Tüp bebek Bülent Tıraş

Benim 0.38di ve olcumun uzerinden bir bucuk yil gecti tabi dogal olarak dahada dustugu icin 0.38ken yumurta vardi tedaviye basladigimda hic yumurtam yoktu prp yapildi
merhba :)
prp ile ilgili sorum olacaktı. faydasını gördünüz mü acaba? prp sonrası ne kadar beklediniz?

ben de acıbadem maslak Bülent beyde tedavi oluyorum. yaş , erken menopoz ve yumurta rezerv düşükdüğünden ötürü prp önerdiler, yaptırdım.. 2. regl de gittim , ve yumurta toplama sürecine başladık ama malesef gelişim göstermediler ve tedavi iptal oldu.
bu hafta 3. regl olunca gideceğim bakalım. umarım daha güzel olacak bu seferki süreç.

Merhaba, ben de Acıbadem Maslak'ta tedavideyim. 2. Opum oldu, yerleştirme aşamasına kaliteli yumurta gelirse başlanacak. Bülent Bey'i ilk randevumda gördüm, sonraki takiplerimi Yiğit Bey yaptı ve ben kendisinden şimdiye kadar memnun kaldım. Efendi, saygılı, kibar ve işinde iyi bir doktor. O yüzden Bülent Bey'in yokluğunu hissetmedim. Zaten kendisi alınacak ilaçlara karar veriyir, tüm hastaların protokollerini takip ediyor. Ben hemşiremden de çok memnunum ve hemşireler de çok yardımcı olup, iyi bilgiler veriyorlar. Tedavi öncesi benden ve eşimden HbsAg, Anti Hcv ve HIV testi istediler. Tedavi öncesi ama merkeze bu soruyu yöneltmekte fayda var bence.
Yorumun için teşekkür ederim canım bende bülent bey ve ekibi sayesinde şu an hamileyim. İnşallah sende de herşey olumşu geçer ve pozitifi görürsün. Benden de istemişlerdi. Evet yiğit beyden bende çok memnun kalmıştım çok iyi bir doktor gerçekten

• Beğen
Reactions: Bav
merhba :)
prp ile ilgili sorum olacaktı. faydasını gördünüz mü acaba? prp sonrası ne kadar beklediniz?

ben de acıbadem maslak Bülent beyde tedavi oluyorum. yaş , erken menopoz ve yumurta rezerv düşükdüğünden ötürü prp önerdiler, yaptırdım.. 2. regl de gittim , ve yumurta toplama sürecine başladık ama malesef gelişim göstermediler ve tedavi iptal oldu.
bu hafta 3. regl olunca gideceğim bakalım. umarım daha güzel olacak bu seferki süreç.
Merhaba benimde rezervim bitmisti neredeyse.Prp sonuc aldim sukur bebegim dogmak uzere ilk denememde hamile.kaldim ins sonuc alirsiniz

Yorumun için teşekkür ederim canım bende bülent bey ve ekibi sayesinde şu an hamileyim. İnşallah sende de herşey olumşu geçer ve pozitifi görürsün. Benden de istemişlerdi. Evet yiğit beyden bende çok memnun kalmıştım çok iyi bir doktor gerçekten
Ne güzel olumlu bir msj okumak! Sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah!!

Back
X