tüp bebek fiyatları ve rapor nasıl cıkartılıyo

merhaba bende raporsuz 2 tüp bebek ve 1 aşılama yaptırdım hiç birinden pozitif sonuç alamadım
4 senelik evliyiz 22 yaşındayım yaştan dolayı rapor alamadım
eşimde sorun yok fazla bendede sol tüp tıkalı yumurta rezervim iyi ama olmadı
benim sorum en az kaç aşılama gerekiyor
ve benim gibi hastaya tüp bebek önerirlermi acaba

zeynepcim raporu alıcağın hastanede 3 aşılama yaptırıyolar muhakkak eğer spermlerde ve sende büyük sorun yoksa. ben gittiğimde bi sorıyım senin için bi arkadaşım böyle diye eşinin sayıları nasıl hareketlilik çok önemli bana yazarsan ona göre sorarım ama yaşın dolar dolmaz sende bi eğitim hast git muhakkak bizde daha önce mikro denedik malesef tutmadı şimdi burda herşey yapılıyo enazından para harcamıyoruz bitek rahim filmi için verdim 320 lira ..bide 3 aşılamadan sonra tutmazsa heyete soktuklarını biliyorum sebepsiz infertilide yüzünden bile rapor alan var.

bu yolda hepinize kolay gelsin diyorum. rapor almak çok yıpratıcı. hele hele aldıktan sonra bir cümle ile olmamış diye elinize geri verilmesi daha da kötü. ben umutta denedim. raporda baya bi sorun çıkardılar. raporu tekrar tekrar yazdırmak ve tekrar imzaya çıkarmak zorunda kalmıştım. tavsiyem gideceğiniz merkezden bir rapor örneği almanızdır. bana keşke daha önceden söyleseydiniz size faxlardık. bu kadar uğrraşmazdınız demişlerdi. bir de bir çok merkez. aşılama yaptığınıza dair rapor veriyormuş. bizim sayı 5 milyonun altında olduğu için öyle bir durumumuz olmadı ama çok örneğini gördüm. bi de ilk denemelerinde 3. denememiz diyip kağıt imzalıyanları da gördüm. böylelikle 2 tane embriyo koydurttular. tabi ben hep dışardan şahit oldum. bu sitede de ilk denemelerinde ikizlere gebe kişiler var. hepinize kolay gelsin..

nurdost iyiki söyledin böyle bişeyden haberim yoktu bende umutta yaptırıcam onları pazartesi arımda faxlatıyım bari...senin alman nekadar sürdü raporu

nurdost iyiki söyledin böyle bişeyden haberim yoktu bende umutta yaptırıcam onları pazartesi arımda faxlatıyım bari...senin alman nekadar sürdü raporu

ben üniversite personeliyim. işlerimin çabuklaşmasını buna bağlıyabilirim ancak gittim poliklinklerde bunu kullanmadım bile sıramı bekledim. toplam 2 gün sürdü. ama her şeyim hazırdı. eşimin ve benim kromozom analizlerimize, y mikrodelasyon analizine, kan pıhtılaşma testlerine kadar abartılı dosya ile gitmiştim. rahim filmi, 3 tane son üç ay içinde yapılmış semen analizi, eşimin ve benim son 6 ayda yapılmış hormon analizim, bayanın fotograf -6 ya da 4 hatırlamıyorum-, aile tablosu ve evlilik cüzdanı fotokopisi kesinlikle olması gerekiyor. ben pazartesi işlemlere başladım. bi kadın doğumdan yazdım raporumu eşim de üroloji de 2 saat sürmedi. sonra teslim ettik. yarın heyete gelin dediler. heyete girdim. heyette iki kişi olduğumuz için 5 gün sonra raporum yazılmıştı. genelde iki hafta sonra yazılıyor. onu da dikkate al canım. kolay gelsin.

sonra iki kez değiştirmek zorunda kaldık o kısmı uğraştırıcıydı. bir kelimenin hatalı olması nedeniyle tüm hocaları bulup imza attırmakla uğraşmıştım.

zeynepcim raporu alıcağın hastanede 3 aşılama yaptırıyolar muhakkak eğer spermlerde ve sende büyük sorun yoksa. ben gittiğimde bi sorıyım senin için bi arkadaşım böyle diye eşinin sayıları nasıl hareketlilik çok önemli bana yazarsan ona göre sorarım ama yaşın dolar dolmaz sende bi eğitim hast git muhakkak bizde daha önce mikro denedik malesef tutmadı şimdi burda herşey yapılıyo enazından para harcamıyoruz bitek rahim filmi için verdim 320 lira ..bide 3 aşılamadan sonra tutmazsa heyete soktuklarını biliyorum sebepsiz infertilide yüzünden bile rapor alan var.

sağol canım
eşimin morfoloji %6
ileri hızlı hareketli 32
yavaş hareketli 20
yerinde hareketli 8
hareketsiz 40

a+ b toplamı %52
spermatozoit 25 milyon
eşimin pek sorunu yok gibi 2 sene önce ameliyat oldu varikoselden
ben geçen sene aşılama yaptırdım tutmayınca doktorum hsg istedi
çektirdim sol tüp tıkalı çıktı doktorum aşılama kesin sonuç vermeyebilir tüpe geçelim dedi aşılamadan 3 ay sonra tüp yaptırdım o zaman yasa yoktu 2 tane kondu tutmadı sonra 3 ay bekledim uzun protokolle ikinciyi denedim ramazanın ortasında negatif sonucu aldım yine ben kayseride oturuyorum erciyes üniversitesinden çıkartıcam rapor şimdiye kadar çok para harcadık belki sağ tüple yumurtlama takip edilip çatlatma iğnesiyle biz ilişkiyle deneyebiliriz ama tüp olmayınca aşılama içime hiç sinmiyo olmaz gibi ama Allah büyük tabiki
benim rahimde ters prolaktin değerim üst sınırda ve pko varmış yani çok yumurtladığım için ohss olma durumu var bende offff şimdide ev aldık nasıl olcak bilmiyorum 5 sene borç ödüycez yaşım 22 beş sene sonra 27 olucam ve yaştan dolayı şansım düşücek
aşılama raporlu ne kadara geliyor acaba bana kesin aşılama önerirler tüp bebek demezler
özelden yaptırsamda 4 milyarı buluyo napıcam bilmiyorum kafam çok karışık

