tüp bebek fiyatları

Evet çok yanlış düşünüyorsunuz..benneyaptımki Sanırım tüp bebekle ilgili hiç bir şey bilmiyorsunuz..Tüp bebek kendi yumurtamızla eşimizin sperminden alınarak lab ortamında döllenme gerçekleştirilmesi..Neden anne olma hakkımız olmasın? Bu yazdıklarınız hiç de düşünceli gelmedi bana...Ve çok kırıcı...Neden tıbbın imkanlarından yararlanmayalım??
Burda kimseye ders vermenize gerek yok..Eğer o kadar duyarlı biriyseniz çocuk yapmayıp yuvadan bir kaç çocuk alıp sevaba girseydiniz..Neden kendi çocuğunuza anne oldunuz?? Alın bir kaç çocuk yuvadan bakın sevabına...Başkalarına ,kendi çocuğu olma imkanı olan birilerine,yıllarca anne olma hayali kuranlara ( tüp ya da mikroenjeksiyonla bile olsa) böyle tuzu kuru mesajlar vermeniz çok yanlış.....Gereksiz zamanda gereksiz bir ajitasyon edebiyatı...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bosver Canimm
Konusursam kotu Olcak En iyisi Susayim Ben Saten Sinirliyim a.s.

neden tüp bebek çünkü her kadın sevdiği erkekten olan içinde varlığını hissedeceği kanıyla canıyla besleyeceği bir bebege sahip olmak ister ben ve benim gibi birçok arkadaşım bu duyguyu yaşamak için neler yaşıyoruz lütfen hakkında bir bilgin olmayan konularda ahkam kesme

hey ben yazıyı yenı gordum yaaa ınanmıyorum.ınsanların dusuncesıne bu ne sacmalık....bıde kırdıysam dıyor.kafayı yemek elde degıl...bız burada ugrasalım.kızın dedıgıne bak....sacmalamıs.tabı tuzu kurudr kesın....

melissu isimli şahsa ;

fikirlerinizi kendinize saklayınız , kimin ne şekilde cennete gideceğinin kararını da siz değil şüphesiz yüce Allah verecektir , insanların özeli hakkında önce ahkam kesip daha sonra da helallik istenmeyeceği çok açık bir ahlaki kural olsa gerek , lütfen işinize bakınız.

Son düzenleme:
Etrafimizdakilerin cocugumuz yok diye acinmalarina mi ?

Cocugumuz olacak umuduyla katlandigimiz sIKINtILara mi ?

Yoksa böyle düsüncesizce ;

"Neden tüp bebekle ugrasiyorsunuz ? Evlatlik alin bakin ! " diyerek bizim kendi cocugumuza sahip olabilmek icin verdigimiz savasi sacma bulanlara mi ?

Yanayim? Sasirdim kaldim .

" Sende yasa neler yasagidimizi , sonra konus ! " derdim ama
kimseye kötü bir temenni de bulunmayi icim elvermez .

Uzaktan uzaga ahkam kesmek , akil vermek cok kolay eminim . . .

Yalniz sunu bil ki Melissu arkadasim : Ates düstügü yeri yakar .

Üslüb'ün yazdığı her cümlenin altına bende imzamı atıyorum. Bence de Melissu denen bu şahsiyetin tüp bebekle ilgili hiçbir bilgisi yok. Cahilliğini ortaya koymaktan öte bir işe yaramaz yazdıkları. Çünkü eğer onun mantığı ile hareket edilirse hiçbir ailenin çocuk yapmayıp, hepsinin gidip yuvadan çocuk alması lazım. Bu kadar aptalca birşey ömrümde duymadım.

