tüp bebek fiyatları

DÜNDEN BERİ BU YARATIĞIN YÜZÜNDEN PSİKOLJİM BOZULDU ........hep ağlıyorum bu lafı kaynanamda demişti çünkü..... ben kendi çocuğumun annesi olcam kimseninkini istemem

canım üzülme inşallah olacaksın anne bebeğini alacaksın kucağına...Ama şimdi sen moralini bozarsan pozitif sonuç nasıl alacaksın kendini düşün birazda..

canım üzülme inşallah olacaksın anne bebeğini alacaksın kucağına...Ama şimdi sen moralini bozarsan pozitif sonuç nasıl alacaksın kendini düşün birazda..

Aycan hiç sorma inan dünden beri ağlıyorum e:1shok: biz hazırlıklara başlıyoz ben demin nufüs dairesine gidip vukuatlı nüfus kayıt örneği çıkarttım bi bana bi eşime hastaneden istediler 2 fotograf falan 2 eylül gibi ege ünvrst sindeyiz biz bu kadar koşturyoz kadına bak ya

DÜNDEN BERİ BU YARATIĞIN YÜZÜNDEN PSİKOLJİM BOZULDU ........hep ağlıyorum bu lafı kaynanamda demişti çünkü..... ben kendi çocuğumun annesi olcam kimseninkini istemem

canım boşverya bencil o belli bişe...
konuşmak için konuşmuş işte kaydirigubbakcemile3
sen şimdi bebekini düşüne Pozitifffffffffff ol:asigim:

canım boşverya bencil o belli bişe...
konuşmak için konuşmuş işte kaydirigubbakcemile3
sen şimdi bebekini düşüne Pozitifffffffffff ol:asigim:

Tşşk ederim canım haklısın o kim ya... POZİTİFFFFFFFFFFFFF olalımarkadaşlar... zenan arkadaşımız haklı bebeklerimizi düşünüp onların sıcak yanağını öptüğümüzü o mis kokuyu hayal edelim lütfennnnnnnnnn

canım hayırlı olsun inşallah kime gideceksin ege den benim doktorumda ege üniversitesinden.

Arkadaşlar bizler kader ortaklarıyız. Birimizin canı yansa ancak bu acıyı çeken diğerleri hisseder. Bu gün bu sitede Kaçak9 arkadaşımızın yazısını okudum içim parçalandı aynen benim ve sizlerin çektiği acıları enayi yurduna konulmaları dalga geçilmeleri taşımış formuna. ağlamamak için kendimi çok tuttum ve dayanamadım. İnsan sağlığının ve onurunun ayaklar altına alındığı Tüp Bebek Merkezlerini teşhir edelim. İşini iyi yapan kaliteli hizmet veren merkezleride taktir edelim. Bizim sayenmizde oradalar. Ama bizlerle bedava tüp bebek çekiliş var kura var ilk muayene ücretsiz gibi reklamlarla çekiyorlar ve gittiğimizde başımıza gelmeyen kalmıyor. yanlış anlamışsınızdan tutunda işinize geliyorsalara ne kadar paranız varsa o kadarlık yemek yersiniz gibi aşağılık sözleri çekmek zorunda değiliz. Yardımlarınızı bekliyorum herkes Tüp Bebek Merkezlerinde başından geçen olumlu ve olumsuz olayları yazarsa sevinirim. Bizim başımıza gelenler diğerlerinin Başına gelmesin...

"yanlış anlamışsınızdan tutunda işinize geliyorsalara ne kadar paranız varsa o kadarlık yemek yersiniz gibi aşağılık sözler" etseler gittiğim merkezde o merkezi onların başına yıkarım bi çingar çıkarırım yane orda bunebiçim bi sozya hakkaten boyle sozler kullanan yerler varmı ya :1shok:

Bu dediklerin çocuk istiyorum derneğinin sitesinde yanılmıyorsam..orda mı böyle davranılıyor insanlara??yasakkelime

YURDANUR SELAM
bende alman hastanesinde devam ediyorum şu an, dün bant takmaya başladım
sen hangi aşamadasın, hangi doktordasın canım

Mrba canım ya biz önce ön görüşme ve tetkik yapılacakmış yani doktor belli degil orda doktoru teklifmi edyolar biz çok tecrübesiziz henüz senin doktorun kim memnunmusun

canım tüp bebek prosedürünü inan bilmiyorum ben muayneleri orda oluyorum ama istersen eğer senin için soruştururum nasıl olduğunu işlediğini şansın bol olsun inşallah.

kızlar benim soracağım bir soru var.tüp bebek için rapor almak gerekiyor onu biliyorum.tüp bebek uygulaması için en 3yıllık evli olma şartı var diye duymuştum.doğru mu?

ben henüz 14 aylık evliyim ve evliliğimizin başlangıcından beri bebek istiyoruz.gecen ay ilk aşılamam tutmadı ama özelde yaptırmıştık.o da rapor için geçerli olmuyomuş galiba.

ben henüz 14 aylık evliyim ve evliliğimizin başlangıcından beri bebek istiyoruz.gecen ay ilk aşılamam tutmadı ama özelde yaptırmıştık.o da rapor için geçerli olmuyomuş galiba.

Canım bu kişilerin durumuna göre değişiyor.Mesela ben henüz 11 aylık evliyim ama mikro tedavisi yaptırıcaz..Her durumda illa 3 yıllık evlilik şartı aranmıyor yani..Çünkü eşimin spermleri aşılama bile yaptırmaya yetmeyecek kadar yetersiz..Bu yüzden doktorlar direk mikroenjeksiyon-tüp bebek dediler bize...Şu an rapor çıkartmaya çalışıyoruz..

peki canım bunların devlet ya da ünv hastanelerinde yapılması gerekiyor değil mi?allah hepimize sabır versin ve kucaklarımıza yavrularımızı versin.biz 1 ay sonra varikosel sonuçlarını alacağız.bakalım sayı düşebiliyormuş.bir yıkım daha olursa nasıl taşıyacağız bilmem.bu işlerde moral çok önemliymiş.ama biz 6-7 aydır toparlanamadık bir türlü.yani durumu öğrendiğimizden beri.kimseyle görüşmek konuşmak bile istemiyorum.kendimi çok zorluyorum ama 3 gün normalsem bir hamilelik haberi ya da birinin bir sorusu yarayı deşmek oluyor bende adeta.ah ah bizi en iyi biz anlıyoruz.yaşamayan bilemezz.sana ve eşine de kolay gelsin.iyi haberlerini bekliyoruz canımm

evet canım devşet ya da ünv hastanelerinden alınabiliyor..Ancak tüp bebek ünitesi olan bir yer olması şart..Her devlet hastanesi ya da ünv hastanesinde tüp bebek ünitesi yok..olan yerlerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…