- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Oh ne güzel sana tahlilde mi yapıldı doktora göründün mü ne dediŞükür çıktı bu gun 12 günümüz 341 çıktı elhamdülillah ama guatir var o biraz yüksek çıktı 2 hafta sonra gel dedi dahiliye kadın doğum 10 gun sonra gel kese bakalım dedi Rabbım herkese nasip etsin
Evet canım yapıldı dedi kan değerin çok güzel dedi ultrason baktı rahim kalınlığı iyi dedi 10 gun sonra geri gel bebek için tahliller yapalım dedi.Oh ne güzel sana tahlilde mi yapıldı doktora göründün mü ne dedi
Amin canim Rabbım tamamına erdirsin ınslalahHadi gözün aydin insallah devami da gelir böyle
Ay sırayla gidiyoruz resmen masallah bebislerimize ınslalah burdan resimlerimizi atmakta nasıp olur guzel annelerN narantikibiYarimm66 kızlar tebrik ederim çok güzel yükselişiniz maşşallah size benim kese Görmeye son 3 gün çok heycanlıyım
inşallah canım sağlıkla büyüsün bebişlerimizAy sırayla gidiyoruz resmen masallah bebislerimize ınslalah burdan resimlerimizi atmakta nasıp olur guzel anneler☺
Amin sag salim aklı fikri yerinde hayırlı evlatlarımız olsuninşallah canım sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Canım. Ne yaptın keseleri görebildin mi bugündğ dimi muayeneN narantikibiYarimm66 kızlar tebrik ederim çok güzel yükselişiniz maşşallah size benim kese Görmeye son 3 gün çok heycanlıyım
Yarın saat 10 da canım randevumuz. Heycan dorukta bekliyoruzCanım. Ne yaptın keseleri görebildin mi bugündğ dimi muayene
canım sana birşey sormak istiyorum test günüm cuma test gününden önce ne gibi belirtiler yaşadın şu an ben de ara ara adet olcakmış gibi kasık ağrısı var başka birşey yokCanım. Ne yaptın keseleri görebildin mi bugündğ dimi muayene
Bizde 20 de nasıpse insallah dua edin hayırlıcaYarın saat 10 da canım randevumuz. Heycan dorukta bekliyoruz
Benım başka belirtim yoktu canm sadece adet sancısı çektim ara ara o kadar 1 hafta oldu öğreneli hala daha belirtim yok göğüs ağrısı sızlama vs hiç birşeycanım sana birşey sormak istiyorum test günüm cuma test gününden önce ne gibi belirtiler yaşadın şu an ben de ara ara adet olcakmış gibi kasık ağrısı var başka birşey yok
Oyy hadi bakalım ne kadarlık oldunYarın saat 10 da canım randevumuz. Heycan dorukta bekliyoruz
5+6 olduk bugünOyy hadi bakalım ne kadarlık oldun
İnşallah Allah’ın izni ile herşey çok güzel olacakBizde 20 de nasıpse insallah dua edin hayırlıca
Yarın tam 6 haftalık bence kalp atışı görünüüürr zaten duymasan bilr kalp oluştu ekranda görünür oda yeteerr atıyor zaten sağlıklı olur çok şükür ses duyulur sonra5+6 olduk bugünkalp atışı görebilirmiyiz acaba çok merak ediyorum
Inslalah canım rabbime inanıyorum hayırlı haberler alcazİnşallah Allah’ın izni ile herşey çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?