- Konu Sahibi aysen_balikesir
-
arkadaşım bende ayvalıktan nerde yaptırıyosun tüp bebeği ben en son ege üniversitesinde yaptırdım1 400 hastane aldı 400de ilaçlar tuttuama sonuç maalesef negatif
arkadaşlar verdiğiniz rakamlar ne kadar yüksek ben geçen ay bursada tüp bebek yaptırdım ve 4500 ytl masrfım oldu ilaçlar dahil ve şuan gebeyim haftaya bebeğimi ilk kez ultrasonda görmek için randevum var... darısı başınıza... :)))
chilek arkadaş dün ben sgk yetkilisiyle görüştüm hiç bir şekilde fazla fark alamazlar dedi dikkatli olmanı isterim. son bir haftada karar verdik araştırdıkça ilginç şeyler çıkıyor. ankarada güven ve genart tüp bebek hakkında bilgisi görüşü olan bana dönerse sevinirim.
Tüp bebekte Eurofertil'e ilaç hariç 3750 ytl ödedik. Daha önce aşılama içinse 600 ytl ödemiştik.
chilek arkadaş dün ben sgk yetkilisiyle görüştüm hiç bir şekilde fazla fark alamazlar dedi dikkatli olmanı isterim. son bir haftada karar verdik araştırdıkça ilginç şeyler çıkıyor. ankarada güven ve genart tüp bebek hakkında bilgisi görüşü olan bana dönerse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?