tüp bebek fiyatları

Arkadaşlar çider(cocuk istiyorum derneği)e hem netten hemde ücretli üyeyim.hangi merkezi seçerseniz çider ücretsiz muayene ve ön görüşmeyi sizin adınıza alıyor.hastaneyi siz belirliyorsunuz kesinlikle karışmıyorlar.tüm merkezlerle gidip görüşebilirsiniz.ben bu hafta alman hastanesine onların aracılığıyla gidiyorum.onlarda bizim sonuçlarımıza göre diğer hastalara bilgi veriyorlardır belki.dernek kurucusu 20yıl sonra bebeğinine külfetli tedaviler sonucu kavuşmuş.o yüzden yardımcı oluyor anlıyor bizi.bazen de seminerlerde ücretsiz tüp bebek hakkı kazanıyorsunuz.seminerlere gitmek gibi bi zorunluluk yok.zaten hep başka şehirlere oluyor.onlar mail atarak haber veriyor.hemde üyelere %20gibi bi indirim yapıyor hastaneler.ben memnunun bilgilerinize......

selam kızlar ben kocaeli üniversitesinde tüp bebek yaptırcam.bir tane çocuğum olduğu için devlet karşılamıyomuş tabiki.bana dr sana ilçalarla falan maliyeti 2750ytl dedi.çocuğum olmasaymış1750ytl idi.yaaaa yanlış anşamış olamam herhalde üniversitede yaptıranlar ne kadar a yaptırdılar ?:sm_confused:

kızlar
biz tüp bebeğe yılbaşında başlamayı düşünüyorduk ama eşim bana süpriz alarak önümüzdeki ay başlama açamasına ulaşmış araştırmanı yap dedi iyice ve son kez
şimdi tüp bebek raporlu ne kadar raporsuz ne kadar
yani şöle raporlu olunca git gel aşılama şartı rahim filmi bunlarda para tutuyor yani hangisi daha uygun yeni yaptıranlar yazarsa çok makbule geçer:asigim:

arkadaşım bende ayvalıktan nerde yaptırıyosun tüp bebeği ben en son ege üniversitesinde yaptırdım1 400 hastane aldı 400de ilaçlar tuttuama sonuç maalesef negatif

ben bursa acıbademi düşünüyorum ama daha tam karar veremedik zatn eşimin ilk evliliğinden çocuğu olduğu için devlet raporda vermiyormuş off benneyaptımki
bide bende genetik tanıda yapılması lazım işimiz iş

arkadaşım bende ayvalıktan nerde yaptırıyosun tüp bebeği ben en son ege üniversitesinde yaptırdım1 400 hastane aldı 400de ilaçlar tuttuama sonuç maalesef negatif

ben bandırmada oturuyorum
en yakın bursa die orada biyer düşünüyoruz
sizin sorun neydi
rapolu olarak mı o kadar tuttu

arkadaşlar verdiğiniz rakamlar ne kadar yüksek ben geçen ay bursada tüp bebek yaptırdım ve 4500 ytl masrfım oldu ilaçlar dahil ve şuan gebeyim haftaya bebeğimi ilk kez ultrasonda görmek için randevum var... darısı başınıza... :)))

yağmurcum tebrik ederim seni canım Sağ salim kucağına almayı ansipe etsin rabbim

Bursa Tüp bebek merkezinde yaptırmıssın sanırım özelmi yaptırdın..Armağan bey mi uyguladı..
Ayrıca Bu merkezin doktorlarından birine gittinmi hiç daha önce
Özer bey benim doktorum çünkü

arkadaşlar cumartesi günü genart diye bir yerden aradılar ve ssk hastalarına 400 ytl fark alabildiklerini söylediler bu gün sgk yı aradım doğru olduğunu ve bunun bir zorunluluk olduğunu ve cezasınında 30 milyar olduğunu söylediler. bunun yanındada 1 ekimde kısıtlamalar gelecekmiş hak 2 ye düşürülecekmiş yaş 39 a inecekmiş sigortalılık 5000 gün falan bir çok şey söyledi sağolsun orada görüştüğüm arkadaş. sgk raporunuzla gittiğinizde 400 ytlden fazla fark alamazlar dedi. 1 ekimde olan değişimleri yazılı olarak elinde bulunduran varsa bana gönderirse sevinirim ben yeni başlıyorum.

