Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaa aptal deme kendineee çok ayıp...
bende akşama kocişin üzerine kurtları salarım fatmagül bacımla size yazarım rahat rahat...
bu arada mutfağa uğrayacakmışsın selam sölee

insallah canım... insallah.. bizde bir gün topiğe bağıracağız HAMİİİLEEEYYYYİİİİİZZZZZ. DİYE....

kızlarrr geldim ve gidiyorum gibi olacak.. ama duşa gireceğim... işlerimi erken halledersem uğrayacağım yanınıza...

ya bende bu tavşandan istiyoomm.nerden buluyosunuz bunları.bende yapmak ıstıyorum bunlardan:26:

canımcım zaman ayırıp gif indireceksin sitelerden...
sonra mesaj yazdığımız kutucuğun aşağısındaki eklenti ekleden ekleyeceksin...

insallah canım... insallah.. bizde bir gün topiğe bağıracağız HAMİİİLEEEYYYYİİİİİZZZZZ. DİYE....

kızlarrr geldim ve gidiyorum gibi olacak.. ama duşa gireceğim... işlerimi erken halledersem uğrayacağım yanınıza...

hemende gidiyonnn yaniii...
iyice bi köpürt kendini geldiğinde miss koksun topik..
Eki Görüntüle 383735 Eki Görüntüle 383734

ay koşamamki..... tavşan kesi yakalar beni ama listelere katkıda bulunabilmek adına gelemediğim düşünülürse affedilirim heralde....

Sabah spora gidiyorum diye çıktı hala ortalıkta yok...
Gelince kendisini hedef gösteriyorum size ezikleyin,fırçalayı,saçını çekin,cimcikleyin,bayılana kadar gıdıklayıp güldürün vs...
aaa olmazki amaa...

selam hanımlar,nasılsınız?biz iyiyiz,dışarı cıktık bugün,kuaföre gittik..geldik dinlendik,teyzelerimize bi bakalım dedik:))bugün güzel 2 haber varmış cok sevindim,rabbim tamamına erdirsin inş..egunalim senin dr randevunda ne oldu?gecmişte bikac sayfa okudum da senle lgili yazı denk gelmedi:26:

hhahahaaa....... ekin bu aralar hep gezenti ama izmirdede hava mistir..... o gezmesinde kim gezsin......

rabbim sabır,güc versin..umudunuzu kaybetmeyin ama lütfen..inş.rabbim yüzünüzü güldürür...

prenseslerin annesi hoşgeldin..........

bakım günüydü demek bugün kızlarının saçlarınada bi fön çektireydinnn
canım ben daktıra gösterdimmm iyi dedi
yumurtalıklar gayet iyi dedi lucrin yumoşları baskılamış sıra diğer iğneye geldi dedi..
menapur kullancam 2 toz bir su yanii 150 doza dek geliyooo...
birazdan onuda vurcam...başlıcamm...

hhahahaaa....... ekin bu aralar hep gezenti ama izmirdede hava mistir..... o gezmesinde kim gezsin......

gezsin şekerim ama kaç gündür çok oldu fena sardırdım kendisine çekeceği var elimden

Ayy hoşbulduk cicim:))ne güzel cümle olmuş:))senin prenses napıyo:))ayy ben uyuyamıyorum 2 gündür,saga dön,sola dön,sırtüstü yat,saat 3 leri ediyorum,sabahta erkenden kalkıyorum 8 30 da ya,bu kızlar yatırmıyo artık beni:))kaburgalar ayrılıyo sanırım:))hiç rahat edemiyorum..eşime bakıyom ooo maşallah uyku cekiyo,bende kendi kendime yatakta kocişe bakıp bakıp anne olmak kolay degil dayan diyorumne olcak bilmem

Ayy cok güzel canım,inş.herşey sorunsuz devam eder:))igne dozunda düşük ben 300 lerde kullandım hatırlıyorum sanki..ayy seninde bi test günlerine gelsek heycanlanıyorum şimdiden ha:))buarada kuaföre niye gittim,agda yaptırmaya..ben hayatımda ilk defa yabancı birine agda yaptırdım,anama bile göstermezkenmecbur kaldık,kendim alamıyorum artık:))15 yıldır agda kullanan biri olarakta başka bişey kullanmak istemedim:))ayy herşeyimi acıkladım burda flaş flaş flaş...

bugun kontrolum vardi iyi gecti yine ignemin dozunu dusurduler 75 oldu pazargun de catlatma ignemi olacam sali opu olacak cuma gunde transver olacak insallah rabbimin izniyle insallah bi aksilik cikmaz sende ne var ne yok nasil gidiyor kendini nasil hissediyorsun ben cok heycanliyim bambaska bi duygular icindeyim anlatamam

al bende o kadar.... bazen okadar çok ofluyorum ki yatakta sesime uyanıp iyimisin diye soruyo ama cevabı bile duymadan geri uyuyo...... her gece 3 te 5 te ve sabah uyanıyorum... sabah kociş gidince biraz daha yatıyom sonrada dayak yemiş gibi kalkıyom yataktan........ ama iyi tarafından bakıyorum bebek doğunca gece uyanmakta zorluk çekmicem:))))))))
sende de varmı bilmiyom ama bende çok gaz oluyo.... zaten bel ve sırt ağrısından kurtuluş yok..... birde midem coştu bu ara sürekli ekşime ve kaynama var.... ay gene çok söylendim

ne olcak bu kocalar böyle,bende tuvalete kalkıyorum hemen benden su istiyo,içiyo geri uyuyo,hakılısın inş.ilerde gece uyanmada problem olmuycak:))bel sırt agrısı arttı artık canım..mide durumu benimde aynı gibi ama şimdilik cok degil,yanma daha cok olmaya başladı..gaz cıkaramadımmı porblem oluyo,içiyorum maden suyu iyi geliyo..hamileyken içilebiliyo ya zaten:))şikayetler aynı yavrumm..bende cook sölendim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…