günaydınnnn....nasılsınızzz arkadaşlarımmm?bugün işşallah sizinleyimmgezmek yok şimdilikk geçmişi okuyup aranıza dönücem işşallahh...
doğum günün kutlu olsun
ailen ve sevdiklerinle uzun mutlu bir yıl diliyoruz kızımla
mutlu yıllar canım dogum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnnn
:13::13::13::13: :119::119::119::119::123::123::123::123:
günaydınnnn....nasılsınızzz arkadaşlarımmm?bugün işşallah sizinleyimmgezmek yok şimdilikk geçmişi okuyup aranıza dönücem işşallahh...
uyku modundan çıkamıyorum birtürlü
darısı isteyen herkese olsun en kısa zamanda göbüşünüze bebecikler dolsun
ayyy canım benim çok teşekkür ederim,,,artık yaşlar geçtikçe yaşlanma psikolojiside oluyor bende:))33 oldum bu arada,sağlık olsun tabi en önemlisi o,bebişimle beraber ilk doğumgünüm bugün benim çokkk önemlii,,darısı hepinizin başına canım arkadaşlarım
Bebeğinle ve sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu,paralı bir ömür diliyorum sana...
Çok mutlu ol inşallah...
Eki Görüntüle 384199 Eki Görüntüle 384200 Eki Görüntüle 384201 Eki Görüntüle 384202 Eki Görüntüle 384203 Eki Görüntüle 384204
Geldim şöle bi bakındım tekrar gidiyorum temizliğimin başına...
yazdıklarınızı okudum kızlar teşekkür ediyorum hepinize...
ama tek tek cevap yazamiciiimmm...
teşekkür ederim canım,,,,öpüyoruz seni kızımla kocamannn:))
Nice yıllara canımmmEki Görüntüle 384210
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bilgi ve görüşlerinize ihtiyarcım var izmir ege dogum evinde tüp bebek tedavisine başladım ilk denemem yaptıran hamile kalan gidip memnun kalan ve kalmıyan tüm arkadaşlarımın görüş ve yorumlarını bekliyorum....
ohhhhh mıs gıbı
mınıgın kokusunu cektım ıcıme kuzummmmmmm....
kızlar bugün transferimin 2. günü.. kasık ağrılarım başladı ya.. çok erken değil mi bu ağrılar için?
birde ben sağa sola dönerken biraz korkuyorum acaba birşey olur mu diye.. iğne olurkende mecburen yüzüstü yatıorum, hamiş arkadaşlar siz nasıl geçridiniz şu 12 günü ya.. :26:
Transferim carsamba gunu oldu. 9 gunum var, ara ara hafif regl olucak gibi agrim oluyor. Bir de transferden 2 saat sonra 2 kez sag tarafima siddetli agri saplandi. Onun disinda fazla bisi yok. Hergun 1 ananas yiyorum. Gecen tedavide de yemistim gerci..
miniğim bugün çok hareketli teyzesi,sabahtan beri tekme yiyorum:)))evim mis gibi bebek kokucak kısmetse, en çok onun hayalini kuruyoruz eşimle ,çok güzel kokuyorlar,
kolay gelsin bacım evin mis gibi olacak ne güzel..ben taşınmaya karar vereli dip köşe temizlikten vazgeçtim hiç elim varmıyor...yeni yerleşen kiracı yapsın banane..ben düğüngünümde tuvaletine camlarına kadar ellerimle yorgun uykusz temizlemiştim vicdansızlar bir de utanmadan evi gezmeye konu komşu getirdiler çamurlu ayaklarla..ayyyy aklıma geldi dellendimm...bak buna duygulandım şimdi gerçekmi diyon sennn
ama ben aktif olarak aranızda olamiciimmm temizlik yapıyorum...
bugün yarun ve pazar a böldüm dip köşe giriştim...
transfer zamanımda rahat edeyim..
canım işşallah bebeişin sana sıkı sıkı tutunur..2 kere transfer olcan duymuştum böle bişi ama ilginç geldii..hayırlısı işşallahhhben geldim
transferim bugün oldu.. biraz apar topar çağırdılar ama sonu güzel olacak inş..
cumartesi günü 1 tane daha transfer edilecek.. artık geriye sadece beklemek kalıyor...
iim canımm bi yaramazlık yok sen nasılsınn?cnm nasılsın???
geçmiş olsun canım yaaKizler iyi aksamlar biz geldik dr a gittik bebegimi gordum birazcik etkilnmis oda bnm aritmiden simdi ekg holter takildi bakalim yarin ogleden sonra bakalim ona gore tedavi uygulanicak insallh ama bebegim iyidi kipirdaklik yapiyordu bizden hbrler boyle ee sizde ne yok canlarim
tüm güzel dileklerine canıııı gönüldenn aminnnnnnnn diorummmEki Görüntüle 384129 Eki Görüntüle 384129
Günaydınnn...
Canım arkadaşlarıma güzel birgün diliyorum...
Cuma mübarek gün bol bol dua edelim birbirimize...
Hamişlerimizi ve bebeklerini Rabbim korusun...
Tedavideki arkadaşlarıma sağlık ve güç versin...
Beklemedeki arkadaşlarıma sabır versin benim sabrımıda size eklesin...
Eki Görüntüle 384130 Eki Görüntüle 384130
canım umarım önemli bişi değildir..bebeğin seninledirKizlar daha transferin ikinci gunu ama bugun az bi lekem geldi sanki bide bel agrisi var normalmi bu
Gunaydin guzeller, hepinize guzel bir gun diliyorummm...
günaydınn canlarımmm...Günaydın kızlar Hayirli cumalar......
günaydın canım...sıpamızdan güzel haberler getir bizeeegünaydın hatunlar
bugun sıpamla randevum var
saol canım sen nasılsın?aminnnnnnnnnasılsınız kızlarrrr göbişleriniz bebek dolsun sağlıkla sıhhatleeeeeeeeeeeeee
tozlu yapraklara gittim geldimmhosgeldın gezentı ekınnnnnnnnnnn..
yok yok sen gıdesın ge bır yerlere
gıt bakalım tozlu yapraklaraaaaa
kavuştuk sonundaaİYİ iyi şükür kavuşturanaaabugun sporda mı yok canım he sole bakalımm
bak buna duygulandım şimdi gerçekmi diyon sennn
ama ben aktif olarak aranızda olamiciimmm temizlik yapıyorum...
bugün yarun ve pazar a böldüm dip köşe giriştim...
transfer zamanımda rahat edeyim..
hayırlısı olsun canım,,çok erken değil ya,olabilir bende de olmuştu kasık ağrısı,birde ben işe gittim çalıştım yani ,korkma olucaksa olur o zaten Rabbim yeterki kısmet etsin sana,ne iğnesi vuruluyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?