Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hayırlı olsun.benim senden 1 hafta sonra demekki senin en son değerin kaçtı?

canım ben 4 tane test yaptırmak durumunda kaldım. ilk 123, ikincisi: 206 , üçüncüsü : 357 , dördüncüsü : 821 'di. 2 gün aralıklarla tekrarladım testi. 2 günde en az iki katına çıkması gerekiyormuş. benimki ilk 3 testte iki katına çıkmadığı için korkuttu biraz ama son testte iki katından fazla çıkması rahatlattı bizi. ama dediğim gibi claxane iğne kullanıyorum kanı sulandırıcı. bir süre daha kullanacakmışım. aynı zamanda crinone jel ve climera fort bant kullanıyorum onlarda fazlasıyla sıkıntı yapıyor :44:

teşekkürler canım benimm bende uzun zamandır ilk defa kendimi iyi ve enerjik hissediyorum allah nasip etsinde sağlıkla kalp atışını duyalım, ikimize de iyi gelicektir

evde oturma sebebim bebek olsun hiç çıkmak istememm ahhh keşkeee...
atıp tut bakalım sen arkamdan cevap hakkım saklıdır gelince kullanacamm amaa ona göre

keskelerın gercek olacak kuzummmmm ben ınanıyorum canııı gonulden bunaaaaa....
sımdı seyyyy kemmmm kummmmm hımmmm ... tmmm kullan bakalımmmmmmmmm hadı hodrı meydannnnnnn hehe

olsun önemli olan şuan yoluna girmiş olması. Hayırlısı ile kucağımıza da alıcaz inşallah. bende estrofem,progesteron,folbiol kullanıyorum

Son düzenleme:
günaydın güzel bayanlar

rüyama girdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

gördünmü bak sabreden derviş muradına ermiş
ALLAH hep böyle mutluluğunuzu daim etsin
sen de görümcene kaynanana çok yumuşama bence ,uzak davranki kıymetini bilsinler ,hemen yumuşarsan yine cadılıkları tutar
keseyi de gördünüzmü gerisi eyvallah

ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı

oooohh sefam olsun

nasılsın sekerımmmm...
Bende dıyetteyım ama dun bozdum malesef....
Ama bugun cezalıyımmmmm yemıycem bıseyyyy
Dukkan dıyetındemısın yoksa normalmııı

yok canım normal bı dıet benımkısı cok dııkat edıyorum 3 gunum 70 kıloyum boyum 165 hedefım 57 insallhhh bakalım temmuza kadar vermem lazımmm tatıle gıtmek istıorummm ama şişko şişko olmazkııııııııııııııııııı

herkes hamileydi herkes mutlu
nt bir şekilde ekinin karnı çıkmış olarak gördüm

çok güzelmiş allahım burda herkese nasip edicek biliyorum bende dua ediyorum hep

Şükür çok sevindim.
Hadi devamı da sağlıklı gitsin inşallah.
Hersey güzel olacak Allah'ın izniyle.

bende 75 cnm 60 olcam kararrım karar ve mayıs sonuna kadar 2 ay var onumde verecem dedım o kadar yanı....
ıns kuzum yaaa su ılaclar ust uste maffettı benı yaa...1.70 boyum benım 60 ıdeal bence bakalım basarcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…