tüp bebek günlüğüm

merhaba arkadaşlar.
bugün 7.günüm karnımın ağrımasından başka hiç bişey hissetmiyorum. ((((((((
hep kendimi motive etmeye çalışıyordum.bişeye kızıp sinirlendiğim zaman, aman bebeklerim üzülmesin hamileyim diye kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum.hani iyi düşün iyi olsun diye ama zaman geçtikçe şu karın ağrıları beni üzüyoooo.
hamile kalanlar ne zaman bişeyler hissetmeye başlamıştı.neler oldu bilyen varsa yazabilirmi

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH...NE GÜZEL 3 TANE YUMİŞİN VAR...İNŞALLAH SANA SIMSIKI TUTUNURLAR CANIM VE BİZE BURDAN HAMİŞİM DİYE YAZARSIN CANIM....

valla çağla Allah yardımcımız olsun

al benden de o kadar

ne hissedeceğimi bilmiyorum
bu durum baya zor

ama ben de düşünmemeye çalışıyorum

yiğenimle oynuyorum, 16 aylık kendisi çok şeker

napalım olsada olmasa da biz elimizden geleni yaptık

stres sadece bize zarar verir

ama ben de düşündükçe çıldırma sınırlarına yaklaşıyorum

o nedenle örgü örüp vakit geçiriyorum

merhaba arkadaşlar
hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin.
ayın 22 de 12 gün olunca yaptır demişti ama ben dayanamayıp bugün 10 günlükken yaptım.ve değerim 138,99 çıktı.labaratuardaki kızda bana doktorun istediği değermi bilmiyorum dedi.yarın konuş dedi.belki değer inebilir veya tekrar çıkabilir dedi.şimdi buna takıldım.hayırlısı olsun.sizce bu değer normi 10 gün için ?

merhaba çağla hayırlı olsun allah sağ salim kucaına almayı nasip etsin değerin çok güzel onuncu gün için kendine iyi bak.

hayırlı olsun çağlacım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 10. gün için iiyi bir değer bence ama katlanmasına bakılacak yine de iki gün sonra tekrar yaptıracaksın sanırım testi bende dayanamayıp 8. günü yaptırmıştım 26,51 çıkmıştı sonra 11. gün yaptırdım 171 çıtı ve 13. gün değerim 552,4 çıktı hayırlısı allahtan (allah isteyen herkese nasip etsin inşallah )

inşallah değerlerin kat kat artar canım ve nur topu gibi evlatların olur.allah kucağına almayıda nasip etsin.darısı bizlere çağlacım

ayyyy....... ne güzel allah bizlerede versin inş. çaglacım saglıklı sıhhatli bebeğini kucagına almayı allah nasib etsinn.... dileyen herkesede versin rabbim .ben de ilk defa aşılama olacagım .aslında tüb bebek yaptırmak istiyorum ama korkuyorum .Sizden bir ricam var arkadaşlar tüp bebek nasıl oluyo. Korkuyorumda bilen varsa bana anlatsın acı falan oluyomu lütfennnn.....yardım edin

çağlacım günlüğünü gözyaşlarıyla okudum çok üzüldüm ama dünkü hamileyim yazını okuyunca daha çok ağladım ama sevinçten seni tanımıyorum ama yaşadıklarını kendim yaşamış kadar hissettim .Allah seni ve meleklerini korusun kendine dikkat et güzelim çok sevindim gerçekten.darısı tüm bebek hasretiyle bekleyen kardeşlerimize ve bana olsun

herkese çok teşekkürler.allah isteyen herkese nasip etsin.dr.aradım testi faksladım.tekrar test yapmana gerek yok sadece 15 gün sonra gel ultrasonla bakalım dedi.ilaçlar aynı dozda devam,dışardan yemek yok dedi.ama inşallah sonuna kadar görebilirim.

Tüp bebekte geçirdiğin aşamaları ilgiyle okudum.Ve tedavinin başaryla sonlanmasından dolayı kutluyorum seni..İnşallah sağlıkla anneliğini yaşarsın...Hayırlı olsun..

ÇAĞLACIM MERHABA,
Tebrikler, Allah sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... geçirdiğin aşamaları merakla okudum... şuan bende 1.tüp bebek tedavisindeyim... yarın 2.kontrol için dr gideceğim bakalım yumoşlar ne durumda... gerçekten maddi manevi zor bir süreç ve sen başarmışsın :hooray: güzel haberler almışşın...a.s. İnşallah bundan sonraki aşamalarında güzel geçer... lütfen bizleri haberdar etmeye devam et... Rabbim bizlere de mutlu son nasip eder inşallah...

arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.allah isteyen herkese nasip etsin inş.her zaman bu anı bekledim herkes gibi ama insan anlık seviniyor.korkuyorum şimdi sanki bişey olacakmış gibi geliyor.transfer sonrası 4 gün yattım sonra hep gezdim.ama şimdi haberi aldıktan sonra daha bir korku var içimde.arkadaşlarıma soruyorum hep onlar sana tekme atmaya başlamadan öle bomboş hissedersin kendini dediler.hakkaten doğru.

çağla çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömürler versin canım

10. gün test yapmışsın benim de aklımı çeldin :) benim Pazar günü sonuç bakalım hayırlısı canım

darısı başımıza

herkese merhaba
biliyomusunuz adetimin son tarihi 23 mayıstı yani cuma.2 gün geçmesine rağmen hala olacakmışım gibi ağrıyo ya uyuz oluyorum.yani korkuyorum.biliyordumya ne zaman karnım ağrısa hasta oalacağım gene olacakmışım gibi geliyoooo.arkadaşlarım daha 2 ay böle sürer diyolar sizceeeeee.

yazını baştan beri okudum , emeklerinin boşa gitmediğine çok sevindim böyle güzel haberler alınca umutlarım yeşeriyor demekki olabilirmiş diyorum bende tüp bebek denemesi yaptıracağım ama merkez seçmekte zorlanıyorum. allahım sağ sağlim 9 ayını geçirmek nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına.:teytey:

çağlacım yazını bende okumuştum ama buğün baktığımda hamile kaldını gördüm bilsen ne kadar sevindim Allahım analı babalı sonuna kadar inşallah hamişliğini sağlıklı devam ettirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…