Tüp Bebek Günlüğümüz !

Geldim şöle bi bakındım tekrar gidiyorum temizliğimin başına...
yazdıklarınızı okudum kızlar teşekkür ediyorum hepinize...
ama tek tek cevap yazamiciiimmm...

günaydınnnn....nasılsınızzz arkadaşlarımmm?bugün işşallah sizinleyimmgezmek yok şimdilikkgeçmişi okuyup aranıza dönücem işşallahh...

İYİ iyi şükür kavuşturanaaa bugun sporda mı yok canım he sole bakalımm

uyku modundan çıkamıyorum birtürlü
darısı isteyen herkese olsun en kısa zamanda göbüşünüze bebecikler dolsun

aminn canım...

aaa sankı yasın 50 oldu sende alemsın şekerim..bugunun tadını çıkartt

canım benimmmm ,,çokk teşekkür ederim güzel dileklerin için,,ne güzel dilekler dilemişin,,,bugün ilk doğum günüm kızımla beraber,dua ediyorum hepiniz için , inşallah seninde göbüşünne gelicek bebişin canım,öpüyorumm

günaydınnnn....nasılsınızzz arkadaşlarımmm?bugün işşallah sizinleyimmgezmek yok şimdilikkgeçmişi okuyup aranıza dönücem işşallahh...

bak buna duygulandım şimdi gerçekmi diyon sennn
ama ben aktif olarak aranızda olamiciimmm temizlik yapıyorum...
bugün yarun ve pazar a böldüm dip köşe giriştim...
transfer zamanımda rahat edeyim..

bende ege ünüversitede tedavi gördüm ilk denemem de olmadı ilinci denememi 28 martta dondurulmuşlarla yaptım
11 nisan sonuç alıcam nasıpse ege den çok memnun kaldım diyebilirım güler yüzlü anlayışlı be çalışanları çook sempatik işlerinide iyi yapıyorlar bir kaç arkadaşım umutsuzken hamile oldular herşey nasıp kısmet tabi ama iyi biryer canım düşünüyorsan orada dene derim allah yardımcımız olsun inşallah bian önce kavuşuruz yavrumuza

hayırlısı olsun canım,,çok erken değil ya,olabilir bende de olmuştu kasık ağrısı,birde ben işe gittim çalıştım yani ,korkma olucaksa olur o zaten Rabbim yeterki kısmet etsin sana,ne iğnesi vuruluyon?

ben ananas suyuda içmiştim,belki tutunma ağrısıdır canım hayra yor ,güzel düşün hep

miniğim bugün çok hareketli teyzesi,sabahtan beri tekme yiyorum:)))evim mis gibi bebek kokucak kısmetse, en çok onun hayalini kuruyoruz eşimle ,çok güzel kokuyorlar,

desene ıcerden dogum gününü kutluyo sıpa yaaaa...
Evet ya bende cok severım bebek kosunu ...
Kım sevmezkı hem dımı cnm yaaaa

kolay gelsin bacım evin mis gibi olacak ne güzel..ben taşınmaya karar vereli dip köşe temizlikten vazgeçtim hiç elim varmıyor...yeni yerleşen kiracı yapsın banane..ben düğüngünümde tuvaletine camlarına kadar ellerimle yorgun uykusz temizlemiştim vicdansızlar bir de utanmadan evi gezmeye konu komşu getirdiler çamurlu ayaklarla..ayyyy aklıma geldi dellendimm...

AAyyyyyyyy gözlerim yaşardı Ekinciim bune şeref bizim için

ben geldim

transferim bugün oldu.. biraz apar topar çağırdılar ama sonu güzel olacak inş..

cumartesi günü 1 tane daha transfer edilecek.. artık geriye sadece beklemek kalıyor...
canım işşallah bebeişin sana sıkı sıkı tutunur..2 kere transfer olcan duymuştum böle bişi ama ilginç geldii..hayırlısı işşallahhh
cnm nasılsın???
iim canımm bi yaramazlık yok sen nasılsınn?
geçmiş olsun canım yaasen üzülüp sıkılma bebişinde etkilenmesin...
tüm güzel dileklerine canıııı gönüldenn aminnnnnnnn diorummm
Kizlar daha transferin ikinci gunu ama bugun az bi lekem geldi sanki bide bel agrisi var normalmi bu
canım umarım önemli bişi değildir..bebeğin seninledir
Gunaydin guzeller, hepinize guzel bir gun diliyorummm...

Günaydın kızlar Hayirli cumalar......
günaydınn canlarımmm...
günaydın hatunlar
bugun sıpamla randevum var
günaydın canım...sıpamızdan güzel haberler getir bizeee
nasılsınız kızlarrrr göbişleriniz bebek dolsun sağlıkla sıhhatleeeeeeeeeeeeee
saol canım sen nasılsın?aminnnnnnnn
hosgeldın gezentı ekınnnnnnnnnnn..
yok yok sen gıdesın ge bır yerlere
gıt bakalım tozlu yapraklaraaaaa
tozlu yapraklara gittim geldimmşimdilik bi yer yok bakalımmm
İYİ iyi şükür kavuşturanaaa bugun sporda mı yok canım he sole bakalımm
kavuştuk sonundaaspora gittim geldimm bilee

oo temizlikk başladımı kolay gelsin bakalımm sana o zaman..yakın olsam gelirdim yardımaamisss gibiii olcak ewinnneet transferden sonra iş yapmak yokk..şimdi yap ne war ne yoksa canımm

zaten azıcık ağrıyor sonra duruyor sonra yeniden ağrıyor.. yarın içinse tedirginim.. ya içimdekine birşey olursa diğerini transfer ederlerken :26:

ben an itibari ile, progynex iğne oluorum, fraxiparine iğne oluorum göbekten, bant kullanıorum,günlük jel yapıorum ve estrofem içiorum günde 2 tane :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…