tüp bebek fiyatları ve rapor nasıl cıkartılıyo

hadi hayırılısı olsun senin hakkında da en kısa zamanda bebişinin haberini alırsın inş. :nazar: ben umuttepeden rapor alıp özel bir merkezde deneme yapmak istiyorum elimde rahim filmi,hormon tahlillerim,smear testi sonuçları eşimin de farklı zamanlarda yapılmış 2 adet sperm örneği var . uzun bir süreç mi peki? hastaneye gidip mi randevu aldınız yoksa telefonla yeterli oluyor mu?
yani benm zeynep kamil sistemden rndevu alıyorum çğunlukla zaten sekreter yönlendiriyor ben doktoru bi başında gördm evrakları topladm onlara baktı daha görmedim :) yani onlardaki evrağa göre gidersen daha iyi edersn süreç benm aralık son haftası gttim işte ni,sana gün verdi ilk reglnde gel dedi ilaçları aldım nisanda başlicaz kısmetse devlet olunca gün falan alıosun tabi özel gibi hemen olmo malesef :(

hadi hayırılısı olsun senin hakkında da en kısa zamanda bebişinin haberini alırsın inş. :nazar: ben umuttepeden rapor alıp özel bir merkezde deneme yapmak istiyorum elimde rahim filmi,hormon tahlillerim,smear testi sonuçları eşimin de farklı zamanlarda yapılmış 2 adet sperm örneği var . uzun bir süreç mi peki? hastaneye gidip mi randevu aldınız yoksa telefonla m

Merhaba inşallah hakkınız da hayırlısı olsun.

İlk önce elinde olan tüm testlerin mutlaka fotokopisini çek çünkü özel. Tüp bebek merkezi bunları dosyana koyuyor ve tekrar tekrar yaptırmak zorunda kalmıyorsun. Rapor çıkartırken hormon testlerini felan hepsini tekrardan yapıyorlar. Bizde elimde mevcut plan EKG, Sperm analizleri ve hsg yi tekrar istemediler. Ama bunları da yani elindekileri de dosyaya koyuyorlar. Bu nedenle fotokopileri mutlaka çek. :)

Yaşadığım süreci anlatıyorum sana ;

Randevu alıyorsun tüp bebek bölümünden. Gidiyorsun eline bi kağıt tutusturuyorlar.

Smear den tut hormon testine hepsi var. Eğer adetten önce gidersen bunları gittiğin gün yaptırman senin karın.

Adetliyken gidiyorsun yumurta hesaplaması yapıyor bu da cepte.

Bu hormondur smear dır EKG felan yani listedekiler hazırsa tekrar randevu alıyorsun gidiyorsun. Eline yine bi kağıt tutusturuyorlar bu sefer de bölümlerden randevu alıp geliyorsun sağlıklıdır damgasını vuruyorlar. Bu da cepte

Hepsi bitti diyelim bunların hepsini dosya yapıyorsun istenilen fotodur sgk dökümü evlilik cüzdanı felan da hazırlıyorsun. Sonra hepsini sağlık kurulundan alıyorlar.
Bi hafta bekliyorsun sonra sağlık kurulundan bi kağıt veriyorlar sana ve bugüne kadar yaptığın herşeyi alıyorsun tüp bebek bölümüne gidiyorsun dosya açıyorlar doktor inceliyor ve bi hafta daha bekliyorsun.

