Tüp Bebek Günlüğümüz !

laptop u kociş istiyooo...
hadi ben kaçar..
hepimize iyi geceler olsun canım arkadaşlarım...

Koskoca topikte yalnız kalmışım (((

beni de al olmaz mı :)))

bence de süper olur ancak 1-2 hafta sonra daha iyi olur. Ben biraz daha iyileşeyim demi

o zaman ortak nokta ayarlıoruzz canımmcım en kısa zamandaama sen hangi günler müsaitsin ki pazar falan gelemem ben eşimm ewdee

en uygun hafta içi öğleden sonra benim için...bu arada eşinde gelmiş.. Ilgilen tabikide kocişler ihmale gelmez....

ama kuzum bizler çalışıyoruz. Cumartesi-pazar tatilim. Akşam da 17 den sonra :)

evettttt alsancakta güzel bir yere gidebiliriz....

gunaydın canımmmm

gunaydın canımmmm
esın nerde kuzum ne cadı yaaa sen hamıssın artık el ustunde tutacak senı ama nerdeeeeeeee cadı karıııı

Walla canlarim soylenicek cook seyvar ama neyse cadi kadin diyorum icimdn ogluna birazcik dikayet ettim amn sustrsaydin dedi surekli bir inatlasma var benimle bugun biraz gerildm kasiklarim agriyr yine insallh enkisa zamanda gider hadi bana dua edin lutfen

Sevindim cnm icin raht etmistr bu ignelerde 9ay hic kolay degil bnm kanamali oldugu icin hep alttn bakildi 5+5te gormustuk prensesimin kalp atislarini rabbim kucagina almayi nasip etsin

hadii canım hayırlııı olsunn kızzz..sonu bebişlii olsunn

umarım umutların bosa cıkmaz ve bebeğini kucağına alırsın canımm..

allah tamamına erdırsın canım bebeğini sağ salimm kucağına almayı nasip etsinn inşallaaahh

gunaydınn sekerımm..eklentılerınde pek guzell kızzz

ben seni alkışalamaz olurmuyum hıccc kovanların bası olarakkkkkk.....

Son düzenleme:

canım gıdecegı zaman ne zaman bellı mıııı kovaalımmı aaaaaaaa cadı yaww bu tammmm ....
sıkayet etme kuzum sen kotu olursun anam geldi 3 gun sıgamadı evımıze demesın ...
bosver yaaaa ne derse he de gec ama kendı bıldıgını oku sen kuzum yaaaa ne dıyımkıııı.... duarım senınle cnm benım ....

günaydın sekerler..... cumanız mubarek olsun hepınıze hayırlı ve güzel bı gun dılıyorummm diyette oldugum sürece size yemek ve pasta isimlerıyle hitap edıcem galıbaaaaaaaaaaaa

günaydın sekerler..... Cumanız mubarek olsun hepınıze hayırlı ve güzel bı gun dılıyorummm diyette oldugum sürece size yemek ve pasta isimlerıyle hitap edıcem galıbaaaaaaaaaaaa

nasılsın sekerımmmm...
Bende dıyetteyım ama dun bozdum malesef....
Ama bugun cezalıyımmmmm yemıycem bıseyyyy
Dukkan dıyetındemısın yoksa normalmııı

özledim hepinizi.. biraz okuyayım dedim ama başa çıkamadım nasılsınız ne var yok. çok şükür bende herşey yoluna girmeye başladı

özledim hepinizi.. biraz okuyayım dedim ama başa çıkamadım nasılsınız ne var yok. çok şükür bende herşey yoluna girmeye başladı

herşeyin yoluna girmesine sevindim.yazılarıını okumuştum.Bence hiçkimseyi takma ve sitres yapma en önemlisi şuan bebeğin

Son düzenleme:

gunaydın cnm bosver okumaaaa... oyle goz gezdır sadece....
hersey yolunda derken ...
ıns cok daha guzel olacak cnmmm rabbım sınıyor belkıde oyle dusun ve sakın ol ...
bebgın ıcın ne zaman doktora gıdecen bakım sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…