merhaba arkadaşlar
canım gözün aydın, Allah tamamına erdirsin. Bende aynı merkezde 3 aşılama denedim olmadı. Şimdi aynı yerde micro yaptırdım ve sonucunu bekliyorum. Sana katılıyorum. Eğer bu da tutmazsa bende başka bir merkeze gitmek istiyorum. Ankarada tedavi olduğun yeri merak ettim anladığım kadarıyla pozitif sonucu orada almışsın, ben Ank.da oturuyorum merak ettim de canım.
merhaba arkadaşlar
ben de dayanamadım ve size umut vermek istedim, şu an gözlerim yaşlandı çok duygulandım...
ben de bu süreçden geçtim...3 kez ICSI geçirdim...2 kez Antalya' da denedik... 3.' sünde bir arkadaşımın tavsiyesiyle Ankara' da bir merkezde şansımızı denedik....çok sancılı bir süreçti...bir türlü nereye gideceğimize karar veremiyorduk...burda Allah' ın izniyle şimdilik başarıyı elde ettik...gebelik kesesi göründü ve Cuma günü inşallah kalbimizin atışını da duyacağız...kısaca söylemek istediğim...yılmayıp tekrar tekrar denemek gerekiyor...söylemesi kolay diyorsunuzdur ama umudu yitirince de ele hiçbir şey geçmiyor....bir de seçilecek merkez çok önemli...yeni yöntemler kullanan ve kişiye göre tedavi uygulayan merkezler var...2 kez aynı şeyler uygulanmıştı bana ve emriyolarımız geliştiği halde bir türlü başarı sağlıyamıyorduk...3. merkezde daha değişik uygulamalar yaptılar...yani bir iki kere başarısızlıktan sonra aynı merkezde ısrar etmemekte de fayda var bence...şimdilik iletmek istediklerim bu kadar...umarım biraz umut verebilmişimdir....
Burda biraz umutsuzluk kokusu aldim, yaziyim hikayemi belki moral olur dedim. Ben pcos'luyum eşimde de morfolojik bozukluk varmiş, geçen yil ilk kez mikro denendi bizde ama eşimin rahatsizliği araştirilmadi yani o zaman bilmiyorduk , sonuç pozitifti ama bebeğim ancak 9 hafta yaşadi ve karnimda öldü , neden oldu bilemiyorum araştirilmadi da ......... Ve ben bir daha denemem artik dedim, psikolojim çok bozuldu , ma aradan 1 sene geçince tekrar denemeye karar verdik . Ilki fakültede yapilmişti bu sefer özel hastane tercih ettim, işte özel hastaneye gidince ilki neden yaşamamiş anladim çünkü ilkinde eşimin rahatsizliği ile ilgili araştirma yapmadilar muhtemelen morfolojik bozuklukla ilgili bir düşüktü, üstelik mikronun yapilişi da farkliydi, özel hastanede yumurta toplama işlemine girerken özel oda verdiler bana ve duş almami istediler, sabun şampuan vb. Kokulu bişey kullanmayacaksin dediler , oysa fakültede yumurta toplama giderken ben misler gibi sabunlanip şampuanlanip üstüne üstlük parfümümü de ihmal etmemiştim, tirnaklarimda oje bile vardi , meğer onlar bile zarar verirmiş ........ Neyse fark çok ama fazla anlatmayim kisacasi mikro uygulamanizi yaptiracağiniz merkezi çok iyi araştirin .......... Transfer sonrasina gelince de sadece 1 gün yattim, sonrasinda çok dikkatli olmak kaydiyla günlük hayatima devam ettim, çalişan bir bayanim ve izin filan kullanmadim hemen işe başladim , sadece ilk 3 gün banyo yapmadim , sonrasinda ise 3 ay boyunca ayakta ilik duş aldim sicak banyodan uzak durdum, gebelik testine kadar eşimle birlikte olmadim o kadar ......... Sahi şunu da eklemeliyim benim ço allerjik bir bünyem var, ilk denemede bu durumla kimse ilgilenmedi ama ikinci uygulamada doktorum bu duruma karşi önlem almaliyiz dedi ve bana immünolojik tedavi uyguladi verdiği ilaci hamileliğin ilk üç ayi kullanmami istedi ve dördüncü ay biraktim , şükürler olsun bu hamileliğim gayet sağlikli ilerliyor şu an 30 haftaliğiz ve hiç bir şikayetim olmadi , inşallah hayirlisi ile 2 ay sonra bebişime kavuşacam .............. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin , en kisa zamanda muradiniza erersiniz umarim, ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum ama lütfen pozitif olun, stres en büyük kisirlik sebebi bunu asla unutmayin
Merhaba canim.Gozun aydin.Merkez degistirmenin ne faydasi var.Birde ne tur bir farklilik uygulandi.