bende yazıyı şimdi gördüm ve şok oldum gerçekten bu nasıl bir akıl anlayışıdırki kendi
canıımzdan ve kanımızdan doğduğunda o mis gibi kokusunu bebek kokusunu içimze çekme hakkımız varken ve bunun için yıllarca savaş veriyorken bu saçmalıkta ne arkadaşım tabi sokakta bir sürü çocuk var tabiyki onlarında sıcak yuvaya ihtiyacı var ama bizim kendi elimizde bir imkan varken neden bunu geri tepelim
yanlışsın arkadaşım ÇOK YANLIŞ...

dün ben gittiğimde sadece 400 ytl dediler raporunuzla gelin başlayalım dediler. bugün tekrar aradım yine çok ilgilendiler. başarı oranlarıda çok iyi. orada otururken hastalarla görüştüm 2/3 denemeye gelenler vardı şikayet edeni duymadım bakalım sonumuz nasıl olacak. her aşamasında haber vereceğiz dediler. bu gün gürgan klinikle görüştüm anlaşmaları varmış ama yapılan farklı işlemler var 4250 fiyat farkı çıkıyor dediler.

Sizin haddinize düşmemiş evet.....Anne olmak baba olmak isteyen herkesin hakkıdır zaten evlat edinmek istesek bunu yapardık kimsenin kimseye nasihat etmesi akıl vermesi gerekmiyor çok şükür akılımız bize yetyor...........ama biz kendi kanımız ve canımız ve bize ait parçamızın annesi ve babası olmak istiyoruz ....siz istediğinizi yapmakta özgürsünüz ve lütfen insanları sinirlendirmeyin kendinize vakit geçirecek başka forumlar bulup kötükedihüso saçma sapan geyikler yapın

Biraz boş konuşmamışmışsın !!!!!!!!!!!!!!!!!! bunları Senın kadar bizde biliyoruz arkadaşım ..
herşeyin yolu yordamı var biz elimizden geleni yaparız baktık olmuyor evlatlığı Bizde üşünürüz ama bu aklı vermek size Düşmez
ateş düştüğü yeri yakıyor. sen sanırım Bizim Gibi Bi dert çekmediğinden boyle boş yorumlar yapmışsın Çeksen boyle konuşmazdın kesinlikle
Sevdiğimiz insanla Birlikte bir parçamız olsun istemek SUÇMU GÜNAHMIÇok üzgünüm çoook Anne Olmak hepimizin hakkı sen ve sen gibiler butarz yorumlar yapıp bizlere akıl vermeye hakkınız Yok ... anne olamamak ne demek bunu anlamanı isterdim dicem ama Ah etmek istemiyorum .. Bir daha butarz yorumlar yapmak için lütfen Formlara girmeyin ne benım nede arkadaşlarımın asabını bozmaya hakkınız Yok

benım etrafımdada siz gibi TÜPBEBEĞİN ANLAMINI FARKLI YONLERE ÇEKEN TÜPBEBEĞİN NEDEMEK OLDUĞUNU BİLMEYEN İNSANLAR VAR VE SİZİN GİBİ BİLİNÇSİZÇE AHKAM KESİYORLAR.
LÜTFEN BİRAZ OKUYUN VE OYLE YORUM YAPIN ..
CAHİL DOSTUN OLACAĞINA AKILLI DÜŞMANIN OLSUN BU SÖZ BOŞA SOYLENMEMİŞ

Kendisi anneligin nasil bir duygu oldugunu tatmis ve bunu yasamis..
Ne güzel bir duygu ki ; tekrar anne olma özlemi cekmeye baslamis ...
Fakat bize bu duyguyu cok görüyor .. Neden ?
Paramizi nerede harcayacagimiza biz karar veririz .
Normal yoldan hamile kalamiyoruz diye ;
Teknoljinin ve tibbin imkanlarindan faydalanmayalim mi ?
Dermanimizi aramayalim mi ?
Yani normal yoldan hamile kalabilenler kalsin , kalamayanlar da evlatlik mi alsin ?
Bu suna benziyor : Saglikli insanlar yasasin , herhangi bir hastaligi olanlarsa tedavi olmasin ölümü beklesin ?
Bu nasil bir mantik ..
O zaman neden her gecen gün gelisip duruyor ki TIP ?

