Tüp bebek çift embriyo

O kadar haklısınız ki.. umarım en kısa zamanda sizinde kucagınız dolu dolu olur allah gönlünüze göre en güzelini versin bundada vardır bir hayır
Dua ediyorum tüm isteyenlere ikiz olsun kardeş kardeş büyüsünler ne güzel negatif sonuç aldığımın ertesi ay kendiliğinden hamile kaldım 3 ayım bitti Allah’a şükür. Kafanızı olumsuz şeylerle meşgul etmeyin moral en önemli şey

Belki biri utabilir iki tane iyi diyor lar biri tutmaza biri tutar bende iki ay sonra dusunuyoruz.

Merhaba sonucunuz nasıl oldu? İnşaAllah güzel haber almışsınızdır, bende bugün tedaviye başladım ilk denemem, ben ikiz bebeklerim olsun diye çok istiyordum hep, ama bugün doktor çift embriyo yapmayacağını yasala uygun olmadığını tek ile devam etmemi söyledi, size neye göre çift karar verdi? Bende ısrar etsem yaparlar mı bilmiyorum, ama bugünkü görüşmede tek embriyo diyor başka bi şey demiyor

Sonucum olumsuz oldu maalesef ikiside tutmadı . Doktor tutma ihtimali fazla oldugu için çift embriyo koydu ama yasal degil evet . Ama çift embriyo da yüzde yüz degilmiş bunu görmüş oldum. Hayırlısını dileyin hakkınızda diretmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…