kırmızı bana 9 ay bi daha yakışmasın istemiyom bennn...tesadüf bugünde kırmızı giymişimm
kuzenimele takıldık ondaydık bi kaç arkadaşımız da geldi tabii hepsinin bebeleri var bi bende geç kız gibi takıldım aralarındaa
bide dr. aklına takılan birşey varsa sor dedi bende yok nasip meselesi artık inşallah nasibinde vardır dedim oda bugünkü sonuçları gösterdi 3 pozitif ama biri muhtemelen kanama yaşayacak dedi değeri düşük olanda herşey yolundaymış ve 5. gün 1. kalite embriyo transfer etmişler pozitiflerden birsininde embriyosu hiç iyi değilmiş transferi iptal etmeyi bile düşünmüşler ve açıkçası çok umutlu değillermişşş ama demek ki ömrü varmış annesine sımsıkı tutunmuş
Canım benim demek bismillah ile başladın iğneleree..doz çok yüksek geldi bir an bana:18::18::18::18: İnşş seninde güldenimindee hayırlı haberlerini alıcazz..Valla güldenede diyorum ikinizin aynı anda olmasıı aslında hiçç iyi olmadıı benim için:18::18::18::18: Ben ekinciğimde çok etkilenmiştimm..Yanınızda da olamıyorumm biriniz ankarada birnizi kayseridee ahhh ahhhhh..İnşş ikinizde pozitif alıp o günleri bize bayramm günü gibi sevinç yaşatırsınızzz..Herr şeyy gönlünüzce olsunn..
arkadasim sana bi sorum olacak gerci yarin yine kontrolum var eko yapacaklar,benim dunden beri hem sag hemde sol tarafim acaip agri giriyor sanirim yumurtaliklarimdan sende de oldu mu hic yumurtaliklara agri oluyormu ?
arkadasim sana bi sorum olacak gerci yarin yine kontrolum var eko yapacaklar,benim dunden beri hem sag hemde sol tarafim acaip agri giriyor sanirim yumurtaliklarimdan sende de oldu mu hic yumurtaliklara agri oluyormu ?
Allahım ne kadan çok sayfa olmuş yaa. geçmişin tozlu sayfalarında kayboldum nerdeyse..hepsinide okuyamadım zaten. napıyosunuz bakalım güzel anne adayları :)
yarın ki halimi özetlemişsin sanki..
eminin ağlayarak dua ederek iğnemi vuracam...
ne kadar az iğne o kadar iyidir...
en kısa zamanda opu diliyorum canım...çabucak gelişsin yumoşların tabii sağlık ve normaller içinde...
Allah önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun inşallah...
napıyoonnn cicim...
yarın daktırıma gidiyorum ve haftaya bugün opu günüm belli olur diye bekliyorummm...
sende ne var ne yookkk...
şişmeye başladınmı iğnelerden .
Ağlamasın sarı kafalarınn kıyamammmmm..Dediğin gibi transferden sonrasıı nassibb kızlarr..Bende bugünn 40 yaşında eşimin bir akrabasının hamile olduğu haberini aldımm..Kadının askerde oğlu varrr..Başka çocuklarıda varr..Şoka girdimmmAma dedimm k.validemede demekki Rabbim böyle uygun görrdüüü yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir dedimm.İmtihan dünyasında yaşıyoruzzz kadınn çok ağlamışş aldırmak istemişş ama aldırmıcakmış tabiii..Birde bugün ikinci hamile haberide gene eşimin ailesinden 16 sene sonunda uğraşıp tekrar tüp deneyen bir çiftten geldii.Kadın hamileymişşş..Rabbim o kadar çok aratmadan hepimize verir inşş..Ne diyimm sen ağlama ben ağlıyimm zuzuuuuu
evet canım bana da yüksek geldi ama eğer herşey yolunda olursa 4 kutu ilaç kullanmış olacam diğer tedavilerimde de birinde 3 birinde 4 kullandım her ikisinden de artmıştı bakalım hayırlısı diyorum biliyorsun bide ben tüp ameliyatı geçirdim genelde bu ameliyatlardan sonra rezervlerde ciddi düşüş oluyor hatta menopoza girenler bile var. rabbimden ısrarla istiyorum inşallah nasip kısmet eder bizlerde o yüce duyguyu yaşarız hayırlı sağlıklı ömürlü anneli babalı evlatlar versinnn hepimize ..... bugün orda doğan bebişlerin resimleri vardı panoda hepte ikizdi allahım dedim bakmak bile o kadar güzeldi benim olsa ne olurdu bilemiyorummminşallah canımm herşey yolunda giderde ikimizdende pozitif haber alırız sen üzülme bebğim bizim kalplerimiz bir bu süreçte hep birlikte olacağız .... şu an olmasa bile inşallah ilerde ben seni istanbulda görecem biliyorum ........ ekinden bende çok etkilenmiştim kaç gün beynimde sorguladımmm ama bunlar bizim kaderimiz vakti zamanı geldiğinde hepimiz anne olacağız ve o zamanda bebişlerimizi konuşacağız.....
