Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ıdrar yaparken yanıyormu ...

canım ıdrar yaparken yanıyormu ...

yavrum eziklediler mi seni dur ben şapır şupur öpeyim seniiiiii

deli kızı buldum bebek isteyenlerin topiğinde sohbet ediyor...sanırım sıkıldı burdan

valla bebişim yaa ole oldu bıde su dıyo kı goruntu var ses yok tuanaaaa bilse içimi çeke çeke baktım onlaraaaa dur bende seni öpeyimm bitanemm

Eki Görüntüle 383601

Darısı başına olsun halaların en güzeli olduğun gibi annelerin de en güzeli olursun inşaallah..

hadı nisan sonu gibi sende başlıyosun inşallah
canım gözünüz aydın rabbım annesine babasına bağışlasın amin inşallh bizede nasip eder benim abim bana adak adamış benim bebeğim olursa hemen kurban kesecekmiş duyduğumda çok kötü olmuştum

yavrum eziklediler mi seni dur ben şapır şupur öpeyim seniiiiii

Deli kızı buldum bebek isteyenlerin topiğinde sohbet ediyor...sanırım sıkıldı burdan

olabılır kuzu kac gundur kımse yoktu belkıde o yuzdendırrrrrr
ezmdık o sıra topıkte kımse yoktu farketmemıs olabılırız aaaa

ayyyyyyyyy gelmeyin üzerimeeeeee yaaaaaaaaaaa akasya ecrin gelin kurtarın beni baş edemiyorum ben bunlarlaaaaaaaa

tmm kuzucumm gelmıyoz artıkınn..

alllllaaaaahhhhh herkes hala oluyo ya ne guzell allah bıze de nasip etsın bu duyguyu yasatmayı analı babalı buyutsun rabbımm...

amin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz :)

valla bebişim yaa ole oldu bıde su dıyo kı goruntu var ses yok tuanaaaa bilse içimi çeke çeke baktım onlaraaaa dur bende seni öpeyimm bitanemm

Eki Görüntüle 383601

ya bak ben gene seni sormuşum görüntü var ses yok demişim yeterde da acındırma kendini yok iç çeke çeke ağlamışda yok şöyleyişde yok böyleymişde

hadı hayırlısı olsun cnm benımmmmmm

ya bak ben gene seni sormuşum görüntü var ses yok demişim yeterde da acındırma kendini yok iç çeke çeke ağlamışda yok şöyleyişde yok böyleymişde

anammm zılgıtı da yedikkk şöyleymiş böyleymiş dieee....ben sana sarıldım bı kerem unuttuum bılemm...

ıste kımse yoktu şekerımm benım adım ordaaaa kocaman duruyoduu...olsun ben affettım kııı akasyama gene hıç kızamam o hamiş Eki Görüntüle 383620

ben farketmedım cunku ben 20 sayfa ve yenı mj ustte kullanıyom sekerım yaaaaaaaa
Akasyama zaten laf yokkkkk Senıde boyle cevırım ona goreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…