Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

gökse;baktım ama göremedim hangi merkezde oldu canım tedavin.bize bir ışık tutarsan sevinirim.malum bende 3.denem için stard verdimmmm

tebrik ederim gökse. bu harika bir haber.10. gün için de iyi bir sonuç 120. hayırlı olsun arkadaşım. arkandan biz de geliriz inşallah.

tebrikler....bence çok güzel bi sonuç.....umaarım herşey yolunda gider ve 9 ay sonra bebiş veya bebişlerini kucagına alırsın....darısı başımıza....

bu arada kimyasal gebelik geçiren var mı?ben ilk tüpümde kimyasal gebelik oldu,18.günde kanamam oldu.adet görüyorum ama 8 gündür bi türlü kesilmiyo,çok halsizlik yaptı....böyle olan var mı?

selam gökse sevindim bu sevinç çok güzeldır doya doya tadını çıkarrr allah tüm bekleyenleride böle sevindirsinnn inşş hayırlı bi şekilde devamm ederrrr

arkadaşlar çok teşekkür ederim. kontrole gittim . yatak istirahati edersem benim için daha iyi olucağını syledi doktorum . çünkü 6cm lik kistim de varmış ultrasonda çıktı. b hcg sonucumda 167 imiş belki ikizdir doktorum. umarım hayırlısıyla sonuca ulaşabilirim. Allah isteyen herkesse nasip etsin inşallah. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkürler.

merhaba bende tüp bebek yaptırdım tuttu iki haftalık hamileyim toplam bir ay falan sürüyo tedavi yumurtalarını geliştirmek için göbekten igne kullanıyosun 10 ila 12 gün falan sonra yumurta çatlatma ignesi vuruyosun 36 saat sonra klinikte anaestezi uyguluyolar sana sen hiç bişey duymuyosun yumurtalarını topluyolar 3 gün sonra kaç tane yumurtan döllendiyse eniyilerinde 3 tane ebriyo transferi yapıyolar sonra 12 gün bekliyosun bu 12 gün içinde en az3 gün yataktan hiç kalkmıyosun daha sonraiş yapmıyosun çok yavaş hareket ediyosun

meraba esra ufuk.öncelikle tebrik ederim umarın ikizdir böcüklerin.senin ilk micro denemenmiydi?hangi merkezde oldu tedavin bize yazarsan seviniriz....

3 sefer aşılama yaptırtım ama olmadı mikroenjeksiyon deyil benimki normal tüp bebek ankarada centru klinikte yaptırdım dr.prf recai papuççu çok süper bi dr tavsiye ederim hastalarının çogu şehir dışından geliyo

tebrikler gökse senin adına çok sewindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ve inşallah ikizlerdir a.s.

Tebrik ederim esra ufuk... Benim de şu anda tedavim sürüyor haftaya yumurtalarim toplanacak inşallah allah bana da nasip eder

gökse, esraufuk tebrikler kızlar Allah kucağınıza almayıda göstersin inşallah, hayırlı olsun kızlar, darısı bizlere

gökse, esraufuk tebrikler kızlar Allah kucağınıza almayıda göstersin inşallah, hayırlı olsun kızlar, darısı bizlere

sevgili pink rose;
teşekkür ederim...Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde bebeklerini eline almayı nasip etsin inşallah.......

esra ufuk tebrikler allah tamamına erdirsin ankara da nerde yaptırdınız bize de lazımda

arkadaslar ben de burda yeniyim.beni de listeye ekler misiniz.istanbul cerrahi de ikinci mikro denemem .test gunum 19 temmuz

Merhaba arkadaşlar.. Ben yeni üye oldum. Allah hepimize hamilelik nasip etsin. Benim mikromum bugün sekizinci günü. 17 temmuzda kan testi yaptıracağım. Ama bugün karnım çok ağrıyor. Ağrı önceleri kasıklarımda idi. Bugün ise daha altta ve adet sancısına benziyor. Tecrübeli arkadaşlar bana bilgi verirlerse çok sevinirim. Bu duruma canım çok sıkılıyor. Yardımınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…