Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

deniz selam,umarım hamilesindir....ben de eylül gibi dondurulmuşları deniycem....hangi hastanede oldun
teşekkürler melis; fertijinde oldum. Bizim sebebi bilinmeyen infertilite. Bağışıklık sisteminde bir problem olabilir mi diye , bir ümit, lenfosit aşısı yaptırdık önce. Sonrası da IVF. İnşaallah sen de bebişlerine kavuşursun

:CüvCüv:
Öncelikle hayırlısı olsun. Benimde 3.transferde 5.günüm.İlk tranferimde idrar testimde çift çizgi çıkmış ve sonuç kan testinde pozitifti, ama olmadı yaşamadı . ikinci tranferinde idrar testinde tek çizgi sonuç negatifti. Üçüncü transferimde cesaret edemiyorum idrarda test yapmaya. Bende progesteron iğne kullanmıştım 1.denememde.Şuan Jel kullanıyorum kahverengi pırtılar geliyor akıntıyla beraber umarım iyibişeydir.
Bence pozitif çıkacak ALLAH'ın izniyle pazartesi testin.Perşembe günüde benim İnşALLAH :)

inşallah, Allah tüm isteyenlere versin. Ancak benim yaptırdığım iğne progesteron dışında bu çatlatma için kullanılan iğnelerden. 3 günde bir yapılıyo. Şimdiye kadar birçok aşılama ve tüp bebek tedavisinde hep verdiler. sen de kullanmışmıydın ilk denemende? 1500 ve 5000 liği var. hcg içeriyor. O kafamı karıştırıyor ama neyse hayırlısı.

slm kızlar sızlere sorum var bılenler benıde bılgılendırırse sevınırım ıstanbul da bruksel tup bebek merkezı var bılen duyan yaptıran varmı ben basladım burda cok met edıyolar ınsallah sonuc pozıtıf olur benımle ılgıolenın lutfen ıhtıyacım var kendınıze ıyı bakın

Canim selam duydum adini güzell bi yer ben uzak old için tercih etmedimm inşş hayirli olurr

kuzum ordamısın ordaysan yazarmısın

Nehir merhaba,sizin problem neydi?ilk transferde kimyasal gebelik oluşmuş sende,peki doktorun bunun için ne dedi?Bende de kimyasal gebelik oluştu,doktor daha sonrakilerde tutabileceğini gösterir bu dedi!!!!Ama çok kafam karışık....Bizde sorun tüplerin 2sinin de tıkalı olması....umarım hamilesindir....

merhaba
Aranıza yeni katıldım. İlk tüp bebek deneyimim olumsuzlukla sonuçlandı.Sonucu öğrendikten 3 gün sonra kahverengi akıntı geldi ve sonra kırmızıya dönüştü.Her gün 3-4 damla geliyor ve bu gün 24. gün hala devam ediyor. Sizce normal mi? Sizin nasıl olmuştu? Doktora gitmelimiyim. Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:

merhabalar,hoşgeldin....benim de ilk denememdi ve kimyasal gebelik oluştu,18.gün kanda değer düşmeye başladı ve senin söylediğin gibi 3-5 damla kahverengi akıntı geldi...bu 3 gün böyle devam etti ve sonrasında kanama başladı,ama ben bu arada hertürlü sorumda kafama takılan konuda tüp bebek hemşireleriyle sürekli konuşuyordum.bence sen de önce doktora gitmek yerine hemşirelerle konuş,çünkü bayagı olmuş....nerde yaptırdın bu arada?

Melis teşekkür ederim bilgilerin için. Bursa Tüp bebek merkezinde yaptırdım ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Başka yerleri araştıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
......çççççççççççççççççççççççççççççççç

slm arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim çikolata kistinden ameliyat olduğum için yumurtalıklarda tahribat olmuş ve çocuk olmuyor 2 kez aşılama ve 1 kez tüp bebek oldu sonuçlar hap negatif doktorum eylül ayında 2. tüp bebeği deneyelim dedi ama benim hiç ümidim yok daha doğrusu tekrar negatif sonuç almaktan korkuyorum psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum yardıma ihtiyacım var teşekkürler

arkadaşlarım benimde acı tecrübem oldu 97 yılında tüpbebek dünya parasıydı ve ben dr dedimki artık tükendim son param dedim sorun varda olmıcaksa yapmayalım dedi bende ozaman kiloluyum kilo sorun degil dedi ve de yapdık eşim yanımdaydı allahdan yoksa gene heveslendin bak sonuca diye başımın etini yicekdi neyse olmadı ve bana kilon sorun dedi adamı öldürmemek için kendimi zor tutdum onu adam yerine koyup beni içeri atarlardı gençligi biterdi ama ALLAHIM ONU ŞU MUBAREK AYLARDA KENDİ ADALETİYLE HALLETSİN megersem fallop tüplerimin alınması gerekmiş iltap ve sıvı varmış yeni ögrendim arkadaşım dr halil ibrahimtekin diye bir dr gitti onun oldu dr bene tirilyon versen sana tüp bebek yapmam çünkü olmaz dedi önce tüplerin alınması gerek dedi ve ameliyat olcam kilo verdikten sonra kısmetse ameliyattan sonra tüp bebek yapcam ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN İNŞ ÖNÜMÜZDEKİ SENEYE HEPİMİZ:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:OLURUZ AMİN
GİTTİGİM R HALİLİBRAHİM TEKİN :NİŞANTAŞINDA VALİKONAGINDA: 0212 240 35 61-62

merhaba arkadaslar bende 5 yillik evliyim yaklasik 1 yildir tedavi goruyoruz 2 kez asilama islemi yapildi ama malesef olmadi 1 hafta icinde 3. denememiz olcak insallah bu sefer olur gecenkilerde cok buyuk uzuntu yasamistik allah isteyen herkese nasip eder insallah bizim bu denemede yine olmazsa bu defa tup bebek yapilcakmis doktorumuz oyle soyluyor ama bende cok korkuyorum

merhaba canim sanirim seni en iyi anlayanlardan biri benimdir cunku banada son denememizde kesin hamile kalcaksin dediler sonra yumurtalar fazla oldugu icin tedaviyi durdurdular bende o an doktora o kadar sinirlenmistim ki once heveslendirip sonra yarida birakmisti bizi cok kotu bi duygu insallah yakinda bizde anne oluruz canim

Arkadaşlar merhaba,

Ben Temmuzda ilk kez tüp bebek tedavisi oldum Agustos bası transfer yapıldı ve şu anda hamileyim. Eşimde ileri derece infertilite vardı. Tüp tedavisi yaptıracak arkadaşlar çok dikkatli araştırın tüp bebek ekip işidir. Doktordan, embriyologa, üroloğa kadar hatta hemsireye kadar önem taşır. Merkezin büyük olması değil doktorların çok deneyimli olmazı şansı arttırır. Umarım dileyen herkes cocuk sahibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…