- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Canm maşallah sağlıkla ilerlesinKızlar bebeğimizi gördük kalbi bile atıyor maşşallah duyduk sesini çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
GöZünüz aydın canım darısı tüm bekleyenlere inşallah kaç haftada duydunuzKızlar bebeğimizi gördük kalbi bile atıyor maşşallah duyduk sesini çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
Canım bir tane mi gözün aydinKızlar bebeğimizi gördük kalbi bile atıyor maşşallah duyduk sesini çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
Ay cok sevındım canım ya ne kadarlık şimdi maslalah Rabbım tamamına erdirsin ınslalah çok mutlu oldum ınslalah bizde görür duyarız hayırlıcaKızlar bebeğimizi gördük kalbi bile atıyor maşşallah duyduk sesini çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
maşallah gözünüz aydın Allah bana da nasip eder inşallahhhhhKızlar bebeğimizi gördük kalbi bile atıyor maşşallah duyduk sesini çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
Allah allah dr ne dedi peki canımCanm maşallah sağlıkla ilerlesin
Ben bugün gittim kese için dün bhcg 2876 cıkınca görünür diye 4+5 günlük sat a göre ama kese görünmedi malesef bugün gittiğim doktor bhcg istedi malesef
Bhcg sonucumu beklıyorum perşembe de gözükmezse ihtimalleri o zaman konusuruz dediAllah allah dr ne dedi peki canım
Merak ediyorum bu Hidrosalpenks olup olmadigi nasil anlasiliyor ? Ultrasonda görünüyormu ?Bütün tahliller yapıldı tek engel hidrosalpenks di onu da Eylül de ameliyat oldum.. geçen yıl haziranda ilk tüp bebek tedavimi oldum hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
1 yıl ara verdik ilk tüp bebek den sonra çünkü Piskolojik tedavi gördüm..
Ameliyat için ön görüşmede eylül başı idi..
Doktor her iki tüpün de alınması gerektiğini normal yolla anne olamayacağım dedi..
Hastane koridorunda oturdum yerde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım gelen geçen YAZIK diyordu.. herkesin etkilemesi farklı bana bu ilk negatif ve ameliyat bile ağır geldi.. laparoskopi sonrası sağ tüp de şişlik vardı hidrosalpenks vardı onu aldılar sol tüp temiz çıktı çok şükür... normal yolla deneyin dediler olur artık.. ama olmadı o yüzden Ramazandan sonra dondurulmuş embriyolarla yeniden tedaviye başlayacağız nasipse inşallah...
Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..
E seninndeğerlerin güzel artmıştı ben öyle hatırlıyorumBhcg sonucumu beklıyorum perşembe de gözükmezse ihtimalleri o zaman konusuruz dedi
Canım daha minik senin ondan olabilir az daha bekle üzme sakın stres iyi değil darısı sana ve di bekleyenlere inşallahCanm maşallah sağlıkla ilerlesin
Ben bugün gittim kese için dün bhcg 2876 cıkınca görünür diye 4+5 günlük sat a göre ama kese görünmedi malesef bugün gittiğim doktor bhcg istedi malesef
Evet arttı ama kese yok malesef dün 2876 öıktı bugün sat a göre 4+5 ama kese yokE seninndeğerlerin güzel artmıştı ben öyle hatırlıyorum
Ama bhcg 2876 cıktı dün bugünde 4000 olmuştur ona rağmen görünmediCanım daha minik senin ondan olabilir az daha bekle üzme sakın stres iyi değil darısı sana ve di bekleyenlere inşallah
Canım hidroselpenks eğer ileri boyuttaysa iğnelere başlatınca şişiyor ultrasonda görülüyor ama rahim Filmi ile de teşhis konuluyor çok önemli bir konu bebeğin tutunmasını engelliyor Bilgin olsunMerak ediyorum bu Hidrosalpenks olup olmadigi nasil anlasiliyor ? Ultrasonda görünüyormu ?
Alttanmı baktılar sana görünmedi bence içini ferah tut görünecek inşallah bir kaç güneAma bhcg 2876 cıktı dün bugünde 4000 olmuştur ona rağmen görünmedi
Cevabin icin tesekürler, 1 kez yumurta toplama olmustu ama öyle birsey demediler, HSG de cekilmistim ordada temiz ciktiydi, insallah birsey yoktur, 1 kez kalbi durdu 1 kezde kimyasal oldu o yüzden merak ettim, insallah en kisa zamanda Rabbim hepimizin kucagini doldurur hayirlisiylaCanım hidroselpenks eğer ileri boyuttaysa iğnelere başlatınca şişiyor ultrasonda görülüyor ama rahim Filmi ile de teşhis konuluyor çok önemli bir konu bebeğin tutunmasını engelliyor Bilgin olsun
Evet alttanAlttanmı baktılar sana görünmedi bence içini ferah tut görünecek inşallah bir kaç güne
Ya bak boşuna üzüldün canım geröekten aletler çok önemli gözün aydınHanıımmllaarrr değerim 6205 çıktı ve karından kesemi gördüüüm farklı ultrason cihazıyla bakıldı hemencik belirdi bebişim
Ya benim yükselişler çok hızlı artınca kese de olmayınca binbir şey geçti aklımdanYa bak boşuna üzüldün canım geröekten aletler çok önemli gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?