tüp bebek fiyatları

Teşekkürler arkadaşlar,
birşey daha öğrenmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
tüp bebekten önce aşılama yapılması şartmı..ondan sonuç alamayıncamı tüp bebek e yönlendiriliyoruz..(benim problemim sağ tüpümün tıkalı olması..başka bir sorun yok)

efsun asilamanin sart oldugunu sanmiyorum ben gittigimde doktorum direkt tup bebegi onerdi (tutma sansi daha yuksek oldugu icin) benim problemin adet duzensizligi ve azligi idi. bugun test verdim saat 16: 30 da insssss sonucumu alacagim (inssssssssssssss hamisim dir)

efsun ka 70,
selam canım ben siteye yeni katıldım benimde sağ tüpüm tıkalı solda biraz açık bana hiç aşılama yapılmadan direk tüp bebek önermişti doktorum. Ben Ekim 10 yaptırdım negatifti sonuç 2. denem içinde gitcektim ama grip oldum geçemesini bekliyorm herşeyin hayırlısı ama ben direk tüp bebeğe gidersin diyorum çünkü tüpler tıkalı aşılama için başak bir sorununu olması gerekirdi tüplerden geçmiyeceğine göre direk tüp bebek önerecektr doktorun yoksa kesin para koparmak için yapar her ikisinden Alalhım her isteyene nasip etsin pozitif düşün

gamzecim, benim sağ tüp tıkalı ama sol da problem yok (ocak ayında rahim filmi çektireceği o zman kesin belli olacak) doktorum tek tüp sağlam olduğu için % 50 hamile kalma şansın var..beklemeye gerek yok tüp bebeğe yöneleceğiz dedi...bende belki%50 yi yakalarım düşüncesiyle hemen istemiyorum tüp bebeği..yaza kadar bekleyeceğim galiba..aslında kafam karmakarışık ....şu filmi bir çekelim de kararım o zaman netleşecek..
unvere, umarım güzel haberler alır ve bizimle paylaşırsın..

tüp bebek te prosedür nasıl oluyor ,ben balıkesirdeyim ama tüp bebek olayı kesinleşirse izmire gideceğim....aynı zmaanda çalışıyorumda....ne sıklıkta doktora gidilecek...aşamaları ne olacak..kısaca bilgi verirmisin gamzecim..(bildiğin kadarıyla)

efsun ka70
evt bencede bekle hemen tüp bebeğe yönelme. Çünkü maddi manevi zorluk tabiki ANLATIRIM TABİKİ BİRÇOK AŞAMSI VAR AMA EN BAŞTA ÇOK RAHAT OL EĞER ÖZELDE YPCAKSAN Kİ BUSENİN SEÇİMİN BİRAZ MEŞAKKATLİ çünkü öncelikle rapor alıyorsun devlet hastanesinden ki hepsini sen ödemeyesindiye sonra yavaş yavaş doktorun her konudayönlenditiyor seni rutin kontrollerin ve her kaşam iğnelerin oluyor korkma sen rahat ol yetet-r Allah sabır ve sağlıkla nasip etsin sanada her kesede

bizde yarın eşimle izmir özel kent hastanesine gidiyoruz araştırdım izmirde başarı oranı en yüksek özel hastane kentmiş inşallah bizede hayırlı gelir yarın ilk görüşme tüp bebek 2500 dolar dedi ilaç hariç ilaçla birlikte 5500-6500 ü ytl olarak bulacak sanırım ama kent tüp bebek ödemesinde vade yapıyor on aya kadar yarın faiz nekadar uyguluyorlar hepsini öğreniriz allah hepimizin yardımcısı olsun ............

malonicim. bu fiyat devletin ödediğini düşdükten donramıymış? ben de afyonda yaşıyorum ama yaza izmir de düşünüyürum. önce burda aşılama denicez.neyse öğrendiklerini yazar mısın canım?

akdas merhaba
sorunu hemen cevaplıyayım hayır yazdığım devletin düşdükten sonraki fiyat diil raporlu isen 2500ytl kara geçiyorsun sadece tüp ve ilaçlar için canım umarım yardımcı olmuşumdur sevgiler....

bursa acıbadem tüp bebek

1. Uygulama : 3.700 YTL
2. Uygulama : 3.000 YTL
3. Uygulama : Ücretsiz
Embriyo Dondurma ve 5 Yıl Saklama : 930 YTL
Embriyo Biyopsi : 730 YTL
Dondurulmuş Embriyo Transferi : 930 YTL
sengözlerimebaksanab

Merhaba. Bende tüp bewbek yöntemi ile hamile kaldım. Yaklaşık 7000 ytl yi buluyor. Heyet raporu alarak özel hastanede yaptırdım hastane ücreti ektra ilaçlar derken bu rakama ulaştık bu benim 2. tüp bebek dememedi allah çok şükür yüzümüze güldü borç harç bi şekilde altından kalktık. olmasaydı yine devam ederdim son kuruşuma kadar.

Tüp bebekten önce aşılama yapılmasının nedenleri var tabi tüp bebek aşamasına gelinmediyse aşılama yapılması çok daha mantıklı tüp bebek maddi manevi çok daha zor bir işlem. Ama şöyle bir kuralda var heyet raporu alarak devlet desteği kullanılacaksa 3 kez aşılama yapılıyor.Bunlardan sonuç alınamıyorsa heyet raporu veriliyor. Çok özel durumlarım olması gerekiyor direk tüp bebek için.

embrizm senin niye o kadar yüksek tuttu fiyatı bu raporsuz hali heralde ya da çok büyük çok özel bi merkez mide bu kadar pahalı şimdi bu kadar pahalı değil tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…