Çağlacığım, iki ayrı iğne verdi demişsin cetroteit iğne ise bunlar, diğer yumurtaların bu büyük yumurtaya yetişmesi için veriliyor, bunlardan 5-6 tane kullanabilirsin , ilk yumurtaların çatlamasını önlerken, arkadan gelen yumurtaların büyümelerine yardım ediyor, üzülmeden yoluna devam et, bak göreceksin en güzel sonuçları alacak ve buradan hep beraber mutlu olacağız, dualarımız seninle, Allahım yar ve yardımcımız olsun
ben bide şeyi merak ediyorum yaaaa.
hani herkes bende acayip şişme oldu falan diye yan etkilerinden bahseder yaaa acaba bende sadece 3 tane geliştiği içinmi ben hiçbişey hissetmedim ne dersiniz.... :)))))))))))
herkese teşekkür ederim
sağolun
evet bu gece saat 22:00 de çatlatma iğnemi yapıp,perşembe günü sabahtan 09:30 da yumurtalarım alınacak arkadaşlar.eşimle birlikte sabah saat 08:00 orda olmamız lazım.yalnız kafama takılan bir şey var.eşimin bugün 1.günü,çarşamba 2.günü,perşembe sabah erkenden semen analizi yapılacak.normalde semen örneği verilirken 3 tam gün istiyorlar neden bu şekilde oldu onu anlamadım. neyse hayırlısı artık.büyük ihtimallede c.tesi veya pazar günü transfer yapılacak.umarım az olan yumurtalarım kaliteli olurda bari yüzüm güler.umarım sonu hayırlısı olur.
bu arada yumurtalarım alındıktan sonra işe gidicem.umarımo gün sıkıntı yaşamam.allahım yardım et yarabbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?