tüp bebek günlüğüm

canım iğnenin adı o değil,şimdi hatırlayamadım.ama iğneyi vurnca çok acıyooo yaaaaa.
bazen diyorumki umutluyum bazen diyorumki amaaaaaaaan napim.
hayırlısı allahtan

merhaba arkadaşlar
bugün gittim menagonu kullandım bitti.şimdi üç tane göbekten iğne yiyorum,sabah gonal f,orgalutran
akşam tekrar göbekten merionel verdi.yumrtalarım 2 tane iken 3 adet olmuşlar.napalım bunadaşükür.
hiç yoktan iyidir.napalım.hayırlısı

hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini alırız

tekrar merhaba
eveeeet.malesef 3 yumurta ile sanırım transfere gidiyoruz.sanırım diyorum,daha bunun döllenmesi var herhalde.napalım hayırlısı.bugün sabahtan 225 gonal f aldım.orgalutran aldım,ve akşama merionel alıcam.ve perşembe günü yumurtalar toplaıyor.büyük ihtimallede pazar günü transferim olacak.hayırlısı arkadaşlar.
allah yüzümüze baksın.hayırlı evlatlar nasip eylesin bize

ben bide şeyi merak ediyorum yaaaa.
hani herkes bende acayip şişme oldu falan diye yan etkilerinden bahseder yaaa acaba bende sadece 3 tane geliştiği içinmi ben hiçbişey hissetmedim ne dersiniz.... :)))))))))))

çağlacım sıkıntı yapma herşey çok güzel olacak inşallah sen umudunu yitirme...rabbim yolunu açık etsin..

çağlacım sıkıntı yapma herşey çok güzel olacak inşallah sen umudunu yitirme...rabbim yolunu açık etsin..

ben bide şeyi merak ediyorum yaaaa.
hani herkes bende acayip şişme oldu falan diye yan etkilerinden bahseder yaaa acaba bende sadece 3 tane geliştiği içinmi ben hiçbişey hissetmedim ne dersiniz.... :)))))))))))

ÇAĞLACIM İNŞALLAH HAYIRLI HABERİNİDE EN KISA ZAMANDA ALIRIZ .........BENDE İLAÇLAR ACAYİP ÖDEM YAPMIŞTI SENDE PEKBİ FARK ETMEMİŞ DAHA GÜZELYA HER VUCUT FARKLI OLUYOR ONUN YUMURTALARLADA İLGİSİ YOK SEN KAFANI BUNLARLA MEŞGUL ETME TRANSFERİNE KADAR RELAX OL STRES YAPMA HADİ HAYIRLISI CANIM BENİM :teselli:

herkese teşekkür ederim
sağolun
evet bu gece saat 22:00 de çatlatma iğnemi yapıp,perşembe günü sabahtan 09:30 da yumurtalarım alınacak arkadaşlar.eşimle birlikte sabah saat 08:00 orda olmamız lazım.yalnız kafama takılan bir şey var.eşimin bugün 1.günü,çarşamba 2.günü,perşembe sabah erkenden semen analizi yapılacak.normalde semen örneği verilirken 3 tam gün istiyorlar neden bu şekilde oldu onu anlamadım. neyse hayırlısı artık.büyük ihtimallede c.tesi veya pazar günü transfer yapılacak.umarım az olan yumurtalarım kaliteli olurda bari yüzüm güler.umarım sonu hayırlısı olur.
bu arada yumurtalarım alındıktan sonra işe gidicem.umarımo gün sıkıntı yaşamam.allahım yardım et yarabbi.

canım allah yanında ve yardımcın olsun...burdan haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...inşallah sağlıklı kaliteli yumurtaların olmuştur....

çok heyecanlıyım.yarın allah nasip ederse yumurtalarım toplanacak.
bişey sormak istiyorum.transfer yaparken acı hissediyormusunuz. ne kadar sürüyor.ne kadar hastanede kalıp yatıyorsunuz
cevap yazarmısınız.
şimdiden teşekkürler

hayır çağlacım hiç acı hissetmiyorsun sadece mesanenin dolu olması için çok su içmen gerekiyor o yüzden çok sıkışıyorsun o kadar sen rahat ol transerden sonra 4 saat yatırdılar beni hastanede sonra da eşimle eve geldik çok trafik vardı yol 1.5 saat sürdü ama hiç merak etme tutunacak çocuk tutunuyor.a.s.dualarımız seninle Allah yolunu açık etsin dünyanın en güzel haberini biran önce alman dileğiyle

çağla emin ol hiççç acı yok..asıl zor olan tarnsfer sonrası beklemek...tabii sonu ne olursa olsun umutla beklemek...inşallah güzel haberlerini alırız...a.s.

merhaba arkadaşlar perşembe günü 4 adet yumurta toplandı uyandığımda sadece karnım ağrıyordu.hiç bişey hissetmedim tabiki ama ben kıyafetlerimi giyerken bir ağlama bir ağlama anlatamam bakalım yarın ne olacak.bugün cuma ve beni sabah 11:00 gibi aradılar 4 yumurtadan 3ü döllenmiş ve c.tesi sabahı idrara sıkışık gelin dediler.yarın 12:00 hastanedeyim.14:00 gibi işleme alınacak.salı gününe kadar işe gitmeyeceğim.çarşamba günü allah izin verise başlayacağım.bana dua edin lütfen.herkese iyi geceler.bu arada yazı yazan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
kendinize iyi bakın

caglacigim bu cok güzel haber 3 tane embrijon var masallah insallah onlar sana melek oarak gelirler canim allah daha fazla aratmasin insallah

çagla sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum. bende birkaç gün sonra adet olunca tedaviye başlayacağım. senin kaçıncı mkro denemendi hep sende azmı yumurta oluşuyor bebişin sana sımsıkı tutunsun

merhaba arkadaşlar.çok şükür internete girebildim.allaha şükür transferim sorunsuz tamamlandı.4 ten 3 tane döllenmiş demiştimya yumoşlarımın resimlerşnş gösterdiler.2si tam olmuş,3.yarım olmuştu.ama olsun ben onu da sayıyorum.bu arada 4 gün yattım.arada sırada evde dolaştım.şimdi işime fidip geliyorum.çok şükür kafam dağılıyor.bugün 6.gün.ayın 22sinde kan testim var.umarım sorun çıkmaz.hiç belirti yok.ama yumurtaların alındığı günden beri meme uçlarım ve yumurtalarım ağrıyo.bide ilk 2 gün kullandığım jelden olsa gerek kahverengi azzzzzcık bişeyler geldi.akıntıyla beraber.sonuç bekliyoz işteee :)))))))))))

bu arada varya o idrara sıkışık olmak aman allahım tam felaket.kız bastırdıkça ben fena oldum yaaaaa.
bide odaya cıktım allaaaaaaaaaaaaaaah çatlıyorum.yangın var diye bağıracaktım valla.altıma sürgü verdiler ben ve yanımda yatan kız nerdeyse ağlıcaz,yapamıyoruz.nerdeyse ağlıcaz.ne feci bişeydi yaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…