Tüp bebek Bülent Tıraş

Ilk muaynede bülent bey oluyor ondan sonraki tum muayneleri cok ozel bir durum olmadigi surece diger doktorlar ve hemsireler ilgileniyor. Illaki bulent beyi gorecegim derseniz elbetteki gorusturuyorlar fakat malum cok yogun bulent bey.ama su konuda rahat olun hersey bulent hocanin kontrolunde ilerliyor yani bulent bey ayarliyor ilac dozladini ilac secimi tedavi asamaliri vs hersey bulent beyn bilgisinde.He birde transferinizde bulent hoca yapiyor
Ya keşke hepsine o girebilse insan daha güvende daha iyi hissederdi olsun artık napalım bebiş olsun da

Ben de dolaylı yoldan Bülent hocada işlemlerimi yaptıracağım. Ilk denemem kendi doktorum ilaç yazip takip etti opu için perşembe gününe Bülent beyden randevu aldı. Burda güzel yorumları okudukça daha da hevesleniyorum inşallah olur😊

Ben de dolaylı yoldan Bülent hocada işlemlerimi yaptıracağım. Ilk denemem kendi doktorum ilaç yazip takip etti opu için perşembe gününe Bülent beyden randevu aldı. Burda güzel yorumları okudukça daha da hevesleniyorum inşallah olur😊
Hayırlısı olsun inşallah canım ilk denemende tutar inşallah perşembe günü opu olacaksın yani

Benim 0.38di ve olcumun uzerinden bir bucuk yil gecti tabi dogal olarak dahada dustugu icin 0.38ken yumurta vardi tedaviye basladigimda hic yumurtam yoktu prp yapildi
Ve ilk denemende hamile kaldın♥️Bana da bülent hoca ilk prp önerdi ama 2 aylık bir bekleme süresi varmış tüp bebek için. Direk tüp bebeğe geçsek olur mu dedik olur dedi

selam kızlar... bende ekim ayında bülent beye gitmeyi düşünüyorum kısmetse..
aslında bu ay başlayacaktım ama ağustosta aşılama oldum tutmadığı için rahim bir ay dinlensin dedi
bizde erkek infertilitesi var ciddi derecede...
umarım bende şanslı olurum :(

selam kızlar... bende ekim ayında bülent beye gitmeyi düşünüyorum kısmetse..
aslında bu ay başlayacaktım ama ağustosta aşılama oldum tutmadığı için rahim bir ay dinlensin dedi
bizde erkek infertilitesi var ciddi derecede...
umarım bende şanslı olurum :KK43:
Selam canım olsun 1 ay geç başlarsın birşey olmaz bende adetimi bekliyorum 2inci yada 3üncü günü başlanıyormuş tüp bebeğe.inşallah ilk denemende tutar karamsar olma🤲🏻

Selam canım olsun 1 ay geç başlarsın birşey olmaz bende adetimi bekliyorum 2inci yada 3üncü günü başlanıyormuş tüp bebeğe.inşallah ilk denemende tutar karamsar olma🤲🏻
bu konuda malesef çok karamsarım :( yoruldum sanırım
bülent beye güvenim var.. umarım yanılmam.. tabi gidebilirsem
hatayda yaşıyorum pandemi patlarsa gidişim gelişim nasıl olur bilmiyorum
ne zaman regl olcaksın ?

bu konuda malesef çok karamsarım :KK43: yoruldum sanırım
bülent beye güvenim var.. umarım yanılmam.. tabi gidebilirsem
hatayda yaşıyorum pandemi patlarsa gidişim gelişim nasıl olur bilmiyorum
ne zaman regl olcaksın ?
Gelirsin inşallah canım stres yapma kendine. Adet takvimim 19 eylül gösteriyor canım bi 10 günüm daha var yani

Ah keşke bu ay normal yolla hamile kalsak da tüp bebeğe gerek kalmasa nasip kısmet♥️Uğraşalım yorulalım yeter ki sonu güzel olsun

Haberleşelim gidişatı sizdeki problem ne cnm
Haberleşelim burdan canım benim amh düşük 1,43 bülent bey direk tüp bebeğe başlayalım dedi öncesinde prp önerdi istemedim 2 aylık bir bekleme süresi varmış beklemek istemedik eşimle

Merhabalar🌸
Eylül ayında tüp bebeğe başlayacağım kısmetse kızlar aranızda acıbadem maslak profesör bülent tıraşa giden var mı çok araştırdım ve iyi şeyler okudum bu adam hakkında. Baya kişi bebek sahibi olmuş memnun kalmış. Yardımcı olursanız sevinirim🌸🌸
Merhaba, ben de Acıbadem Maslak'ta tedavideyim. 2. Opum oldu, yerleştirme aşamasına kaliteli yumurta gelirse başlanacak. Bülent Bey'i ilk randevumda gördüm, sonraki takiplerimi Yiğit Bey yaptı ve ben kendisinden şimdiye kadar memnun kaldım. Efendi, saygılı, kibar ve işinde iyi bir doktor. O yüzden Bülent Bey'in yokluğunu hissetmedim. Zaten kendisi alınacak ilaçlara karar veriyir, tüm hastaların protokollerini takip ediyor. Ben hemşiremden de çok memnunum ve hemşireler de çok yardımcı olup, iyi bilgiler veriyorlar. Tedavi öncesi benden ve eşimden HbsAg, Anti Hcv ve HIV testi istediler. Tedavi öncesi ama merkeze bu soruyu yöneltmekte fayda var bence.

Back
X