- Konu Sahibi Angel...baby
Çok değil canim
canım çok değil dediğin tüp bebek 4500 tl mi ?
yoksa
raporluyken ilaçlarda indirim mi çok değil ?
raporla ilaçlar kaç tl
raporsuz ilaçlar kaç tl
bilgisi olan lütfen cvp versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok değil canim
Raporlu tüp bebek için 4500 tl çok değil demek istedim.ilaçlar tahmini 1500 ile 2000 arasi tutuyor. Rapor olunca 500 ile 750 tl arasına geliyor
koç üniversite hastanesi geçen ay aşılama oldum ama malesefTup bebek yaptiracagin yere bağlı örneğin acibadem medipol Bahçeci gibi bir yer ise 4500 çok değil ama bu işi 2000 e yapan yerde çok hangi hastane olduğuna bağlı Nerede 4500 dediler raporlu tüp bebek icin
Benimde aşılamam tutmamisti. Boşuna zaman kaybı .koç için fiyat normalkoç üniversite hastanesi geçen ay aşılama oldum ama malesefartık tüp bebek isteidğimi söyledim
Benimde aşılamam tutmamisti. Boşuna zaman kaybı .koç için fiyat normalkoç üniversite hastanesi geçen ay aşılama oldum ama malesefartık tüp bebek isteidğimi söyledim
Teşekkür ederim inşallah benimde 9 günüm kaldı. Kisaca Adetin 2 . Günü cagirurlar bir kan alıp baxi değerlerine bakarlar iğneler başlasın. Göbek ten incecik. .bi kaç hap veriyorlar. 10 12 gün sonra çatlak içi igne ve yumurta toplama yapılıyor. Aynı gün. Eşiniz sperm veriyor. Dolluyorlar. Embriyo kalite durumuna göre 3 ve ya 5. Güne transfer yapılıyor. Sonra dinlenme 12 gün sonrada bETA hcg bakılıyor.aaa allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin
umut oldunuz
eyer sizin içinde sıkıntı değilse nasıl olduğunu bana özetlermisiniz iğneden korkmuyorum aşılamada iğnelerimi kendim yaptım artık tecrübeliyim denebilir :)
ilk tüp bebekte gebemi oldunuz ?
Teşekkür ederim inşallah benimde 9 günüm kaldı. Kisaca Adetin 2 . Günü cagirurlar bir kan alıp baxi değerlerine bakarlar iğneler başlasın. Göbek ten incecik. .bi kaç hap veriyorlar. 10 12 gün sonra çatlak içi igne ve yumurta toplama yapılıyor. Aynı gün. Eşiniz sperm veriyor. Dolluyorlar. Embriyo kalite durumuna göre 3 ve ya 5. Güne transfer yapılıyor. Sonra dinlenme 12 gün sonrada bETA hcg bakılıyor.