Tüp bebek günlüğü

Merak ediyorum bu Hidrosalpenks olup olmadigi nasil anlasiliyor ? Ultrasonda görünüyormu ?

Ultrasonda görünmüyor canım.. rahim filminde görünüyor sol taraf rahat geçiş sağlandı sağ taraf sosis gibi şişik..
Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum sağ tüpüm alındı.. Alınmadan hamile kalınmaz dedi doktor olsa bile düşük ile sonuçlanır dedi..

Olmasın tabi canım tek kesemi görüldü
Evet tek canm benim 1 tane 5.gün embrıyosu konulmuştu ilerleyen zamanlarda sürpriz olmazsa şu an tek benim babam ikiz bir bakmışsın ikiye bölünmüş tüp bebek doktoruma değerimi söyledim birde ultrasonda kese görünmediğini diyor ki ikiz olabilir ama doktorun kese görmesi lazım dış gebelik bile olsa bu kadar artmaz gelin ben bakayım dedi valla öğleden sonrada görülmeseydi ben istanbul yolcusuydum yarın

Gerçekten böyle birşwy var mı

Hiç yaşamadığım duyguları yaşatıyor rabbim bana içimde korku neşe keyif mutluluk umut herşey karma karışık aMa ben çok mutluyum bugün tam 12+4 olmuşuz ve oğlumuz olucakmış herşeyimiz tastamam çok şükür allahım herkese nasip et her isteyene bu duyguları yaşar aminnnn

Amin canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah oğlunu.. çok şükür rabbime sabrının selametini aldın inşallah bizimde sonumuz güzel olur...

Amin canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah oğlunu.. çok şükür rabbime sabrının selametini aldın inşallah bizimde sonumuz güzel olur...
Çok şükür canım olacak inşallah ben inanıyorum sende alacaksın güzel haberi pozitif düşün lütfen hep pozitif ol

Merhaba seni takip ediyordum arada yazdıklarını bana da 12.haftada erkeğe benziyor dedi siz pipi mi gördünüz cnm merak ettim Allah anali babali büyütsün

Merhaba seni takip ediyordum arada yazdıklarını bana da 12.haftada erkeğe benziyor dedi siz pipi mi gördünüz cnm merak ettim Allah anali babali büyütsün
Merhaba evet pipiyi gördü bacağı açıktı net söyledi yanılma payı bırakmadan umarım herşey sizinde gönlünüze göre olur

Canm sen özele mi gidiyordun devlet hastanesi mi oh erkenden göstermiş kuzu kendini bende 11+3 oldum bugün ne zaman öğrenirim diye merak ediyorum devlet hast.gidiyorm ben onlar geç söylüyormuş hep öyle duyuyorm

Canm sen özele mi gidiyordun devlet hastanesi mi oh erkenden göstermiş kuzu kendini bende 11+3 oldum bugün ne zaman öğrenirim diye merak ediyorum devlet hast.gidiyorm ben onlar geç söylüyormuş hep öyle duyuyorm
Canım özele gidiyorum ben 2li tarama yapılırken çok net gösterdi pipiyi girmeden önce cappy atom meyve suyu ve çikolata yemiştim yerinde duramıyordu maşallah oglusum sele serpe yatıyordu içerde gördük şükür 1 haftaya seninde belli olur umarım ama özelde baktır canım

İkilide söylemezlerse bende özele gitcem bakalım dediklerinden bende yiyip içeyim gideceğim zaman belki benm bebişte gösterir rabbim kucakta görmeyide nasip etsin

İkilide söylemezlerse bende özele gitcem bakalım dediklerinden bende yiyip içeyim gideceğim zaman belki benm bebişte gösterir rabbim kucakta görmeyide nasip etsin
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah senin tehlike geçti dimi lekelenme filan varmi yine

Çok şükür birdaha hiç olmadı canm
Ohh aman olmasın canım benimde geçti çok korkmuştum bebeğimi kaybedicem diye ama allahım korktuğum yere uğratmadı sukurler olsun ama tup bebekte genelde bu kaynanama olayı oluyor sanırım çok arkadaş kanamalı geçirdi ilk 3 ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…