laptop u kociş istiyooo...
hadi ben kaçar..
hepimize iyi geceler olsun canım arkadaşlarım...
aaa.. Kız allah beni ne yapsın... Sen urladaydın... Eh ben eh ben....
Herkes konağı bilir mesela... Ulaşımda kolay.. Yada ksk olabilir... Bilmem ki... Yada ben arabama atlayayım geleyim urlaya... Oh... Başımda kocada yok.. Gezeyim fıldır fıldır....
yanii urla buluşma açısından süper olur..yani yazlık yer ya havada güzell deniz kenarında süper olurr..ama ortak bi yer olsun derse herkes uyarımm..ksk çok uzak bana bee bide bilmem oraları pek arabayla kaybolurum oralardainciraltı olur balçova falan farketmezz izmirliler duysun sesimizi fikir wersinler...
ben arabayla gelemem... Inciraltına.. Ama otobüs felan olur... Balçovayı ise hiç bilmem..kaybolurum.... Beni aramaktan oturamazsınız bir yerde valla...Konak en iyisi gibi bence... Saat kulesinin önü... Herkes ne giyeceğinide söyler.... Heyecanlı olcek valla...
o zaman ortak nokta ayarlıoruzz canımmcım en kısa zamandaama sen hangi günler müsaitsin ki pazar falan gelemem ben eşimm ewdee
en uygun hafta içi öğleden sonra benim için...bu arada eşinde gelmiş.. Ilgilen tabikide kocişler ihmale gelmez....
evvveettt nezaman buluşuyoruz:) konakta buluşup ordan alsancağa geçebiliriz çok güzel olur pelin arabayla gelir urladan konakta otoparka bırakırız arabayı ordan alsancağa çünkü park yeri sıkıntı olur orda oturur bir yerde sohbet ederiz nassssıııı fikir????? Sonra pelini arabasına bırakır dağalırız :))) ayy heycan yaptım ama önceden tarh belirleyelim herkes kendini ayarlasın ve buluşma gününe uysunnnnnnnnnnnnnnyuppiii....
gunaydın canımmmm
gunaydın canımmmm
esın nerde kuzum ne cadı yaaa sen hamıssın artık el ustunde tutacak senı ama nerdeeeeeeee cadı karıııı
Walla canlarim soylenicek cook seyvar ama neyse cadi kadin diyorum icimdn ogluna birazcik dikayet ettim amn sustrsaydin dedi surekli bir inatlasma var benimle bugun biraz gerildm kasiklarim agriyr yine insallh enkisa zamanda gider hadi bana dua edin lutfenaa gercekten cok almıssın yanı doktor bunu nasıl arastırmazz hayret vallaa..bazen bu doktorlara cok kızıyorumm hee
aynenn maşallah vallaaa...ee dıkkat etcen tatlım napalımm...
offf yesınlerr oğlunu deseydınn yaaa..valla canım ben bazen su kayınvalıdelerı hiç anlamıyorumm yaa puff
herkese merhaba,
naslsınız kızlarrr, ben iyiyim şükür, lekelenme kesildi, yarın kese görmeye gidicem ama doktorum vajinal bakmayı kesinlikle istemiyor.. kalp atışı için erken sanıım karından.. hayırlısı inşallah.. bu arada İKRAMAYA canım gatanın profu ile de görüştüm faktör 2 olduğum için gwewk yokmuş iğneye.. faktör 5 de gerekli imiş, seninki hangisi?
Selam kızlar ben geldim yine doktordan...
Geçmişi okuyamadım inş. kötü haberler yoktur..
benim yumoşlar coşmuş.. umduğumuzdan daha ilerideyiz dedi doktor.. c.tesi tekrar kontrole gitcem ve o zaman opu ya gün verecekmiş :18:
p.tesi büyük ihtimalle yada en geç çarş. opu olur dedi.. neredeyse sona geldik sayılır bakalım...
ben şöyle bir geçmişe bakınıp geliyorum
10 gündür bi belirti leke bekliyordum kafayı yemek üzereydim umudumu yitirmeye başlamıştım 3 gebeliğimde lekelenme yaşamıştım negatiflerde olmamıştı az önce pembe leke teşrif etti ve ben çokkkkk umutlandım rabbim umudumu boşa çıkarmasın (aminnnn)
Arkadaşlar merhaba.Anladığım kadarıyla tüpbebek tedavisine başlayanlar ver aranızda bende geçen ekim ayında tüpbebek yaptırdım şu an 25 haftalık hamileyim çok şükür dilerim sizin içinde herşey istediğiniz gibi gider.evet uzun bir süreç ama beklemeye değer dimi.isteyenler için tecrübelerimi paylaşabilirim 9 yıldır uğraşınca artık uzman oluyosun kendinize çok iyi bakın :)
Eki Görüntüle 378916 Eki Görüntüle 378917 herkese mutlu günler diliorumm canlarımm....sizi cok sevıyom bee
kimse beni kovmadan..... önce temizliğimi yaptım...kendimi yıkadım.. şimdi netteyim.. ama misafir gelirse sizden ayrılmak zorunda kalacağım kızlarrrr...
temizliğimi kimse hadi kalk demeden yaptığım için kocaman bir alkışlar mısınız lütfen?
Günümüz aydınlık, geleceğimiz parlak, dileklerimiz gerçek olsun kızlar....
Walla canlarim soylenicek cook seyvar ama neyse cadi kadin diyorum icimdn ogluna birazcik dikayet ettim amn sustrsaydin dedi surekli bir inatlasma var benimle bugun biraz gerildm kasiklarim agriyr yine insallh enkisa zamanda gider hadi bana dua edin lutfen
Sevindim cnm icin raht etmistr bu ignelerde 9ay hic kolay degil bnm kanamali oldugu icin hep alttn bakildi 5+5te gormustuk prensesimin kalp atislarini rabbim kucagina almayi nasip etsin
günaydın sekerler..... Cumanız mubarek olsun hepınıze hayırlı ve güzel bı gun dılıyorummm diyette oldugum sürece size yemek ve pasta isimlerıyle hitap edıcem galıbaaaaaaaaaaaa
özledim hepinizi.. biraz okuyayım dedim ama başa çıkamadımnasılsınız ne var yok. çok şükür bende herşey yoluna girmeye başladı
özledim hepinizi.. biraz okuyayım dedim ama başa çıkamadımnasılsınız ne var yok. çok şükür bende herşey yoluna girmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?