Tüp bebek günlüğü

Transferimin 1. Gününden merhaba
dün transferden sonra 1 saat dinlendim WC için ördek kullanmıştım sonra eve geldik gece sık sık uyandım wc için bide yatarken önce tedirgin oldum sağamı döneyim. Solamı döneyim düzmü yatayım diye ama doktorum yüz üstü bile yatabilirsin demişti o yüzden çokta takılmadım yatış şeklime bugün evde gün boyu Uzanır pozisyonda tv seyrettim örgü ördüm öyle geçirdim zamanı ama daha çok var böyle böyle Geçecek zaman bugün İğne batması oldu Arada o kadar kabızlık problemi yaşamadım şimdilik iyi gidiyor hakkımızda hayırlısı umutluyum bu sefer olacak inşallah

canım hayırlı olsun öncelikle. çok heyecanlı zamanlar inşallah güzel sonuçlar alırsın.

ben de senin geçtiğin yollardan geçtim ikiz hamileyim şu an. Rabbim herkese nasip etsin.

Kendini germe nasıl rahatsan öyle yap demeye geldim. Ben yataktan bir hafta kalkmadım. Kalkarken de eşim ya da annemden hep destek aldım. Namaz kılarken bile sadece oturarak namaz kıldım. Hiç kasmadım kendimi. Kimisi ev filan temizliyor. Aşırı farketmiyor sanırım.

Gün saymaya başlamışsındır şimdi. Ben her sabah bugün kaçıncı gün diye uyanıyordum :)

Teşekkür ederim canım çok pozitif birisin maşşallah sağlıkla al yavrularını kucağına darısı benim ve tüm isteyenlerin başına bende ikiz çok istiyorum hayırlısıyla inşallah allah gönlümüze göre verir

Transferimin 4. Gününden merhaba
Muhtemelen bebişlerim artık tutunmak üzeredir bana yada tutundular Ama daha tamamen yerleşmemişlerdir benim kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bugün birazda bel ağrısı ve hafif adet ağrısı gibi bişeyler oldu insan ağrısı olursa sevinir mi seviniyormuş valla karnımdaki her ağrı onların orda olduğunu hissettiriyor

amiinnn amiiiinnn!

Sonucuna değil de şu ana odaklan. Şu an karnında bebek var. Anne oldun bile. Sadece tutunmaya karar vermelerini bekliyorsun öyle düşün. Konuş, beni bırakmayın sıkı tutunun de :) ben öyle yapardım. "Bir yere gitmek yok ikiniz de geliyosunuz" diyordum.

Kaç embriyo transfer edildi canım sana? Bir de kaçıncı gün embriyosuydu?

Aynen öyle yapıyorum canım bende çok olumluyum bu sefer. Konuşuyorum seviyorum kasıklarımda olan en ufak batma. Yada ağrı hissi bile beni çok mutlu ediyor 2 tane 3. Gün emriyosu konuldu canım benimde ikiz olma ihtimali var şuan en ufak bir engel yok çok kaliteli ve rahim kalınlığım çok iyi gerisi takdiri ilahi

merhaba benimde transfer günü ile bilikte 5. günüm bel ağrı arttı sanki bende ara ara konuşuyorum rahatlıyor insan test günün ne zaman 4.embriyosu transfer edildi bana da rabbimm sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım benim 1 Mayıs test tarihim kaçıncı denemen hangi merkezde yaptırıyorsun nasıl geçiyor günlerin yatıyormusun sürekli

Az kaldı sonuca yarıladın inşallah guzel sonuçlar alırsın rahim kalınlığın ne kadardı yumurta toplamadan önce hiç bakıldı mı transfer günü mü baktılar

Az kaldı sonuca yarıladın inşallah guzel sonuçlar alırsın rahim kalınlığın ne kadardı yumurta toplamadan önce hiç bakıldı mı transfer günü mü baktılar
Teşekkür ederim canım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin evet hiç geçmicek sanıyor insan ama geçiyor Transferden 1 hafta önce 8mm olmuştu bile ama transferde kaçtı bilmiyorum doktorumun söylediği ilaçlara Güzel cevap alıyoruz demesi

Bizde seninle birlikte bekliyoruz rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah..
Emeğimiz büyük rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün..
Ramazandan sonra benimde transferim var nasipse 2 tane embriyo koyacaklar..
Hakkımız da hayırlısı

Teşekkür ederim yazdıklarımı dikkate alıp okuduğun için umarım hissettiğimiz nasip olur bende olumlu hissediyorum senin hislerde kuvvetli sanırım
öyle samimi yazmışssınki için kıpır kıpır belli :) heyecanına ortak olmak çok güzel.İlk tüp denemem negatif.hayata küsmüstüm enerjinle keyfim yerine geldi

Saol canım benim umarım seninkide hayırlısıyla olur ve sıkı sıkı tutunur zaman çabuk geçiyor aslında sadece biz sabırsızlanıyoruz sabır diliyorum sanada canım

öyle samimi yazmışssınki için kıpır kıpır belli :) heyecanına ortak olmak çok güzel.İlk tüp denemem negatif.hayata küsmüstüm enerjinle keyfim yerine geldi

Benimde ilk tedavim negatif ile sonuçlandı..
O kadar inanmistimki positif olacağına çok çok üzüldüm.. 6 ay Piskolojik tedavi gördüm..
Sanki hiç anne olamayacağım hissi oluyor içimde sizdede oluyor mu ?
Kendimi hamile düşünemiyorum artık hayal kuramıyorum.. Rabbim emek eden herkesin yüzünü güldürsün inşallah..

Benim son kontrolüm 21 nisan pazar günüydü orda 13 mm idi dün yumurta toplamam oldu acaba normalden kalın mı rahım duvarım dıye merak ediyorm halbuki doktor pazar günü rahim duvarın tutunma için çok güzel demişti ama bilemedim o yüzden bana östrofem aldırmştı bakmadan önce ama dün kullanmana gerek yok zaten kalın dedi bende hep bu ilacı kullananları duyuyorm bende mi sıkıntı var rahim kalınlığı fazla mı diye düşünüyorum

Ohhh ne güzel yapmışım o zaman iyikide yazmışım negatiflerden sonra insan Baya etkileniyor ama hayatada küsmemek gerek tabiki ikinci denemem ne zaman hayırlısıyla gerek bile kalmadan hamile kal inşallah

Zaman zaman umutsuzluk oluyor tabiki tüp bebekle onca mucizevi hikaye okuyorumki sonra kendime kızıyorum kesinlikle olmaz denilen nice insan doğal yollardan hamile kalıyorlar bunları duydukça ümidim tekrar yeşeriyor rabbimin ol demesi kafi yeterki inanalım olmuyorsada zaten bizim için hayırlı olmayacaktır bide bişey söyleyim rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz Peşine düşürmez biz. Israrla istiyorsak elbetteki nasibimizi alıcaz er yada geç

Bence rahim kalınlığın doğal yoldan bebeğe hazırlanıyor demekki daha şanslısın bu konuda sıkıntı çeken çok insan oluyor kalınlaşma olmayıp transfer olamayan çok kişi var şanslısın bence ümitli olman için güzel bir neden bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…