğraşmaya değer hamd olsunAnladım kuzum baya zor geçmiş senin için♥Normalde o kadar sürmüyor tüp bebek süreci demek şu anda da hamilesinne güzel inşallah bizim de uğraştığımıza değer en çok kadın yoruluyor olsun da biz uğraşmaya razıyız
Aynen kuzumSonucunda yüzümüz gülsün de kuzum uğraşmaya değer hamd olsun
Selam,Merhabalar
Eylül ayında tüp bebeğe başlayacağım kısmetse kızlar aranızda acıbadem maslak profesör bülent tıraşa giden var mı çok araştırdım ve iyi şeyler okudum bu adam hakkında. Baya kişi bebek sahibi olmuş memnun kalmış. Yardımcı olursanız sevinirim
Selam canımSelam,
Mart ayında Bülent hoca ile tüp bebek tedavisine başladık. 2 haftalık ilaç tedavisinden sonra yumurta toplama operasyonum gerçekleşti. 13 adet yumurta toplandı, 7 tanesi döllendi, 5 tanesi transfere hazır hale geldi. Fakat o zaman tüm dünyada covid-19 salgını başladığı için transferi ertelemeye ve embriyolarımı dondurmaya karar verdim. Ortalık sakinleştiği zaman transfere hazırlanacaktım. Bu arada yumurta toplamadan sonra taze transfer yaptırmazsan yani benim gibi erteleyip dondurulmuş embriyo transferine karar verirsen rahimin hazırlanması 1,5 ay sürüyor. Ben mayıs ayında rahimi hazırlamak için karar verdim. Temmuz 18’de transferim yapıldı ve ilk denemede sonuç pozitifuzun lafın kısası bülent hoca işinin ehli, hiç bir aksaklığa fırsat vermeyen, çok profesyonel ekibi ve lab. olan bir doktor. Kesinlikle paranı başka merkezlerde savurma derim. Zaten stresli bir yolculuk, doğru karar verip sağlam adım atmalı. Güzel haberini bekliyorum ❤
Selam canım♥İçime su serptin gerçekten çok teşekkür ediyorum sana.Rabbim evladını sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah sizde sorun neydi?Adetimi bekliyorum bu ayın 20si gibi olucam 2inci günü de gidip başlayacağım hayırlısıyla tüp bebeğe. Bülent hocaya bende çok ısındım kesinlikle orda yaptıracağım.yumurta toplama işlemini yiğit bey mi yapmıştı biraz daha detaylı anlatma şansın var mı yumurta toplama işlemin nasıl geçti
Merhaba bülent beyin hastasıydım ilk denememde mucizem beni buldu cok şükürYardımcı olacak kimse yok mu
Ilk muaynede bülent bey oluyor ondan sonraki tum muayneleri cok ozel bir durum olmadigi surece diger doktorlar ve hemsireler ilgileniyor. Illaki bulent beyi gorecegim derseniz elbetteki gorusturuyorlar fakat malum cok yogun bulent bey.ama su konuda rahat olun hersey bulent hocanin kontrolunde ilerliyor yani bulent bey ayarliyor ilac dozladini ilac secimi tedavi asamaliri vs hersey bulent beyn bilgisinde.He birde transferinizde bulent hoca yapiyorMerhaba canım♥Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasp etsin. Ya internette birkaç olumsuz yorum okumuştum bülent hoca hakkında işte bülent beyi sadece muayenede görüyorsunuz ondan sonra daha görmüyorsunuz falan diye. Sizde de öylemiydi bir de ilk tüp bebek denemesinde hemen kaldınız mı
Yaa geçmiş olsuntekrar selam :)
yumurta toplama işlemimi kadın bir doktor yaptı ama adını hatırlamıyorum malesef. Yalnız yumurta toplama işleminde benim mesanem zarar gördü idrara 5 gün boyunca çok zor çıktım. O yüzden sana tavsiyem mutlaka uyar dikkat etsinler. Ben o yüzden biraz zor toparladım. Korkacak birşey yok zaten anestezi altında yapıldığı için birşey duyulmuyor. Çok fazla tecrübe dinlemeni yada okumanı önermem. Herkesin hikayesi kendine :) bizde sorun sperm sayısı ve hareketliliği azdı. Okuduğun negatif yorumlara gelince; evet bülent hocanın seninle özel ilgilenmesi yada her muayeneye girmesi mümkün değil. Oraya gittiğinde nasıl üstün bir performans ile çalıştığına şahit olacaksın. Burda önemli olan transferi bülent hocanın yapması.İçin rahat olsun.
Merhaba canım Sorun neydi acaba sizin benim yumurtalık rezerv düşüklüğüMerhaba bülent beyin hastasıydım ilk denememde mucizem beni buldu cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?