Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

İyi ki varsınız bizi bizden başka kimse gerçekten anlamıyor. Ana baba eş bi yere kadar, bizim duygularımız acılarımız kendi içimizde.. çekmeyen bilemiyor. Amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin bu sınavımızdan geçmeyi nasip etsin sağ salim...

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar

Bu sayfayı her okuduğumda umut doluyorum Siz de umudunuzu kaybetmeyin. Müjdeli haberlerinizi ben de sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. eşimin test sonucunu aldık biraz önce. morfoloji 0 dı. hiç değişmemiş. ileri hareketli 2, yavaş hereketli 30 idi, bu test sonucunda ikisini bir yazmışlar ( a+b ) ( 4+3) diye, o da ( 1+ 51 ) yazıyordu. yani 3 aydır kullandığımız proxeed plus malesef işe yaramadı. ne yapacağımı bilmiyorum. morfolojiyi nasıl düzeltebilirim. o kadar üzgünümki, işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlayacam. inşallah rabbim hepimize güzel günler gösterir.

Üzülme canım rabbim büyüktür vardır elbet bi bildiği rabbim yardımcın olsun inşallah hepimiz birgün güzel günler göreceğiz inşallah derdi veren rabbim dermanda verir elbet

Canım sen ameliyattan sonra hastanede yattın mı yoksa direk taburcu mu oldun

şimdi tekrar baktım sonuca arkadaşlar, ilk testte motilite 38 iken, şimdi 58 olmuş. yani hareketliliğe iyi gelmiş proxeed plus. inşallah morfolojiyi de düzeltirirz.

Canım sen ameliyattan sonra hastanede yattın mı yoksa direk taburcu mu oldun
1 gece yattım canım dün eve çıktım evdeyim şimdi şükür. Hiç korkma sakın çok kolay su gibi geçecek inşallah

1 gece yattım canım dün eve çıktım evdeyim şimdi şükür. Hiç korkma sakın çok kolay su gibi geçecek inşallah
Anladım canım korkmamaya çalışıyorum inşallah teşekkür ederim cevapların için

4. Günden merhaba..
Bugün duygularım çok karışık..
Arada kasık ağrısı vurup gidiyor..
Boş hissediyorum sanki..
Yada piskolojik olarak böyleyim..
Bian önce geçse günler sonucu çok merak ediyorum..
Dün doktorum la konuştum..
Idrarda hafif yanma var bugün test yapacak..
Yada işlem olduğu için yanıyor.. bi geçip bir geliyor dünden beri.. çok su içiyorum ama bakalım... Hayırlısı olsun inşallah...

Yaptırdın mı canım testi mikrop falan çıktı mı?

Yaptırdın mı canım testi mikrop falan çıktı mı?

Evet canım idrar yolu enfeksiyonu var başlangıç ve Doktorum ilaç verdi..
Tutunmada bi etki yaparmı dedim hayır bir etki yapmaz dedi doktor.. Hayırlısı olsun inşallah..
Bende genelde idrar yolu enfeksiyonu olur kendimi bildim bileli var...

Geçmiş olsun canım. Bende de sık sık olur maalesef tek ilacı bol su içmek ama başladıktan sonra ilaçsız geçiremiyorum Allahım yazdıysa enfeksiyon vız gelir sen hiç düşünme nasibinde varsa olacakkkk. Bak bi gün daha bitti :)

Öyle vallaha burda bir arkadaşın yazdığını okudum demin transferin 2. Günü şiddetli yanma kaşıntı ile gitmiş doktora sonuç positif.. hamile..
Bende hep var idrar yolu enfeksiyonu..
Yanma geçti bile bol su içiyorum.. zaten başlangıcı dedi doktor..
Hayırlısı olsun hakkımızda..
Bugün kasıklarim Belimde ağrı var yine..
Bide bacaklarıma vuruyor ağrı...
Bir yanım oldu diyor diğer yanım ya olmadıysa..
Bugün son ignemi vurdurdum...
Bi gülüp bir ağlıyorum dengesizim..
Zor bir dönem gerçekten sonucu beklemek çok zor...

Canım bebislerine güven allahım izni ile onlar sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorlar kendini boş hissetmen normal şuan iki tane su damlasi var içinde belirti arama bol dua et ve pozitif ol hakkında hayırlısı olsun canım enfeksiyonunda biran once geçer umarım

Bu ağrıların hayra alamet bence :)) tutundu bebişler inşallahhhh

5. Günden merhaba kızlar...
Tam tamına teste 1 hafta var sanırım o kadar dayanamam erken yaparım testi..
Hormonlardan kafam karışık bir diyorum içerde meleklerim sıkı sıkı tutundu annesine yarım saat sonra yok olmadı boş hissediyorum diyorum...
Rabbim görüyor biliyor sabrımı bol versin çok zorlu bir yol...
Hepimizin muradını versin allahim Inşallah..

aminnn inşallahh sana stres yapma aklına getirme dyemiycem ben çatlatma iğnesi olunca bile günler geçmek bilmiyor
sen ki tüp bebk yaptırdınn sadece kendini yorma ve aklına geldikçe pozitif şeyler düşünmeye çalış ve haftaya bugün güzel haberleirni verr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…