Tabiki ben evlatlik almaya karsi degilim . Cok normal birsey ..
Fakat bütün yollar denenir ve basari elde edilemezse düsünülecek bir yoldur ..
Sonucta anne olmak sirf dogurmak degildir.
Dogurup atanlarin anneliginden süpeliyim cünkü ..

Ama ne güzeldir , bir bebege gebe olmak , onu icinde yasatmak ve dünyaya getirmek .

Dilerim Rabbim tüm anne olmak isteyen arkadaslarima kendi evlatlarini nasip etsin ...

Normal yoldan hamile kalmakla tüp bebek yapmak arasında ne fark varki de kendi ikinciyi evlatlık almayı düşünmüyorda doğurmayı tercih ediyorda sizlere böyle bir tavsiyede bulunuyor.Ben böylelerine derimki gören görsünki ne duyarlı hassas bir insan ama iş onu yapmaya sıra geldimi kendisi asla yanaşmaz.Ben bunu yazan kişinin bekar 18 yaş civarı bir insan olduğunu sanmışdım meğersem bir anneymiş.Anneliği taddığı halde umudu devam eden bebek sahibi olma şansı olan insanlara böyle ahkam kesmesi ukalalıkdan başka hiç birşey değil.

bu yazıyı anne olupta bunu hissedememiş arkadaşımız belki değerini anlar diye yazıyorum.
ben ilk kez annelik duygusunu 22 yaşımda öğretmen olupta birinci sınıfları okutmaya başladığımda içimde eksiklik olarak hissettim. o çocuklar kanımdan canımdan değildi ama bir tanesi bile hastalansa,stressli ya da kırgın ayrılsa okuldan ,gece rüyama girerdi. onlara sarılıptah kokladığımda Allahım bu çocuklara aileleri benim kadar hassas davranmıyor,önemsemiyor acaba kendi çocuğum nasıl olur ki diye düşünüyordum. ter kokuları bile bazen güzel gelirdi. aradan 6 yıl geçti ve her yıl yaşı ne olursa olsun aynı şeyi hisseder oldum. hep acaba benim çocuğum olsa dedim. geçen yıl evlendim ama olmadı. eşimde çok çocuk seviyordu. evliliğimiz oturdumu diye sorgulamadan hep istedik. sorunlarımız olduğunda hep iyi ki çocuğumuz olmamış evliliğimiz nereye gidiyor diyorum ama anne olmak isteği,kendi evladını koklama isteği öyle birşey ki (2 aylık gebelik maceramda çok aşermiştim) anneliğe aşermek.gibi..... bunu yaşamayann anlaması çok zor. öğrencilerimi çok severim,hastalandıklarında ağladığım olur ama içimde annelik duygusu hep bir eksiklik gibi. tüp bebek yapmama kararı almıştım,1 hafta olmadı yine o his içimi altüst ettti.
çoğu zaman öğrencilerimi ailelerinden daha çok önemsiyor,bazen aileleriyle sert tartışmalar yaşıyorum. çünkü onlar 5-10 tane meyveden biri değil aslında ve gerçekten evladını koklamayı bilene dünyanın en güzel şeyi onlar. bu nedenle evlatlık çocukta çok sevilir,değer verilir ama evlat kendi kanınndan bir parçadır,değerini bilene.BU BİR ACINDIRMA DEĞİLDİR,SADECE BU GECE ÇOK DUYGUSALIM VE PAYLAŞMAK İSTEDİM..

DÜNDEN BERİ BU YARATIĞIN YÜZÜNDEN PSİKOLJİM BOZULDU ........hep ağlıyorum bu lafı kaynanamda demişti çünkü..... ben kendi çocuğumun annesi olcam kimseninkini istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…