Bir hafta sonra gidiyorsun raporun çıkmış oluyor :)

Geçmiş olsun. :)

Benim duru
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben bir aşılama yaptım
2 tüp bebeği dendik bundan 3 sene evvel oda negatif çıktı eşim asgari ücretle çalışan biri kredi çekmiştik
yaşım 28
eşimin 100milyonun üzerinde bendede sorun yok 8 senelikte evliyiz.
ne yapacağızı şaşırdık elde yok maddi olarak gezinirken rapor olaylarına baktım.
ama eşimdede sorun yok bendede yok rapor alabilirmiyiz..
bana bir bilgi verin tşekkürler
mumda ayni esimdede sorun yok bendede siz rapor cikarabildiniz mi merak ettim

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum daha önce ozelde tup bebek yaptırıp sonra devlete gıden ler

arkadaşlar merhabalar.ben 3 yıllık evliyim 34 yaşındayım çikolata kistim var.boyutu küçük ama zararı büyük.yumurta rezervi azlığından dolayı kisti aldıramıyorum.2015 te 1.tüp bebek denemesinde 5 yumurta oluştu 2tane birinci kalite tranfer edildi sonuç negatif.2016da 2.tüp bebeği başka yerde yaptırdım.2 yumurta oluştu ama transfer edilmeden bölünme gerçekleşmediği için tedavi sonlandırıldı.2017de geçen harfa diyarbakır memorialde 3.tüp bebek tedavisine başladık ama sadece bir yumurta olduğu için ve istenen gelişimde olmadığı için hiç toplama bile gerçekleşmeden tedavi sonlandırıldı.ne yapacağımı bilmiyorum.3 denemem de diyarbakırda oldu.4.deneme için ist.acıbademi düşünüyorum ama maliyeti çok yüksek olacak kredilerimiz var.altından kalakamayacağımız bir durum.bu rapor olayına hiç girmedim ama bu defa bende yararlanmak istiyorum bundan.ne yapmalıyım bunun için.gerçi okudum tüm yazılanları ama kafamda net birşey oluşmadı.benim bu 3negatif denememin tüm belge ve tahlillerini bu hastanelerden toplamam mı gerekiyor.tedaviye başlamadan önce mi raporu alıyorum.bu raporu alan arkadaşlardan ricam en baştan başlayıp tek tek neler yapacağımı anlatabilir misiniz?fiyatlar çok yüksek raporu almam lazım.tşk ederim

Merhabalar, yakın zamanda rapor evraklarını teslim eden bir kişi olarak cevap vermek istedim :KK70: öncelikle geçmiş tedavilerinizle ilgili hastanelerden evrak toplamıyorsunuz. Rapor verecek hastanenin Kadın Doğum Polikliniğinde muayene oluyorsunuz ve o hastane sizden tüm kan ve hormon değerlerinizi istiyor. Zaten amh ( yumurta rezerviniz) düşük olduğu için rahatlıkla rapor çıkartabiliryosunuz. Eşiniz de aynı hastanede üroloji kısmında muayene oluyor. Sadece herhangi bir hastanenin Dahiliye kısmında muayene olup, rapor çıkartabilir şeklinde bi evrak alıryosunuz. Tüm evraklarınızı ( sgk hizmet dökümü, evlilik cüzdanı fotokopileri, kimlik fotokopileri, vs... ) toplayıp ilgili hastanenin rapor kısmına teslim ediyorsun. Şöyle bir konu var onu ben de bilmiyorum, rapor her özel hastanede geçiyor mu acaba? Umarım az da olsa birşeyler anlatabilmişimdir :)