Güldenim bu arada rüyamda halen seni göremedim ama dua listeni görrdümmmGünler geçmiş son güne gelmişizz..tefriciyeden 200 tane kalmışş..Meryem suresinden 2 tane yasinden 10 küsür gibi..Bakıyorummm listene bu gece oturup okuyayım ben diyorummm Kafaya taktımm bu günlerde çok tuhafımm dua edemiyorummm gibiiii..Ondan gördümm galiba bu rüyayııı..
e şekerimm arada bi takılıyooonnn topiğeee kaybolursun tabii sayfalarda...
ben lafımı ortaya kodum
şimdilik yakıssın 9 ay hiçç yakışmasınnn canım benimmmaman boşwer takıl sen aralarında genç kız gibi bizim bebelerimiz kıymetli olcakk onlarda sana imreniolardır kesin genelde öle oluo çünküü
Bakalım daha ne kadar birbirimizi görmemezlikten gelecez...
Takipteyim beklemedeyim...
Aminn canımmmmm inşş ikizlerinn olurrrrr o zamannn..Bu konu açıldığında hepp ikizz diyorsunnn inş Rabbim gönlüne göre verirr...İnş bir gün İstanbula gelipp misafirim olacakksınnn zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu inşşşşş
napıyım be güldenim işten gelıyorum evde işlerim oluyo. kocişle otururkende ben laptopda o tvde ayrı dünyalarda takılmayalım dıyorum ondan. arada geliyorum işte. ama hepinizi çok sefiyomm....
bence sen o rüyayı niye gördün biliyomusunn...
regl oldum ya günlük okuyordum ben şimdi okuyamıyorum diye çok rahatsızım adıma okuyanlar var bi kaç kişiye söledim ama içimden elife deyivereyim günlük bi meryem okusun benim yerime diye aklımdan geçiriyorum dünden beri senii..bu listeyle alakalı değil içim öle rahat edecek...neden bilmiyorum o kadar kişi yerine senin okumanı istiyorum aşkısı...
slm egunalcim ikimizde yarin kontrole gidiyoruz insallah hersey yolunda gider,su ana kadar kilo almadim zaten kilo vermeye calisiyorum aslinda kilo sorunum yok ama boyuma gora 8 kilo falam var,az once bi soru sordum gormedin yogunluktan herhalde arkadasim ,neyse aslinda benim ignenin dozunu dusurmeselerdi cumartesi opu olurdu buyuk bi ihtimalle ama sali gunune olacak galliba ,bide dedi doktor yasina gore yumurtalari iyi dedi yani 33 cokmu yasliki yumurtan iyi diyor uzuldum acikcasi demekki her gecen zaman benim aleyhime
Hıııııııııııııııı şlimdi anladımmm sen düşündünnnn ben hissettim her zamankii gibiii taam o zamannn..Ben kalkıp bir meryem suresi okuyayım şimdidennn..İstediğin bu olsunn bidanemmmmmm okurum okumammıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?