Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek denemesinden negatif sonuç alıp dondurulmuşlarıyla YÜZÜ GÜLENLER =))
Kızlar merhaba :))
Ben tedavime başladım sabırsızlıkla transfer günümü bekliyorum inş sorun çıkmazda transfer edilir ve tutunur bebişim dualarınıza ihtiyacım var
Büyük gün geldi çattı kızlar biliyorsunuz ümidim yoktu 1 tanecik embriyom yaşamaz diyordum ama biraz önce aradılar. Bizim minişimiz yaşıyormuş saat 15:00 gibi kliniğe bekliyorlar göz yaşlarıma hakim olamıyorum. Benim için transfer olması bile büyük mucize inşş test günü bebeğimin müjdesini size verebilirim.
ay tatlııım ayadır takipteyim seni ,çoooooooook mutlu oldum Allahım inşallah test gününü gösterir ve pozitifide tabikiiii. Allah gönlümüze göre verir inşallah hepimizin:) bu arada hangi merkesdi tatlım?
ay tatlııım ayadır takipteyim seni ,çoooooooook mutlu oldum Allahım inşallah test gününü gösterir ve pozitifide tabikiiii. Allah gönlümüze göre verir inşallah hepimizin:) bu arada hangi merkesdi tatlım?
Büyük gün geldi çattı kızlar biliyorsunuz ümidim yoktu 1 tanecik embriyom yaşamaz diyordum ama biraz önce aradılar. Bizim minişimiz yaşıyormuş saat 15:00 gibi kliniğe bekliyorlar göz yaşlarıma hakim olamıyorum. Benim için transfer olması bile büyük mucize inşş test günü bebeğimin müjdesini size verebilirim.
canım seni dondurulmuşlar topiğinde bulamadım ama burada yakaladım ve verdigin habere inanılmaz sevindim, resmen seni tanımasam da derin bir ohhhhh cektim!! cok sukur tatlim!! gozlerim doldu! hadi hayırlısı insallah!
canım seni dondurulmuşlar topiğinde bulamadım ama burada yakaladım ve verdigin habere inanılmaz sevindim, resmen seni tanımasam da derin bir ohhhhh cektim!! cok sukur tatlim!! gozlerim doldu! hadi hayırlısı insallah!
Sağol tatlım çok heyecanlıyım dediğim gibi bu haber bile benim içim mucize dualarını bekliyorum tatlım.
İnş tutunur miniğim inş.
Dondurulmuş topiğine yazıyorum ama orası biraz karıştı :)) eskilerden kimse yok bende topiğime yazıyım dedim
Arkadaşlar bu tüp bebek tedavisini görürken mutlaka psikolojik bir tedavide görmek gerekiyor.Bemim ilk denemem başarısız geçti biraz psikolojimde kötüydü zannederim.Şimdi 2,denememi yaşam koçu Mine Cüca psikolojik olarak bana yardım etmeye başladı.İnanın kendinizi bu konuda daha iyi hissetceksiniz.Mutlaka deneyin tavsiye ederim.