zeynep aşlamayı eğitim hastanesinde yaptırırsan ki sana aşılama öneririler ilk etapta sadece ilaç masrafları var oda 50 60 lira arasıymış bence yaşın doluca hemen git aşılamayı bedava yaptırırsın özelde 500 den aşağı yapan yok

nurdost sağol verdiğin bilgiler için kromozom analizini sordum ben dr gerek yok dedi ama hep aklımda acaba son anda isterlermi diye devlette çok uzun sürüyomuş zaten. gerekirse özelde yaptırıcam ...senin işin kısa sürmüş personel olmanın faydaları :)))benimde eski komşum kadın doğum ana bilim başkanı çapada aradım gel her türlü yardım yaparım dedi ama yanına gitmedim.gitsem hızlandırırmı ? sen umutta yaptırdın sonuç ne oldu.bende oraya gidicem inşallah

zeynep aşlamayı eğitim hastanesinde yaptırırsan ki sana aşılama öneririler ilk etapta sadece ilaç masrafları var oda 50 60 lira arasıymış bence yaşın doluca hemen git aşılamayı bedava yaptırırsın özelde 500 den aşağı yapan yok

çok teşekkür ederim canım
ben yaşımı doldurup hemen başlamam lazım aşılamaya şansım düşük ama napalım denemekte yarar var değilmi

arkadaşlar merhaba ben de forumu takip ediyorum, öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun..sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alalım en yakın zamanda inş..
ben bişey sormak istiyorum..raporsuz fiyatlar nasıl biliyor musunuz..biz 3 yıllık evliyiz..sebepsiz infertilite..bir aşılama yaptırdık sonuç negatif..bir daha aşılama yaptırmak istemiyoruz..bu yüzden rapor alma şansımız yok sanırım yanlış bilmiyorsam..yardımcı olursanız sevinirim..

Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben bir aşılama yaptım
2 tüp bebeği dendik bundan 3 sene evvel oda negatif çıktı eşim asgari ücretle çalışan biri kredi çekmiştik
yaşım 28
eşimin 100milyonun üzerinde bendede sorun yok 8 senelikte evliyiz.
ne yapacağızı şaşırdık elde yok maddi olarak gezinirken rapor olaylarına baktım.
ama eşimdede sorun yok bendede yok rapor alabilirmiyiz..
bana bir bilgi verin tşekkürler

Merhaba arkadaşlar benm sağlık raporum yarın çıkacak bundan sonrasında neler olacak bilgisi olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar benm sağlık raporum yarın çıkacak bundan sonrasında neler olacak bilgisi olan var mı ?
merhaba bende Kocaeli üniversitesinden rapor çıkartmak istiyorum ama şartlarını bilmiyorum,3 yıllık evlilik şartı veya daha önce aşılama yaptırma şartları var mı acaba?rapor için neler gerekli?bu konuda bilgilendirebilir misiniz rica etsem ?

merhaba bende Kocaeli üniversitesinden rapor çıkartmak istiyorum ama şartlarını bilmiyorum,3 yıllık evlilik şartı veya daha önce aşılama yaptırma şartları var mı acaba?rapor için neler gerekli?bu konuda bilgilendirebilir misiniz rica etsem ?
merhaba yok 3 yıl evlilik şart değil hayır yok rapoır için reglinin 2. günü gidiyorsun orda kontrol ediyorlar sonra tahlil veriyorsun sana bir liste veriyorlar o tahlilleri sırayla yaptırıyprsun yaptırdıktan sonra tekrardan tüp bebeğe gidiyorsun yönlendiriyorlar seni

çalışma süresine evlilik sürtesine takılma eşinde çalışıyorsa onunkide geçerli oluyor,
ben raporumu aldım 1,5 senelk evliyim sıra geldi o güne :) nisanda ilaçlarıma başlicam ilk reglimde gidip ksmetse

merhaba yok 3 yıl evlilik şart değil hayır yok rapoır için reglinin 2. günü gidiyorsun orda kontrol ediyorlar sonra tahlil veriyorsun sana bir liste veriyorlar o tahlilleri sırayla yaptırıyprsun yaptırdıktan sonra tekrardan tüp bebeğe gidiyorsun yönlendiriyorlar seni

çalışma süresine evlilik sürtesine takılma eşinde çalışıyorsa onunkide geçerli oluyor,
ben raporumu aldım 1,5 senelk evliyim sıra geldi o güne :) nisanda ilaçlarıma başlicam ilk reglimde gidip ksmetse

hadi hayırılısı olsun senin hakkında da en kısa zamanda bebişinin haberini alırsın inş. :nazar: ben umuttepeden rapor alıp özel bir merkezde deneme yapmak istiyorum elimde rahim filmi,hormon tahlillerim,smear testi sonuçları eşimin de farklı zamanlarda yapılmış 2 adet sperm örneği var . uzun bir süreç mi peki? hastaneye gidip mi randevu aldınız yoksa telefonla yeterli oluyor mu?

Back
X