arkadaşlar merhabalar.ben 3 yıllık evliyim 34 yaşındayım çikolata kistim var.boyutu küçük ama zararı büyük.yumurta rezervi azlığından dolayı kisti aldıramıyorum.2015 te 1.tüp bebek denemesinde 5 yumurta oluştu 2tane birinci kalite tranfer edildi sonuç negatif.2016da 2.tüp bebeği başka yerde yaptırdım.2 yumurta oluştu ama transfer edilmeden bölünme gerçekleşmediği için tedavi sonlandırıldı.2017de geçen harfa diyarbakır memorialde 3.tüp bebek tedavisine başladık ama sadece bir yumurta olduğu için ve istenen gelişimde olmadığı için hiç toplama bile gerçekleşmeden tedavi sonlandırıldı.ne yapacağımı bilmiyorum.3 denemem de diyarbakırda oldu.4.deneme için ist.acıbademi düşünüyorum ama maliyeti çok yüksek olacak kredilerimiz var.altından kalakamayacağımız bir durum.bu rapor olayına hiç girmedim ama bu defa bende yararlanmak istiyorum bundan.ne yapmalıyım bunun için.gerçi okudum tüm yazılanları ama kafamda net birşey oluşmadı.benim bu 3negatif denememin tüm belge ve tahlillerini bu hastanelerden toplamam mı gerekiyor.tedaviye başlamadan önce mi raporu alıyorum.bu raporu alan arkadaşlardan ricam en baştan başlayıp tek tek neler yapacağımı anlatabilir misiniz?fiyatlar çok yüksek raporu almam lazım.tşk ederim
Merhaba öncelikle geçmiş olsun benimde çikolata kıstım var yumurta rezervinde çok düşük ve doğru doktor çok aradım şöyleki soldan alıyorsun ben zeynep kabulden aldım öncelikle kadın doğuma gidiyorsun seni infertiliteye yönlendiriyor ordanda zaten 1 ay içinde tahlil kan eşinden sperm değeri vs alınıyor 2 ay içinde halloluyor ben umut tüp merkezinde cem beyde tedavi gördüm çok memnun kaldım cok ilgililer cuma transferim yapıldı gelişime kavuşacağım günü bekliyorum Allah kısmet ederse ☺ her zman yardımcı olurum sormak istediğin bişey olursa

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ikiniz de :) ben işimin yoğunluğundan dolayı şimdi girebildim siteye.henüz rapor için de girişimde bulunamadım.bayramdan sonra ilk işim bu raporu almak olacak ama nur2204 senin dediğin gibi raporu her hastane kabul etmiyor sanırım.onu soracam artık inş.olur.mmutlu30 canım hayırlı olsun tedavin.sonucu almış olman gerekiyor durum ne?umarım tutmuştur.inş en azından bize umut olur.sonucu yazarsan sevinirim

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ikiniz de :) ben işimin yoğunluğundan dolayı şimdi girebildim siteye.henüz rapor için de girişimde bulunamadım.bayramdan sonra ilk işim bu raporu almak olacak ama nur2204 senin dediğin gibi raporu her hastane kabul etmiyor sanırım.onu soracam artık inş.olur.mmutlu30 canım hayırlı olsun tedavin.sonucu almış olman gerekiyor durum ne?umarım tutmuştur.inş en azından bize umut olur.sonucu yazarsan sevinirim
merhaba cnm hr hastanede karşılamıyor ama geneşl olark karşılayan karşılamayandan daha fazla bilgin olsun
cnm benim sonucumu dün almaya gtti beta 11 çıktı doktor pozitif ama düşük görünüyor dedi yarın tekrar gidicem eğer düşükse hala kimyasal gebelik yani bebek tutunmuş gelişimni tamamlayamamış eğer sonuc yükselmişse hamileyim yarın gidicem bakalm dua edin bana

allah senin yüzünü güldürsün yarın inş.evet biraz düşük çıkmış ama bu olmayacak anlamına gelmiyor.dillerim allahtan yarın pozitif sonucu haberini verirsin burdan da biz de seviniriz :) allah isteyen herkese nasip etsin inş.çok kötü bir durum.ben de sabırla bekliyorum birgün bana da nasip eder diye.kaç yumurtan oluşmuştu ve kaçı transfer edildi peki?
benimki artık yumurta gelişmiyor.tedaviye cevap vermiyor.tamamen durmuş.çok şey yedim içtim kalitesi artsın diye ama olmuyor.ne yapayım nereye gideyim bilmiyorum.çaresizlik çok zor.maddi durum da elverişli değil ama kredi çekmek rapor falan allah ne verdiyse hepsini yapıp istanbula gelip orda deneyecem ama işte hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum.şu olmazsa şuna giderim diyecek lüxe de sahip değilim.yumurta rezervi benimki kadar kötü olup da tutan arkadaşlar varsa lütfen bize doktor önerisinde bulunsun