Sevgili PİLAR;merkez konusunda haklısın.zaten bilsek nerde şifa var oraya uçarak gidicez.merkezleri söyleseniz de bizde ön görüşme yapıp karar versek.burda bazı arkadaşlar hiç deneme yapmadan allahın izniyle hamiş olabiliyor ve umut dağıtmaya çalışıyor.açıkcası bunlar bana hikaye geliyor.yıllarca her gün içinin yanması ne demek;yaşayan bilir.ben bu süreçte 5 yıl ağladım.bu süreçten geçmeyen ağzı açık dr.ne derse yapmaya kalkanların halinden ne anlarlar.3-5 ay bu süreci geçirmek ne ki.her gün acın la sende büyüyosun.içine gömmeyi kimsenin seni asla anlayamayacağına inanıyosun.ve patlayan yanar dağını içinde yaşatıyosun.belli etmiyosun.ne kadar anlar ki bol keseden teselli atanlar.......
bebişinin kalp sesini,görüntüsünü izleyip dinlersin umarım her gün bıkmadan.allah kucagına koymayı nasip etsin....sevgilerr
pilarcım gürgan cliniğin başarılarını sık sık duyuyor ve okuyorum. Co cültür denen yapay rahim yöntemi mi uygulandı sana? Bu yntem başarı şansını artırıyormuş. Ben tabii tüm bunları tedavim başladıktan sonra öğrendim. Keşke daha önce araştırıp öğrenseymişim diyorum. Ctesi sonuç belli olacak inşallah pozitif olur...ama olmazsa diye şimdiden kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Ben şu an Şatıroğluna gidiyorum buranın önceden ssk anlaşması vardı fakat benim şansıma tam tedavi başladığı gün iptal olmuş onun için ilaç dahil herşeyi cepten karşılamak zorunda kaldık. Adetimin 1. günüydü kendimi çok hazırlamıştım zaman kaybetmeyide istemiyordum öyle başladık. Şimdi sonuş negatif olursa tekrar özel klinikte tedavi olmam madden imkansız gibi...Gürgan klinikte fiyat nasıl ssk anlaşması varmı canım?
adayadayı sağol arkadaşım, inşallah ctesi bende müjdeli haber alırım da sizlerin arasına katılırım. Ama işte sonuç zamanı yaklaştıkça stess çoğalıyor. İnş. gerek kalmaz ama gürgan kliniği düşüneceğim. Önceden bilsem...hiç araştırmadık ki biz. Ne yapalım hayırlısı..Bi de şunu sormak istiyorum. Siz test gününe kadar beklediniz mi yoksa önceden kendiniz test yaptınız mı. Ben öyle merak ediyorum ki dayanamıyorum, yarın bi baksam mı çıkar mı sence?
canım bence bekle. sonuçta kullandığımız ilaçlarda hcg hormonu var ve onlarda etkileyebilir ve yanlış sonuç alabilirsin. beklemek çok zor biliyorum, daha 2 -3 hafta önce yaşadım aynı süreci. anneme diyordum şu pazartesi bi gelse diye o da daha ne pazartesiler geçecekj diyordu bak geçti ve şimdi çarşamba bi gelse diyorum kalp atışlarını duyacağız inşallah. bekle canım dr.un dediği zamanı ve bu sürede de hep olumlu düşün. Allah yardımcın olsun.[/QUOTE
adayadayı merhaba...aynı yerde tedavi olmuşuz...sevindim, belki güzel paylaşımlarımız olur....sana birkaç soru sormak isterim...benim burdaki doktor biraz özensiz gibi geldi bana, gebelik kesesi göründü fakat hiç bir test uygulamadı sadece ultrasondan bakıyor...sen neler yaptın şimdiye kadar...bir de merkezden ilaçlarımızı 10. haftaya kadar kullanmamız gerektiğini söylemişlerdi...çok aradığım için artık utanıyorum...acaba transferden sonra 10. hafta mı yoksa sat dan sonra 10. hafta mı??? bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim...şimdiden çok teşekkürler...sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?