Ben geldimmm
oncelikle hamis arkadaslari yurekten tebrik ederim allah kucaginiza aldiginiz gunleride nasip etsin bizlerede o mujdeyi vermeyi nasip etsin insallah
cok sukur transferim gerceklesti iki adet ikinci kalite besinci gun embriyosu transfer edildi 14 tane dollenmis demislerdi ama malesef dondurulacak kadar iyi kalitede olmadiklari icin imha edilecekmis
benim ohss riskim malesef devam ediyor simdiye kadar sorunsuz oldu ama gebelik olustugunda bu risk artiyormus zaten cok yumurta ciktigi icinde cok kaliteli ebriolar olusmuyormus
doktorum besinci gune gitmemiz cok iyi oldu dedi yumoslardan cok umutlu ahhh bide ben umutlu olabilsem hic bir sey hissetmedim ne bir sevinc ne baska bisey sanki bunca caba bos transfer boyunca dua ettim ol de rabbim.dedim hakkimizda hayirlisini gonlumuzdekinide hayirli eyle dedim simdi bu on iki gun nasil gececek off
Kisura bakmayin cepten anca yazabiliyorum
canım ayyyyyyyy kusura bakma gel öpüyüm seninapayım sekerım birbirinize sarılmanıza öpmenize bakıyorumm işteee
inşalllah canım bu arda ben sana kusum o kadr topğe giriyosunde hiç beni sormuyosunÇok iyi fikirrr sucummm..Hemen okudummmmmm..İnş sorunsuz atlatıp gelirler bebişlerini alıppp..
bende dedim gene nereye gidiyosun
listelerimizi güncellemeyi ihmal ettim bugün ilk sayfaya liste güncellemeye gidiyorum evdeyim yaniiii
canım ayyyyyyyy kusura bakma gel öpüyüm seni
inşalllah canım bu arda ben sana kusum o kadr topğe giriyosunde hiç beni sormuyosunaşk olsun yanı
bende dedim gene nereye gidiyosunama güncelleme diyin ce
topla demedın bende kımseyı cagırmaıdm ama :18::18:
canım çok sevindim haberlerine,hayırlısı inşallahhhh,pazartesi yumoşlarına bakmak içinmi gidicen yine
gene nerey dıycektımmmmmmm kı burdaymısınnnn
cnmcım o birkaç gundur yokk..bilmıyoz nerde???
valla canım malesef kı kızlar tembelleştii kımı hamış kımı çalışıyoevde olanlarda ya sporda ya gezmedee valla bılemıcem artıkınn...
kuzum ben sürekli takipteyim ama yazma konusunda biraz tembelim sanırsam. Durumum aynı yumurta baskilayici hapımı kullanıyorum adetimi bekliyorum gelir inşallah bir kac güne
Ben geldimmm
oncelikle hamis arkadaslari yurekten tebrik ederim allah kucaginiza aldiginiz gunleride nasip etsin bizlerede o mujdeyi vermeyi nasip etsin insallah
cok sukur transferim gerceklesti iki adet ikinci kalite besinci gun embriyosu transfer edildi 14 tane dollenmis demislerdi ama malesef dondurulacak kadar iyi kalitede olmadiklari icin imha edilecekmis
benim ohss riskim malesef devam ediyor simdiye kadar sorunsuz oldu ama gebelik olustugunda bu risk artiyormus zaten cok yumurta ciktigi icinde cok kaliteli ebriolar olusmuyormus
doktorum besinci gune gitmemiz cok iyi oldu dedi yumoslardan cok umutlu ahhh bide ben umutlu olabilsem hic bir sey hissetmedim ne bir sevinc ne baska bisey sanki bunca caba bos transfer boyunca dua ettim ol de rabbim.dedim hakkimizda hayirlisini gonlumuzdekinide hayirli eyle dedim simdi bu on iki gun nasil gececek off
Ben geldimmm
ay canım onu en iyi ben bılırım akşamları kanser oluyorum ya tam yazoyorum hopppppp birşey oluyo gönderimyorum hadı tekrar tekraarKisura bakmayin cepten anca yazabiliyorum
28 martta tıransferim oldu 11nisan sonuç olacak
rahmimde tuaf bi yanma var sanki enfeksiyon gibi enfeksiyon nasıl bilmiyorum ama o hissi veriyor ..
hanı sanki yara varda tuzlu su deymiş gibi ve kaşıntı sizce ne demek bu durumu yaşamış olan varmı acaba aydınlatırsanız sevinirim ..
(şimdiden teşekürler)
aaa olmaz amaa lafa gelince toplarız diyon haniii amaaa
neyse başka topiklerin hamilelerine ihtiyacımızmı var zatennn
he valla ben en iyisimi kalkmayım topiğin başından
yarında bahar temizliğine kalkacam o nasıl olacaksa bakalımmm...
..
ama ben seni öptümmmmmmmmmmkalbimii böyle kırdınız işteee Eki Görüntüle 383546 bi bana sarılmadınız bi beni öpmediniz öksüz gibi kaldım azöncee....
hadı sarıl bakalımhıhhhhgeç oldu ama olsun affettım senı du bı sarılayım Eki Görüntüle 383562
İnsallah kizlar sagolun diletim bu topikte hamis olmayan kalmasinda hepimiz hamisler topigine transfef oluruz
kalbimii böyle kırdınız işteee Eki Görüntüle 383546 bi bana sarılmadınız bi beni öpmediniz öksüz gibi kaldım azöncee....
yavrum eziklediler mi seni dur ben şapır şupur öpeyim seniiiiiivalla gıtme canımmm bırde sen yokken burda sevgı gosterısı yaptılarr benı ayırdılarr burdaa....
canım kusura bakma hiç bir bilgim yok28 martta tıransferim oldu 11nisan sonuç olacak
rahmimde tuaf bi yanma var sanki enfeksiyon gibi enfeksiyon nasıl bilmiyorum ama o hissi veriyor ..
hanı sanki yara varda tuzlu su deymiş gibi ve kaşıntı sizce ne demek bu durumu yaşamış olan varmı acaba aydınlatırsanız sevinirim ..
(şimdiden teşekürler)
ay biz sana üvey evlat muamelesimi yaptık kıyamam sanavalla gıtme canımmm bırde sen yokken burda sevgı gosterısı yaptılarr benı ayırdılarr burdaa....
yavrum eziklediler mi seni dur ben şapır şupur öpeyim seniiiiii
deli kızı buldum bebek isteyenlerin topiğinde sohbet ediyor...sanırım sıkıldı burdan
(şimdiden teşekürler)
aaa olmaz amaa lafa gelince toplarız diyon haniii amaaa
Neyse başka topiklerin hamilelerine ihtiyacımızmı var zatennn
Bende öle de diye öle yazdım zaten..
kalbimii böyle kırdınız işteee Eki Görüntüle 383546 bi bana sarılmadınız bi beni öpmediniz öksüz gibi kaldım azöncee....
Hanı sanki yara varda tuzlu su deymiş gibi ve kaşıntı sizce ne demek bu durumu yaşamış olan varmı acaba aydınlatırsanız sevinirim ..
(şimdiden teşekürler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?