Canim istanbulda suleymaniye kadin dogum hastn. gidebilirsin...raporlu ortalama 1.500 falan tutuo..ben cok memnunum..

merhabalar kızlar.geçmiş bayramınız kutlu olsun :) son durumlar ne?bi gelişme var mı :) ben karar verdim gibi.sanırım acıbademe gidecem bülent tıraşa.ama rapor geçiyor mu bilmiyorum henüz aramadım hastaneyi.maliyeti de çok yüksek olacak ama denemek zorundayım.çok sordum araştırdım hep karşıma bülent tıraş çıkıyor.ben deneyecem galiba.orda yaptıran var mı maliyeti ne olur ortalama acaba bilgi verirseniz sevinirim.bir ay vitamin kullanacam bir ayın sonunda hastaneyle görüşüp uygun bulursam başlayacam allahın izniyle

arkadaşlar mrb.kimse bişey yazmıyor.ben rapor için evraklarımı toparladım ama 3 yıllık evlilik şartı gördüm bi yerde.bilginiz var mı.benim 3 yılımın dolmasına daha 3 ay var.bide 5yıllık genel sağlık sigortası falan diyo.benim eşimin 5 yıllık değil ama 900 günlük pirimini doldurmuş.5 yıllık sağlık sigortası veya 900 günlük pirim diyo.bu nasıl olacak analamadım.tahlillerimi ve tüp bebek yaptırdığım 3 merkezden de aldım dosyamı.çünkü dicle üniversitesi daha önce yapmışsan tüp bebek o merkezlerden yaptırdığına dair belge alman lazım dedi.ben hala çok kararsızım.bülent traşa gidecem diye düşünüyorum ama yine de raporumu da almak istiyorum.eğer kararımı değiştirirsem en azından raporlu bir hastaneye giderim o zaman.bişey söyleyin lütfeeeen

• canım gidip belgeni al yaptırdığın yerden.. ve 3 yılı doldurman gerek.. 900 iş günü yeterli oluyor..

merhaba hanımlar aranızda yeniyim
4 buçuk senelik evliyim ve 3 yıldır bebek sahibi olamadım hiç sorun yok ama gebelikte yok tüm testler tahliller rahim filmi klomen ve çatlatma iğne ve 2 adet aşılama detavisini geride bıraktım
ve artık tüp bebek geçmek isediğimi dr paylaştım
heyet raporu için tüm istenilen evrakları hemen hemen tamamladım
koç üniversite hs heye raporlu olmasına ragmen tüp bebek fiyatı 4500 tl ilaçlarla ilgili hiç fikrim henüz yok
bu ay dinlenmek istediğim için bir sonraki reglimde başyacağız raporlu olmasına ragmen 4500 tl çok değilmi kim nerde ne kadar fiyata yaptırdı merak ettim ayrıca rapor ilaç alırken indirim oluyormu
tüp bebek yaptıranlar lütfen
yardımcı olun

merhaba hanımlar aranızda yeniyim
4 buçuk senelik evliyim ve 3 yıldır bebek sahibi olamadım hiç sorun yok ama gebelikte yok tüm testler tahliller rahim filmi klomen ve çatlatma iğne ve 2 adet aşılama detavisini geride bıraktım
ve artık tüp bebek geçmek isediğimi dr paylaştım
heyet raporu için tüm istenilen evrakları hemen hemen tamamladım
koç üniversite hs heye raporlu olmasına ragmen tüp bebek fiyatı 4500 tl ilaçlarla ilgili hiç fikrim henüz yok
bu ay dinlenmek istediğim için bir sonraki reglimde başyacağız raporlu olmasına ragmen 4500 tl çok değilmi kim nerde ne kadar fiyata yaptırdı merak ettim ayrıca rapor ilaç alırken indirim oluyormu
tüp bebek yaptıranlar lütfen
yardımcı olun
Çok değil canim

Back
X