hayirli olsun canim, insallah bebisin siki siki tutunur annecigine...
Bu ardisik transferi de ilk defa duydum, hangi merkezdi seninki?
selam canımcım,şöyle bir geçmişi okuodum dün akşam saat 10 dan beri baya sayfalar birikmişbugün transferim oldu çok şükür anestezi altında istedim iyikide öyle oldu çok rahattım doğal olarak :)okadar dedim 2 tane koyun die ama yok iyi kaliteymiş die 1 tane koydu doktor o yüsden çok heverslenmicem tutcak die,ne bilim bana hep öyle gelio sanki 1 tane oldumu şans yok, 2 tane oldumu da biri tutcak gibi... bide ben sonra otobüsle geldim, biyerden de taksiye bindik eve kadar sarsılmadım fazla ama düşmemiştir demi sanki yürüsem ayağa kalksam otururken yan dönsem minicik bişi ya zaten nası duruo orda kayıp gider diorum,yani hala içimde mi emin değilim :18: bu haftayı nası geçiriyim tecrübeli arkadaşlar yazsalar çok iyi olur,ananas yedim dün ve bugün ne zamana kadar yiyim,neye iyi gelio ? şimdilik bu kadar sorularım devamı gelicek! bide iki tane hamiş arakadaş okudum,okadar moral olduki bana,onları çok tebrik ediorum,darısı hepimizin başına,AMİN...
günaydın hatunlar
bugun sıpamla randevum var
KAÇ GÜNÜN KALDI?bende çok ağrı olmuştu,adet olucam sanmıştım,kasık ve karın ağrısı olmuştu göğüslerim şişmişti dokunmamıyordum hatta,
ne guzel evdesın keyıfını cıkar yaaaaaaa...
bır kadınları anlamak guccc....
belırtı arama cnm daha kacıncı gun ya kıyamam sana bennnn...
ne guzel evdesın keyıfını cıkar yaaaaaaa...
bır kadınları anlamak guccc....
belırtı arama cnm daha kacıncı gun ya kıyamam sana bennnn...
kuzu mj cıkmamısmı
nasılsınız kızlarrrr göbişleriniz bebek dolsun sağlıkla sıhhatleeeeeeeeeeeeee
kızlar bugün transferimin 2. günü.. kasık ağrılarım başladı ya.. çok erken değil mi bu ağrılar için?
birde ben sağa sola dönerken biraz korkuyorum acaba birşey olur mu diye.. iğne olurkende mecburen yüzüstü yatıorum, hamiş arkadaşlar siz nasıl geçridiniz şu 12 günü ya.. :26:
nasılsınız kızlarrrr göbişleriniz bebek dolsun sağlıkla sıhhatleeeeeeeeeeeeee
Dogru diyosun ama bir de caliskanligim tutuyor evde, su dolabi duzeltiyim, karinca gelmis bir supuriyim surayi falan diyorum ama yasak ! haliyle bir koltuktan obur koltuga zaman gecmiyor evde..
aaaa çıkmamışşş evet,ben öğeleye kadar geliyorum yine çok kötüü,,
günaydınn,,,ayy negüzell randevun varmış göreceksin yavrunu,heyecanlısındır
ooooooooo super kuzuuuuu
gunaydın nasılsın bakalımmmm
tabı keyfın yerınde melegını gorcen yaaaaa
Eki Görüntüle 384182 canımcım sıpanı görcen demekk ay allahım ya mercımek kadar sey ne kadar sevılıyor boyleeeee..hayırlısınla git gel bakalımm....
ayy ne güzelll maaşallah,darısı başımıza inşallahhhh
Bugün turginurun doğum gününüsüüü
bebişlerinle geçireceğin mutlu yıllar diliyorum
ayyy canım benim çok teşekkür ederim,,,artık yaşlar geçtikçe yaşlanma psikolojiside oluyor bende:))33 oldum bu arada,sağlık olsun tabi en önemlisi o,bebişimle beraber ilk doğumgünüm bugün benim çokkk önemlii,,darısı hepinizin başına canım arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?