Tüp Bebek Günlüğümüz !

herşey belli olmuş ne güzelll hayırlı olsun canım..bende bugün doktordaydım az önce menapur iğnemi vurdum...
bir hafta sonrada benim opum olur sanırım...
Allah yardımcımız olsun...

Ah canım benim inşallah diyorum bende zor iş anne olabilmeye çalışmak...
doz düşük evet ilk tüpte 250 dozdu ohss olmuştum bu kez düşük doz inşallah bişi olmadan sonuna kadar gidebilirim ve güzel haberi hep beraber kutlarız...
demek ağda işine giriştin..bende daha bir kez bile bunun için kuföre gitmedim..yaptıramam gibi gelir hep bana...mecbur kalmazsam yaptırmam...

süpersinnn vallaa ne diyimmkiiii

yok aşkısıı gelmedii..
sanırsam istanbulun tek başına keyfini çıkaran kocasını aramak düştü yollaraaa

Hahahahyyyy olabilirr heeee bU arada bugünkünüde okudum meryem suresinin aklın kalmasınn aşkısııııııııııııııııı

Hahahahyyyy olabilirr heeee bU arada bugünkünüde okudum meryem suresinin aklın kalmasınn aşkısııııııııııııııııı

sana bi kere dedim ya aklım kalmaz zaten eminim okuyacağından..
Allahrazı olsun,tüm duaların kabul olsun,Rabbim kucağını doldursun,kötü gün göstermesin,gönlünün dilediğini hakkında hayırlı olan eylesin,hep ama hep o güzel yüzün gülsün

kızlarrr kızlarrr ben geldimm...gezdim gezdim geldimmama kociş gelsin yine gezmeğe dewam dışarı çıkcazbu aralar fazla görüşemiyoruz havalar düzeldi attım kendimi dışarı...sizler nasılsınızzz bakalımmm?

herşey belli olmuş ne güzelll hayırlı olsun canım..bende bugün doktordaydım az önce menapur iğnemi vurdum...
bir hafta sonrada benim opum olur sanırım...
Allah yardımcımız olsun...

egunalcim asagi yukari tedavimiz ayni ,belki sonuclarida ayni aliriz beraber bekleriz artik o guzel mujdeli haberlerimizi hayatimizin donum noktasini, insallahhhh hep beraber burda halaylar ceker tabi dikkatli bi sekilde bebislerimizi dusurmeden sevincimizi paylasiriz beraber olumlu ve dusunelim masllah hic bende stres yok simdilik, rabbiim insallah bizi ve bizimgibi isteyen arkadaslarimizin yuznu guldurur arkadasim:

sagol canım yarın o konuda bilgi vereceklermiş inşallah güzel haberler verirler bende cok merak ediyorum. zaten cok dua ediyorum ama herkes icin ALLAH HERKESE HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN GERCEKTEN COK ZORMUŞ. yarını belli olucak allahın izniyle

beni ilgilendirmiyooo gelmiş olabilirsinnnn görmüyorum herkese yaptığım gibi senin mesajınada cevap yazıyorum sadece

sagol canım cok teşekkürler bende bol bol dua ediyorum hepimiz icin, benimde ilk denemem.

evet canım yakın zamanlarda sonuçlarımız belli olacak bu ayın sonunda hamileliklerimiz resmileşecek inşallah...
bi hamile kalalım bak sen kutlamayaaa...
bende de hep olumlu düşünceler var gayet rahatım hiç kötü bişi düşünmüyorum...
sonumuzda güzel olcak gör bak...
Rabbim evlat hasretiyle sınamasın hiç kimseyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…