- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
İyi ki varsınız bizi bizden başka kimse gerçekten anlamıyor. Ana baba eş bi yere kadar, bizim duygularımız acılarımız kendi içimizde.. çekmeyen bilemiyor. Amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin bu sınavımızdan geçmeyi nasip etsin sağ salim...Bizim sınavımız da bu inşallah güzel sonlanır sınavımız.. inanki tüp bebek tedavisine geçince yeniden güçleniyorsun yeni bir sayfa açıyorsun.. sabır veriyor yaradan.. biz herşeye razıyız yeterki sonumuz güzel olsun inşallah...
Üzülme canım rabbim büyüktür vardır elbet bi bildiği rabbim yardımcın olsun inşallah hepimiz birgün güzel günler göreceğiz inşallah derdi veren rabbim dermanda verir elbetMerhaba arkadaşlar. eşimin test sonucunu aldık biraz önce. morfoloji 0 dı. hiç değişmemiş. ileri hareketli 2, yavaş hereketli 30 idi, bu test sonucunda ikisini bir yazmışlar ( a+b ) ( 4+3) diye, o da ( 1+ 51 ) yazıyordu. yani 3 aydır kullandığımız proxeed plus malesef işe yaramadı. ne yapacağımı bilmiyorum. morfolojiyi nasıl düzeltebilirim. o kadar üzgünümki, işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlayacam. inşallah rabbim hepimize güzel günler gösterir.
Canım sen ameliyattan sonra hastanede yattın mı yoksa direk taburcu mu oldunBu sefer oldu rahat ol olmaması için hiçbi sebep yok dimi canım benim hidrosalpenks illeti de geçti gitti bak. Biliyorum çok zor beklemek ama sen üzülsen de düşünsen de nasibinde varsa olacak yoksa olmayacak. Sağlığın çok önemli sen iyi ol ki bebişin senden güç alsın. Bu sayfada güzel haberler olacak ben eminim:) bu arada gözlerim dola dola okuyorum, daha 2 gün oldu ameliyat olalı ve ağrım felaket 3 ay menopozdayım şimdi, 12 Eylülde tüp bebeğe başlıyoruz. Daha şimdiden o kadar yoruldum ki hidrosalpenks endometriozis mahvetti ama buna da şükür. Annelik fedakarlık demek ama biz biraz erken başlamadık mı fedakarlıklara....
amin canım çok teşekkür ederimÜzülme canım rabbim büyüktür vardır elbet bi bildiği rabbim yardımcın olsun inşallah hepimiz birgün güzel günler göreceğiz inşallah derdi veren rabbim dermanda verir elbet❤
1 gece yattım canım dün eve çıktım evdeyim şimdi şükür. Hiç korkma sakın çok kolay su gibi geçecek inşallahCanım sen ameliyattan sonra hastanede yattın mı yoksa direk taburcu mu oldun
Anladım canım korkmamaya çalışıyorum inşallah teşekkür ederim cevapların için1 gece yattım canım dün eve çıktım evdeyim şimdi şükür. Hiç korkma sakın çok kolay su gibi geçecek inşallah
Rica ederim canım benim merak ettiklerin varsa sorabilirsin seve seve cevaplarımAnladım canım korkmamaya çalışıyorum inşallah teşekkür ederim cevapların için❤
Tamm canım allah razı olsunRica ederim canım benim merak ettiklerin varsa sorabilirsin seve seve cevaplarım
Yaptırdın mı canım testi mikrop falan çıktı mı?4. Günden merhaba..
Bugün duygularım çok karışık..
Arada kasık ağrısı vurup gidiyor..
Boş hissediyorum sanki..
Yada piskolojik olarak böyleyim..
Bian önce geçse günler sonucu çok merak ediyorum..
Dün doktorum la konuştum..
Idrarda hafif yanma var bugün test yapacak..
Yada işlem olduğu için yanıyor.. bi geçip bir geliyor dünden beri.. çok su içiyorum ama bakalım... Hayırlısı olsun inşallah...
Yaptırdın mı canım testi mikrop falan çıktı mı?
Geçmiş olsun canım. Bende de sık sık olur maalesef tek ilacı bol su içmek ama başladıktan sonra ilaçsız geçiremiyorumEvet canım idrar yolu enfeksiyonu var başlangıç ve Doktorum ilaç verdi..
Tutunmada bi etki yaparmı dedim hayır bir etki yapmaz dedi doktor.. Hayırlısı olsun inşallah..
Bende genelde idrar yolu enfeksiyonu olur kendimi bildim bileli var...
Geçmiş olsun canım. Bende de sık sık olur maalesef tek ilacı bol su içmek ama başladıktan sonra ilaçsız geçiremiyorumAllahım yazdıysa enfeksiyon vız gelir sen hiç düşünme nasibinde varsa olacakkkk. Bak bi gün daha bitti :)
Canım bebislerine güven allahım izni ile onlar sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorlar kendini boş hissetmen normal şuan iki tane su damlasi var içinde belirti arama bol dua et ve pozitif ol hakkında hayırlısı olsun canım enfeksiyonunda biran once geçer umarım4. Günden merhaba..
Bugün duygularım çok karışık..
Arada kasık ağrısı vurup gidiyor..
Boş hissediyorum sanki..
Yada piskolojik olarak böyleyim..
Bian önce geçse günler sonucu çok merak ediyorum..
Dün doktorum la konuştum..
Idrarda hafif yanma var bugün test yapacak..
Yada işlem olduğu için yanıyor.. bi geçip bir geliyor dünden beri.. çok su içiyorum ama bakalım... Hayırlısı olsun inşallah...
aminnn inşallahh sana stres yapma aklına getirme dyemiycem ben çatlatma iğnesi olunca bile günler geçmek bilmiyor5. Günden merhaba kızlar...
Tam tamına teste 1 hafta var sanırım o kadar dayanamam erken yaparım testi..
Hormonlardan kafam karışık bir diyorum içerde meleklerim sıkı sıkı tutundu annesine yarım saat sonra yok olmadı boş hissediyorum diyorum...
Rabbim görüyor biliyor sabrımı bol versin çok zorlu bir yol...
Hepimizin muradını versin allahim Inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?