tüp bebek fiyatları ve rapor nasıl cıkartılıyo

Raporlu tüp bebek için 4500 tl çok değil demek istedim.ilaçlar tahmini 1500 ile 2000 arasi tutuyor. Rapor olunca 500 ile 750 tl arasına geliyor

Tup bebek yaptiracagin yere bağlı örneğin acibadem medipol Bahçeci gibi bir yer ise 4500 çok değil ama bu işi 2000 e yapan yerde çok hangi hastane olduğuna bağlı Nerede 4500 dediler raporlu tüp bebek icin

Raporlu tüp bebek için 4500 tl çok değil demek istedim.ilaçlar tahmini 1500 ile 2000 arasi tutuyor. Rapor olunca 500 ile 750 tl arasına geliyor

çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için
siz tüp bebek ile mi hamilesiniz
ve tüp bebek nasıl oluyor çok zor ve acılı mı ?
ben çalıştığım için acaba kaç gün istirahat etmeliyim neler yaşayacağım kafamda deli sorular :)

Tup bebek yaptiracagin yere bağlı örneğin acibadem medipol Bahçeci gibi bir yer ise 4500 çok değil ama bu işi 2000 e yapan yerde çok hangi hastane olduğuna bağlı Nerede 4500 dediler raporlu tüp bebek icin
koç üniversite hastanesi geçen ay aşılama oldum ama malesef :( artık tüp bebek isteidğimi söyledim

Evet tüp bebek ile hamile kaldım. Acılı bir süreç değil rahat olun.sadece iğneden korkmayın yeter.bende çalışıyorum 3 gun transfer sonrasi yeterli deniliyor ama ben içim rahat etsin diye 10 günlük rapor alıp dinlendim.sonra calismaya devam ettim

aaa allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin
umut oldunuz
eyer sizin içinde sıkıntı değilse nasıl olduğunu bana özetlermisiniz iğneden korkmuyorum aşılamada iğnelerimi kendim yaptım artık tecrübeliyim denebilir :)
ilk tüp bebekte gebemi oldunuz ?

aaa allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin
umut oldunuz
eyer sizin içinde sıkıntı değilse nasıl olduğunu bana özetlermisiniz iğneden korkmuyorum aşılamada iğnelerimi kendim yaptım artık tecrübeliyim denebilir :)
ilk tüp bebekte gebemi oldunuz ?
Teşekkür ederim inşallah benimde 9 günüm kaldı. Kisaca Adetin 2 . Günü cagirurlar bir kan alıp baxi değerlerine bakarlar iğneler başlasın. Göbek ten incecik. .bi kaç hap veriyorlar. 10 12 gün sonra çatlak içi igne ve yumurta toplama yapılıyor. Aynı gün. Eşiniz sperm veriyor. Dolluyorlar. Embriyo kalite durumuna göre 3 ve ya 5. Güne transfer yapılıyor. Sonra dinlenme 12 gün sonrada bETA hcg bakılıyor.

Teşekkür ederim inşallah benimde 9 günüm kaldı. Kisaca Adetin 2 . Günü cagirurlar bir kan alıp baxi değerlerine bakarlar iğneler başlasın. Göbek ten incecik. .bi kaç hap veriyorlar. 10 12 gün sonra çatlak içi igne ve yumurta toplama yapılıyor. Aynı gün. Eşiniz sperm veriyor. Dolluyorlar. Embriyo kalite durumuna göre 3 ve ya 5. Güne transfer yapılıyor. Sonra dinlenme 12 gün sonrada bETA hcg bakılıyor.

çok soru sorduğum farkındayım ama eminim sizde bu yollardan geçmiş biri olarak bana hak veriyorsunuzdur
kaç yaşındasınız ve kaç sene sonra hamileilk oldu yani sorun neydi sizde kaç aşılama yapıldı mesela?

Merhaba kızlar bütün mesajları okuyamadım ama yazmışsınız bilmiyorum heyet raporu almak için hangi bölüm lere gidiyor şimdi ben dayiliyeden randevu aldım ondan sonra ne oluyor bilen varsa yazarsa sevinirim

Back
X