Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaşlarım ben yatıyorum..
Malum sabah erkenden hastane yollarına düşecem...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...

valla kuzum eşime bende öle söledm.bu adam napıyo bu kadar zaman diye.
bide kuzum eşimin amleiyat durumuyla ilgilendim ya ondan da oldu tabiii.
demek yarın randevun varrrr.hadi maşalllahhhhhhhhhhhhhh bebişimeeeeee.Allahım hayırlar versin inşallaaaah.
bu arada nasıl özledim biliyonmu bebişimi özlediğim kadarrrr.

oh ne güzel gezmişsin. Ben Elif düşünüyordum ama vazgeçtik bişekilde. Şİmdi Zeynep olabilir diyoruz ama çok zor bir karar

kuzummm benim kızım olsaydı adını Nilda koymayı düşünüyordum.Anlamı hoşuma gitti.Mucize. çünkü benim mucizemdi.

Arkadaşlarım ben yatıyorum..
Malum sabah erkenden hastane yollarına düşecem...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...

canımm benimmmm yarın Allah yardımcın olsun. Bu arada eksiını unuttttt. benden örnek alll 6 ay olacakk :))))))))))))))

güldenim bu arada bal,polen ve arı sütü karışımını kullan yumurta toplma işlemine kadar..

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn ..................

hepimizden güzel hayırlı haberler gelsin..................

aaaa tabi "ikramaya" cnm bol bol oku dedi bana arkadaş, sabah kalkmadan akşam yatarken okumaya çalışıorum ben de ,ALLAHım kabul eder inşallah hepimizin dualarını ve gönüllerimize göre verir,öptm!

canım güldenimmm bugün hayırlı haberlerle gel inşallaah sabak namazımdan sonra senin için yasin okudum dua ettim rabbim kabul eder inşallah seni sevioruumm çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…