- Konu Sahibi Angel...baby
raporumuzu alırsakda umut tüp bebeğe gidicem inşallah konuştum herşey dahil 2000 lira tutucakmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurdost iyiki söyledin böyle bişeyden haberim yoktu bende umutta yaptırıcam onları pazartesi arımda faxlatıyım bari...senin alman nekadar sürdü raporu
zeynepcim raporu alıcağın hastanede 3 aşılama yaptırıyolar muhakkak eğer spermlerde ve sende büyük sorun yoksa. ben gittiğimde bi sorıyım senin için bi arkadaşım böyle diye eşinin sayıları nasıl hareketlilik çok önemli bana yazarsan ona göre sorarım ama yaşın dolar dolmaz sende bi eğitim hast git muhakkak bizde daha önce mikro denedik malesef tutmadı şimdi burda herşey yapılıyo enazından para harcamıyoruz bitek rahim filmi için verdim 320 lira ..bide 3 aşılamadan sonra tutmazsa heyete soktuklarını biliyorum sebepsiz infertilide yüzünden bile rapor alan var.
zeynep aşlamayı eğitim hastanesinde yaptırırsan ki sana aşılama öneririler ilk etapta sadece ilaç masrafları var oda 50 60 lira arasıymış bence yaşın doluca hemen git aşılamayı bedava yaptırırsın özelde 500 den aşağı yapan yok
seynep hic belli olmas belkide tutar kısmet.buarada klavyenin bası tuşları calışmıyo..
merhaba bende Kocaeli üniversitesinden rapor çıkartmak istiyorum ama şartlarını bilmiyorum,3 yıllık evlilik şartı veya daha önce aşılama yaptırma şartları var mı acaba?rapor için neler gerekli?bu konuda bilgilendirebilir misiniz rica etsem ?Merhaba arkadaşlar benm sağlık raporum yarın çıkacak bundan sonrasında neler olacak bilgisi olan var mı ?
merhaba yok 3 yıl evlilik şart değil hayır yok rapoır için reglinin 2. günü gidiyorsun orda kontrol ediyorlar sonra tahlil veriyorsun sana bir liste veriyorlar o tahlilleri sırayla yaptırıyprsun yaptırdıktan sonra tekrardan tüp bebeğe gidiyorsun yönlendiriyorlar senimerhaba bende Kocaeli üniversitesinden rapor çıkartmak istiyorum ama şartlarını bilmiyorum,3 yıllık evlilik şartı veya daha önce aşılama yaptırma şartları var mı acaba?rapor için neler gerekli?bu konuda bilgilendirebilir misiniz rica etsem ?
merhaba yok 3 yıl evlilik şart değil hayır yok rapoır için reglinin 2. günü gidiyorsun orda kontrol ediyorlar sonra tahlil veriyorsun sana bir liste veriyorlar o tahlilleri sırayla yaptırıyprsun yaptırdıktan sonra tekrardan tüp bebeğe gidiyorsun yönlendiriyorlar seni
çalışma süresine evlilik sürtesine takılma eşinde çalışıyorsa onunkide geçerli oluyor,
ben raporumu aldım 1,5 senelk evliyim sıra geldi o güne :) nisanda ilaçlarıma başlicam ilk reglimde gidip ksmetse