Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kisura bakmayin cepten anca yazabiliyorum

neyse bişey oldu sandım iptal falan oldu diye korktumm..canım benim 2 tane bebişi göbüşünde ..maaşallah bu aşamaya kadar gelebildin ya Allaha a sığın inşaallah herşey güzel olacak geçer merak etme günleri boşver aylar bile geçiyor zaman su gibi akıp gidiyor sen pozitif ol yeter ki..Rabbim tamamına erdirsin pozitif sonucu almayı sağlıkla kucağına almayı da nasip et,n inşaallah benim gözümde transferi olan herkes hamile ...

napayım sekerım birbirinize sarılmanıza öpmenize bakıyorumm işteee
canım ayyyyyyyy kusura bakma gel öpüyüm seni

Çok iyi fikirrr sucummm..Hemen okudummmmmm..İnş sorunsuz atlatıp gelirler bebişlerini alıppp..
inşalllah canım bu arda ben sana kusum o kadr topğe giriyosunde hiç beni sormuyosunaşk olsun yanı

listelerimizi güncellemeyi ihmal ettim bugün ilk sayfaya liste güncellemeye gidiyorum evdeyim yaniiii
bende dedim gene nereye gidiyosun ama güncelleme diyin ce

28 martta tıransferim oldu 11nisan sonuç olacak

rahmimde tuaf bi yanma var sanki enfeksiyon gibi enfeksiyon nasıl bilmiyorum ama o hissi veriyor ..

hanı sanki yara varda tuzlu su deymiş gibi ve kaşıntı sizce ne demek bu durumu yaşamış olan varmı acaba aydınlatırsanız sevinirim ..
(şimdiden teşekürler)

topla demedın bende kımseyı cagırmaıdm ama :18::18:

aaa olmaz amaa lafa gelince toplarız diyon haniii amaaa
neyse başka topiklerin hamilelerine ihtiyacımızmı var zatennn

canım çok sevindim haberlerine,hayırlısı inşallahhhh,pazartesi yumoşlarına bakmak içinmi gidicen yine

saol canım evet pazartesi yumoşlarıma baktıracam kan verecem..

gene nerey dıycektımmmmmmm kı burdaymısınnnn

bende öle de diye öle yazdım zaten

cnmcım o birkaç gundur yokk..bilmıyoz nerde???
valla canım malesef kı kızlar tembelleştii kımı hamış kımı çalışıyo evde olanlarda ya sporda ya gezmedee valla bılemıcem artıkınn...

he valla ben en iyisimi kalkmayım topiğin başından
yarında bahar temizliğine kalkacam o nasıl olacaksa bakalımmm...

kuzum ben sürekli takipteyim ama yazma konusunda biraz tembelim sanırsam. Durumum aynı yumurta baskilayici hapımı kullanıyorum adetimi bekliyorum gelir inşallah bir kac güne

mesela kullandığın o hapın ismini yaz sen tedavi sürecisindesin aslında ama hala beklemedekilerin arasındasın listede..

çok şükür maşallahh sıkı sıkı tutunsun annelerine..
benim durumumu yaşamışsın sen.
12 embriyodan bi tane kalmadı dondulacak çok yumoş kaliteyi bozmuş.
ohss riski vs...

canım oh çok şükür hadı inşallh 12 gün sonra güzel haberlerinide verrisin geri sayım başladı

bu arada canılar bebşlerini imhamı ett kıyamamm sana

Kisura bakmayin cepten anca yazabiliyorum
ay canım onu en iyi ben bılırım akşamları kanser oluyorum ya tam yazoyorum hopppppp birşey oluyo gönderimyorum hadı tekrar tekraar

valla cnm benım hıc bır bılgım yokk....:26:

valla gıtme canımmm bırde sen yokken burda sevgı gosterısı yaptılarr benı ayırdılarr burdaa....

İnsallah kizlar sagolun diletim bu topikte hamis olmayan kalmasinda hepimiz hamisler topigine transfef oluruz

canım kusura bakma hiç bir bilgim yok

valla gıtme canımmm bırde sen yokken burda sevgı gosterısı yaptılarr benı ayırdılarr burdaa....
ay biz sana üvey evlat muamelesimi yaptık kıyamam sana

yavrum eziklediler mi seni dur ben şapır şupur öpeyim seniiiiii

deli kızı buldum bebek isteyenlerin topiğinde sohbet ediyor...sanırım sıkıldı burdan

ayyyyyyyyy gelmeyin üzerimeeeeee yaaaaaaaaaaa akasya ecrin gelin kurtarın beni baş edemiyorum ben bunlarlaaaaaaaa

yanma enfeksiyonda olur ama belki de tutnma ağrısıdır ne bileyim ben hiç transfer aşamasına gelemediğim için..sadece kızlardan duyduğum kadarıyla az biraz ağrı sancı olması normalmiş hayırlısıyla bebişin sana tuutnmuştur inşaallah

aaa olmaz amaa lafa gelince toplarız diyon haniii amaaa
Neyse başka topiklerin hamilelerine ihtiyacımızmı var zatennn
Bende öle de diye öle yazdım zaten..

yok tabı kuz ne hacet bız varız daha sırada ama ne bılım bır gunde 2 hamıs duyduk 3-5 degınce yanı sok oldummmm
Bız bıze yeterız almıyom onalr kapıda beklıyor sımdıde olmaz dedim yaaaaaa

Selam kızlar
Salı öğlen bebeğimiz oldu
Yani hala oldum
Hastanedeyiz şimdi sünet oluyor onu bekliyoruz
Çok tatlli birsey
Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguları
Bende hazır hastanedeyken doktoruma muayene oldum
Nisan sonu başlıyorum tedaviye
Öptüm herkesi

canım ıdrar yaparken yanıyormu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…