bende bursayı düşünüyorum biz raporlu yaptırdık ama şuan aynı acıyı yaşamak istemiyorum sinirlerim kaldırmıyo2 ay oldu yapalı çünki 4 yada5 ay ara vericem

Arkadaşlar 400 ytl ICSI (Micro Enjeksiyon) için geçerli değil. Bana ICSI yapılacak. Raporlu olarak müracaat ettim. İlaçlarım 2.000 YTL'ye yakın tuttu, raporla 850 YTL ödedim. Başvurduğum özel tüp bebek merkezi, rapordan dolayı 1.250 YTL'yi fiyattan düştü. Merkeze 2.250 ödeyeceğim. Yani ilaçlarla 3.100 YTL
tutuyor.

chilek arkadaş dün ben sgk yetkilisiyle görüştüm hiç bir şekilde fazla fark alamazlar dedi dikkatli olmanı isterim. son bir haftada karar verdik araştırdıkça ilginç şeyler çıkıyor. ankarada güven ve genart tüp bebek hakkında bilgisi görüşü olan bana dönerse sevinirim.

ben ankaralı değilim ama dün internette dolaşırken o siteyi buuldum genart aradım bi kaç şey sormak için raporlu fiyatı 400 ytl dedi ilaçlar 1-1,5 civarı tutuyormuş ben pgd yaptırmam lazım onuda sordum 1.200dolar dedi raporsuz fiyat ise 3340ytl ilaç hariç

teşekür ediyorum aysen bugün telefonla irtibat kurdum ilk muayene ücretsizmiş ankarada olduğum için tüm testlerimide alıp gidip görüşmek istiyorum ona göre ikna olursam başlayacağım bana dua edin...

selam maksadım kimseyi kırmak değil yalnızca merak ettim neden tüp bebek?sokaklara bırakılan yeni doğmuş bebekler,anneleri tarafından cami avlusuna yetiştirme yurduna bırakılan kimsesizlerden neden evlat edinmiyorsunuz merak ettim?hem onlar yetiştirme yurdunda büyüyecek kim bilir nlerle karşılacak taciz tecavüz vs.vs. neden onlar sizin evladınız olmasın neden?o çocuklar sizin yanınızda sağlıklı karnı tok terbiyeli ahlaklı büyüdükce sizin cennete gitmenize de vesile olacaklar lütfen bir kez daha düşünün sokaklara yeni tinerciler fuhuşa zorlanan kimsesiz kızlar bırakmayalım lütfen kimseyi kırmak istemem kırdıysam af ola hakkınızı helal edin ben sadece nacizane fikrimi söyledim kusura bakmayın kırıp üzdüysem

Arkadaşım, gideceğin merkeze bi sorar mısın 400 YTL ye nasıl bir işlem yapacaklarmış. Çünkü biz bundan 2 ay önce sadece fiyat görüşmek için bir merkeze gittik. Doktorun bize söylediği şuydu; yumurtaları toplayıp bir kabın içine koyarız, yanınada spermleri koyarız. Döllenmelerini bekleriz. Döllenirlerse tabi. Hayatım bizler bu işlemi, doğal yollarla zaten senelerdir deniyoruz ve olmuyor işte. Doktorun söylediği ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum. 400 YTL ye yapacağı işlem buydu canım. Zaten o merkezden vazgeçip başka bir merkezle ICSI tedavisine başladım bile. Allah hepimizin muradını hayırlısıyla bir an önce versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…