Tüp bebek günlüğü

Kızlar bebeğimizi gördük kalbi bile atıyor maşşallah duyduk sesini çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
Canm maşallah sağlıkla ilerlesin
Ben bugün gittim kese için dün bhcg 2876 cıkınca görünür diye 4+5 günlük sat a göre ama kese görünmedi malesef bugün gittiğim doktor bhcg istedi malesef

Kızlar bebeğimizi gördük kalbi bile atıyor maşşallah duyduk sesini çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
Ay cok sevındım canım ya ne kadarlık şimdi maslalah Rabbım tamamına erdirsin ınslalah çok mutlu oldum ınslalah bizde görür duyarız hayırlıca

Merak ediyorum bu Hidrosalpenks olup olmadigi nasil anlasiliyor ? Ultrasonda görünüyormu ?

Canm maşallah sağlıkla ilerlesin
Ben bugün gittim kese için dün bhcg 2876 cıkınca görünür diye 4+5 günlük sat a göre ama kese görünmedi malesef bugün gittiğim doktor bhcg istedi malesef
Canım daha minik senin ondan olabilir az daha bekle üzme sakın stres iyi değil darısı sana ve di bekleyenlere inşallah

Merak ediyorum bu Hidrosalpenks olup olmadigi nasil anlasiliyor ? Ultrasonda görünüyormu ?
Canım hidroselpenks eğer ileri boyuttaysa iğnelere başlatınca şişiyor ultrasonda görülüyor ama rahim Filmi ile de teşhis konuluyor çok önemli bir konu bebeğin tutunmasını engelliyor Bilgin olsun

Canım hidroselpenks eğer ileri boyuttaysa iğnelere başlatınca şişiyor ultrasonda görülüyor ama rahim Filmi ile de teşhis konuluyor çok önemli bir konu bebeğin tutunmasını engelliyor Bilgin olsun
Cevabin icin tesekürler, 1 kez yumurta toplama olmustu ama öyle birsey demediler, HSG de cekilmistim ordada temiz ciktiydi, insallah birsey yoktur, 1 kez kalbi durdu 1 kezde kimyasal oldu o yüzden merak ettim, insallah en kisa zamanda Rabbim hepimizin kucagini doldurur hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…