Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar su an kaziklarim cok fena agriyor birde akintilarim devam ediyor cok cok korkuyom :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:korkumu yenemiyorum hep tedirgin icindeyim

hadı ben kaçar mesai bittttttttiiiiiiiiiiiiiiiiii

akasya koş yetiş tuana saldıra geçti sen sper ol sana eli kalkmazzzzzzzkurtar bizi

hadi tatlımm kendine iyi bak hoşçakalllll

ben farketmedım cunku ben 20 sayfa ve yenı mj ustte kullanıyom sekerım yaaaaaaaa
Akasyama zaten laf yokkkkk Senıde boyle cevırım ona goreee

amann be bi kırıldım dedımm hıçte nazımı çekemedınız hıhh tamam yaa bişey demiyomm

hayır canım idrar yaparken yanmıyor ama normal yatarken falan çok yanma var zaten korkmuştum idrar yaparken ama şükür öyle değil yoksa dayanılmaz acaba neden çok merak ettim

canım bol su ıc elınden geldıgınce cnm enfeksıyon olabılır o yuzden sordum

napayım sekerım birbirinize sarılmanıza öpmenize bakıyorumm işteee

kalbimii böyle kırdınız işteee Eki Görüntüle 383546 bi bana sarılmadınız bi beni öpmediniz öksüz gibi kaldım azöncee....

valla gıtme canımmm bırde sen yokken burda sevgı gosterısı yaptılarr benı ayırdılarr burdaa....

valla bebişim yaa ole oldu bıde su dıyo kı goruntu var ses yok tuanaaaa bilse içimi çeke çeke baktım onlaraaaa dur bende seni öpeyimm bitanemm

Eki Görüntüle 383601

ıste kımse yoktu şekerımm benım adım ordaaaa kocaman duruyoduu...olsun ben affettım kııı akasyama gene hıç kızamam o hamiş Eki Görüntüle 383620

ŞEKERIM sen vardın su vardı ecrın vardı bıe benn tabı sen opücük yolladın sarıldın escrin öleee su öleee ben ölecene kaldım ondandı ama unuttum kı

canımsın sennnnnnn güzel gözlü meleğim...... kıyamam sana......

:48 hem sarılırım hem öperim...............

Kiz oole deme ben de neredeyse 40 im. Kismet isi iste. Artik cevreme baktikca goruyorum ki cokca 25-26 yaslarinda kizlarin erkeklerin dusuk yumurta ve sperm kaliteleri var. Herhalde bozulan cevre kosullari, radyasyon, beslenme vs etkiliyor. Ozellikle erkek kisirligi hat safhada demisti Dr um. Yeter ki Allah ol desin, insallah hepimizin bebeklerini gonderecek..

Canim hayirli olsun insallah siki siki tutunurlar bebislerin sana . Embriolarin 5.gun oldugu icin 10 gun bekleme suresi. 15 nisan pazar bHCG olmali canim..

ahhhh egunalımm bitanemm cok mersii teşekkürlerr canımm cok sevimlilerr yerim ben sizi be
Eki Görüntüle 383631 Eki Görüntüle 383634

aaa arkadaşım üzülmüş dışlanmış dertlenmiş hemen yüzüne bir tebessüm kondurmazsam olmaz dimi ama...

merhabalarrr....
kızlaarrrr nasılsınız bakalım?

iyiyiz canım 2 dane hamiş haberi aldık bi tanede negatifimiz var amaa...
sen nörüyon

ben çıkıyom artıkk yaa .. kendinize iyi bakın bugun guzel bır gundu gerçektende hepinize teşekkürlerrr.. Eki Görüntüle 383661 Eki Görüntüle 383661

gidiyosun demek pekiii gelişini bekliyor oluciimmm

ben iyiyim canım..millli eğtimde işlerim vardı geç geldim eve.. hamişler kim.....?
ve negatif haberni kimden aldık?

hayat bu işte kahkahayla göz yaşı yanyana...

dediğim vakitte geldim canısı ama az biraz işim vardı......

ben bilmem topik saati benim için asıl olan...
bir saat dedin ama çok aştın bunun için ne ceza versem diye düşünüyorummm hııımmmmmm bi düşüneyimmm...
heh buldum peşine yaramaz tavşan salıcam kovalasın seniiii

ya bende bu tavşandan istiyoomm.nerden buluyosunuz bunları.bende yapmak ıstıyorum bunlardan:26:

ben iyiyim canım..millli eğtimde işlerim vardı geç geldim eve.. hamişler kim.....?
ve negatif haberni kimden aldık?

hayat bu işte kahkahayla göz yaşı yanyana...

pozitif alanlar yani hamişlerin ikiside benimmmm oleeyyyy
şaka ettimmm
bilşeker11 ve cananyaka hamişler...
esiiin arkadaşımızın kanaması vardı bugünde test yapılmış değeri 9 çıkmış aslında gebelik var ama doktor negatif demiş...
bence 2 gün sonra tekrarlamalı testi...

ben çıkıyorum mutfağabir uğrayayım çamaşırlarım vardı toplayayım kociş gelene kadar ortalığa çeki düzen vereyimm...görüşrüz akşama inşaallah kociş kurtlar vadisini seyrederken yazarım size rahat rahat herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…