- Konu Sahibi aysen_balikesir
-
Bu 3750 raporsuz fiyat. Raporla 2550 ytl.RAPORLUMU BU FİYAT OLDU?RAPORSUZ NE KADAR TUTAR ACABA.:1no2:
selam maksadım kimseyi kırmak değil yalnızca merak ettim neden tüp bebek?sokaklara bırakılan yeni doğmuş bebekler,anneleri tarafından cami avlusuna yetiştirme yurduna bırakılan kimsesizlerden neden evlat edinmiyorsunuz merak ettim?hem onlar yetiştirme yurdunda büyüyecek kim bilir nlerle karşılacak taciz tecavüz vs.vs. neden onlar sizin evladınız olmasın neden?o çocuklar sizin yanınızda sağlıklı karnı tok terbiyeli ahlaklı büyüdükce sizin cennete gitmenize de vesile olacaklar lütfen bir kez daha düşünün sokaklara yeni tinerciler fuhuşa zorlanan kimsesiz kızlar bırakmayalım lütfen kimseyi kırmak istemem kırdıysam af ola hakkınızı helal edin ben sadece nacizane fikrimi söyledim kusura bakmayın kırıp üzdüysem
Evet çok yanlış düşünüyorsunuz..benneyaptımki Sanırım tüp bebekle ilgili hiç bir şey bilmiyorsunuz..Tüp bebek kendi yumurtamızla eşimizin sperminden alınarak lab ortamında döllenme gerçekleştirilmesi..Neden anne olma hakkımız olmasın? Bu yazdıklarınız hiç de düşünceli gelmedi bana...Ve çok kırıcı...Neden tıbbın imkanlarından yararlanmayalım??
Burda kimseye ders vermenize gerek yok..Eğer o kadar duyarlı biriyseniz çocuk yapmayıp yuvadan bir kaç çocuk alıp sevaba girseydiniz..Neden kendi çocuğunuza anne oldunuz?? Alın bir kaç çocuk yuvadan bakın sevabına...Başkalarına ,kendi çocuğu olma imkanı olan birilerine,yıllarca anne olma hayali kuranlara ( tüp ya da mikroenjeksiyonla bile olsa) böyle tuzu kuru mesajlar vermeniz çok yanlış.....Gereksiz zamanda gereksiz bir ajitasyon edebiyatı...
selam maksadım kimseyi kırmak değil yalnızca merak ettim neden tüp bebek?sokaklara bırakılan yeni doğmuş bebekler,anneleri tarafından cami avlusuna yetiştirme yurduna bırakılan kimsesizlerden neden evlat edinmiyorsunuz merak ettim?hem onlar yetiştirme yurdunda büyüyecek kim bilir nlerle karşılacak taciz tecavüz vs.vs. neden onlar sizin evladınız olmasın neden?o çocuklar sizin yanınızda sağlıklı karnı tok terbiyeli ahlaklı büyüdükce sizin cennete gitmenize de vesile olacaklar lütfen bir kez daha düşünün sokaklara yeni tinerciler fuhuşa zorlanan kimsesiz kızlar bırakmayalım lütfen kimseyi kırmak istemem kırdıysam af ola hakkınızı helal edin ben sadece nacizane fikrimi söyledim kusura bakmayın kırıp üzdüysem
Arkadaşım, gideceğin merkeze bi sorar mısın 400 YTL ye nasıl bir işlem yapacaklarmış. Çünkü biz bundan 2 ay önce sadece fiyat görüşmek için bir merkeze gittik. Doktorun bize söylediği şuydu; yumurtaları toplayıp bir kabın içine koyarız, yanınada spermleri koyarız. Döllenmelerini bekleriz. Döllenirlerse tabi. Hayatım bizler bu işlemi, doğal yollarla zaten senelerdir deniyoruz ve olmuyor işte. Doktorun söylediği ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum. 400 YTL ye yapacağı işlem buydu canım. Zaten o merkezden vazgeçip başka bir merkezle ICSI tedavisine başladım bile. Allah hepimizin muradını hayırlısıyla bir an önce versin inşallah.
2.çocuk isteyen Melissu arkadaşımıza aşağıdaki linkte hepimiz adına bazı tavsiyelerde bulundum. Umarım tavsiyelerimi siz de onaylarsınız kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3703896&posted=1#post3703896
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?