Hayırlı olsun.benim senden 1 hafta sonra demekki senin en son değerin kaçtı?
günaydınnn şekerimmm...
ay maşallahhhh tü tü tüüüüüüü....çokmuş beee 100 ünü bana versene canım çekti
canım benim keşke elimde olsa valla yarısını verirdim:))seninde iğneler başladı nasıl olsa çok yakında gerek kalmıcak benimde vermeme kendiliğinden çok daha yüksek olucak zaten:))
Eki Görüntüle 378964
CANIM ÇOK SEVİNDİM HERŞEY YOLUNA GİRMİŞ
İNŞALLAH YARIN KESENİZİ GÖRÜRSÜNÜZ
EŞİN BİRDE KALP ATIŞLARINI GÖRSÜN BAK İNSAN NE DUYGULAR YAŞIYOR O ZAMAN
evde oturma sebebim bebek olsun hiç çıkmak istememm ahhh keşkeee...
atıp tut bakalım sen arkamdan cevap hakkım saklıdır gelince kullanacamm amaa ona göre
canım ben 4 tane test yaptırmak durumunda kaldım. ilk 123, ikincisi: 206 , üçüncüsü : 357 , dördüncüsü : 821 'di. 2 gün aralıklarla tekrarladım testi. 2 günde en az iki katına çıkması gerekiyormuş. benimki ilk 3 testte iki katına çıkmadığı için korkuttu biraz ama son testte iki katından fazla çıkması rahatlattı bizi. ama dediğim gibi claxane iğne kullanıyorum kanı sulandırıcı. bir süre daha kullanacakmışım. aynı zamanda crinone jel ve climera fort bant kullanıyorum onlarda fazlasıyla sıkıntı yapıyor :44:
günaydın güzel bayanlar
rüyama girdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
hosgeldınızzzzzzzzzzzzzz
ıyıdır hayatım sız nasılsını bakalımmmmmmmmmmm
dün eşim hadi gel annemlere gidelim dedi. bende ok dedim. gittik ve hiç bir şey olmamış gibiydi herkes. görümcem evde yoktu herkes sakindieşimde yumuşamış özür diledi bende
yarın 12 de doktor randevumuz var gidicez kesesini görücez. belki onun var olduğunu görmek eşimin onun varlığını hissetmesinde çok etkili olabilir hevesle yarın bekliyorum
ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı
günaydın canımm :) ne gördün bakiiimmm
nasılsın sekerımmmm...
Bende dıyetteyım ama dun bozdum malesef....
Ama bugun cezalıyımmmmm yemıycem bıseyyyy
Dukkan dıyetındemısın yoksa normalmııı
günaydın güzel bayanlar
Rüyama girdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
iyiyiz canım hamılelıkle ılgılı küçük sıkıntılar cok sukur onun dısında iyiyiz
gördünmü bak sabreden derviş muradına ermiş
ALLAH hep böyle mutluluğunuzu daim etsin
sen de görümcene kaynanana çok yumuşama bence ,uzak davranki kıymetini bilsinler ,hemen yumuşarsan yine cadılıkları tutar
keseyi de gördünüzmü gerisi eyvallah
evet kuzucum ya çok haklısın. çok mesafeliyim. artık böyle davranıcam. zaten fazla vıcık vıcık olmuştuk olcağı buydu ama her işte bir hayır vardır derler, bunda da vardır bir hayır
sen nasılsın canımmm
oooohh sefam olsun
herkes hamileydiherkes mutlu
nt bir şekilde ekinin karnı çıkmış olarak gördüm
herkese merhaba,
naslsınız kızlarrr, ben iyiyim şükür, lekelenme kesildi, yarın kese görmeye gidicem ama doktorum vajinal bakmayı kesinlikle istemiyor.. kalp atışı için erken sanıım karından.. hayırlısı inşallah.. bu arada İKRAMAYA canım gatanın profu ile de görüştüm faktör 2 olduğum için gwewk yokmuş iğneye.. faktör 5 de gerekli imiş, seninki hangisi?
herkes hamileydiHerkes mutlu
nt bir şekilde ekinin karnı çıkmış olarak gördüm
yok canım normal bı dıet benımkısı cok dııkat edıyorum 3 gunum 70 kıloyum boyum 165 hedefım 57 insallhhh bakalım temmuza kadar vermem lazımmm tatıle gıtmek istıorummm ama şişko şişko olmazkııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?