teşekkürler melis; fertijinde oldum. Bizim sebebi bilinmeyen infertilite. Bağışıklık sisteminde bir problem olabilir mi diye , bir ümit, lenfosit aşısı yaptırdık önce. Sonrası da IVF. İnşaallah sen de bebişlerine kavuşursundeniz selam,umarım hamilesindir....ben de eylül gibi dondurulmuşları deniycem....hangi hastanede oldun
arkadaşlar merhaba; ben bu siteye yeni kaydoldum ancak transfer günümden beri takip ediyorum yazılanları. Evet, anlamışsınızdır. Ben de tüp bebek tedavisinde olanlardanım. Hem de 3. cü. Transferin 7. günü. Hiç bir belirtim yok ama farklı ilaçlar kullandım belki ondandır deyip teselli olmaya çalışıyorum. Size sormak istediğim pregynl etkisi nekadar sürüyor. En son 4 ağustosta yapmıştım. Bugün test idrarda yaptım. İkinci çizgi çok silikti. Pregnylden olabilir ama yazılardan hep takip ettim. Dayanamayıp idrarda bakanlar olmuş. Eminim onlar da pregynl kullandılar. Meraklandım. Bir bilen varsa söyler mi acaba? Şimdiden teşekkürler.Dualarınızı bekliyorum. Kan testi pazartesi inşaallah.
Canım kardeşim senin için dua ediyorum. İnşallah Allah muradınızı verir.Geriye kaldı 10 gün. İnşallah hayırlı haberilerinizi alırız. İnşallah eşin hamiledir.Bu bebeği ne kadar çok istediğinizi biliyorum.Yüce rabbim emeklerinizi ve dualarınızı boşa çıkarmasın inşallah. Seni seviyorum canım benim.
:CüvCüv:
Öncelikle hayırlısı olsun. Benimde 3.transferde 5.günüm.İlk tranferimde idrar testimde çift çizgi çıkmış ve sonuç kan testinde pozitifti, ama olmadı yaşamadı . ikinci tranferinde idrar testinde tek çizgi sonuç negatifti. Üçüncü transferimde cesaret edemiyorum idrarda test yapmaya. Bende progesteron iğne kullanmıştım 1.denememde.Şuan Jel kullanıyorum kahverengi pırtılar geliyor akıntıyla beraber umarım iyibişeydir.
Bence pozitif çıkacak ALLAH'ın izniyle pazartesi testin.Perşembe günüde benim İnşALLAH :)
merhaba
Aranıza yeni katıldım. İlk tüp bebek deneyimim olumsuzlukla sonuçlandı.Sonucu öğrendikten 3 gün sonra kahverengi akıntı geldi ve sonra kırmızıya dönüştü.Her gün 3-4 damla geliyor ve bu gün 24. gün hala devam ediyor. Sizce normal mi? Sizin nasıl olmuştu? Doktora gitmelimiyim. Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Melis teşekkür ederim bilgilerin için. Bursa Tüp bebek merkezinde yaptırdım ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Başka yerleri araştıracağım.
Melis teşekkür ederim bilgilerin için. Bursa Tüp bebek merkezinde yaptırdım ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Başka yerleri araştıracağım.
canım neden bir daha yaptırmazsın bursa tüp bebek merkezinde olumsuz giden neydi[/QUOT
Olumsuz giden birşey olmadı. Şu an kararsızım diğer merkezler hakkında geniş bir araştırma yapmak istiyorum. Jimer' duydun mu yeni açıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?