Tüp Bebek Günlüğümüz !

akşam bol yoğurtlu ıspanak yedim ölüyorum uykusuzluktann çooooooook uykum vaaaaaarrrrrrr

sabah nikaha gidecem sabahın köründe yarın yokum akşama kadar şekerler.. gezentiyim anlayacğınız

ohhh ne güzel işte sağlıklı beslenmişinn

maşallahhhh
çok sevindim canım...

bende de ıspanak vardı ama 2 günlük temizlikle uğraştığım için kociş pizza getirdi sölemesi ayıp..

bencede sevgimiz ilgimiz yeterli gelmedi sanırım kendisine...

canım zaten ben bu sene kalıyım esım sanayıye cırak olarak verecek durum vahım anlıyacan

bak bu süpperr di işte çok güldüm delüüüü...

slm akasya ve su bu gun cok sakin burasi kizlar nasilsin ? ben cok heycanliyim saat onda catlatma ignemi vuracam igneler bitti artik sali opu var artik hayirlisi arkadaslar

ayy demek bitti artık iğneler...
darısı bize artık...Allah yardımcın olsun canım kolaylıkla çabucak atlat opuyu inşallah...

niye hala gelmedinnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................

hala yiyorum da ondan
ibadete verdiydim kendimi...
kırmızıları akşam 9 ay gelmemek üzere yolcu ettimde...

meraba arkadaşlar...

canıımmmmm

hakkımda asılsız iddilar atıp kaçma planları yaparken üzerine geldim...
hep ekşın hep ekşın nereye kadar...
hımm bi düşünelim doktor yasak diyene kadar
ama ben ibadet ederken sen ekşın ekşın ekşın demişsin...
yanıldın cicim...servisi birazdan yapacamda ya daktır yarın anlarsa muayenede

esinciim sen le ben habire yiyozzzz vallaaa nolcakk

valla bilmiyom güzelim.... kociş şimdiden dalga geçiyo.. en iyisi sen para biriktir diyo bu iştahın kapanmassa doğumdan sonra dolabı sıfırlaman lazım hiçbişey üstüne olmaz diyo bana
sözde yürüş yapacam hergün üşeniyom daha öncede dedimya koyverdim gitti napayım.........

aaaaaaaa ne ayipppp, dr yasaklamisti bize yumurtalari bozabilir diye, dikkat et hirpalanmasinlar fazla

hoşgeldin canım............ ve allah kabul etsin...... bugün topik sakin diye bende epey nohut saydım rabbim kabul ederse.................

aaaaaaaa ne ayipppp, dr yasaklamisti bize yumurtalari bozabilir diye, dikkat et hirpalanmasinlar fazla

yok vazgeçtim bizimki erken gittiydi yatak odasına çoktan horlamaya başlamış ben o kadar ağırdan aldım ki adamın uykusu geldi haliyle

teşekkür ederim aslında daha yolun başındayım ama birden hayal kırıklığına uğradım geçiyor tabi mayıs adetimle tüp düşünüyorum ilk denemem olacak sebepsiz benim kent hastanesinde yaptırıyorum izmirdeyim 29 yaşındayım..

bencede en ıyısını yaptın... en azından tupte sansın daha fazla dölleyıp koyacaklar... banada her tedavıden önce hep olmayacak gıbı geldı ve olmadı... ıyı düşün iyi olsunn

bence de aşılama hem maddi hemde manevi açıdan gereksiz gerçi bunlar vesile bi yerde olacağı varsa öyle de olur ama bana tüp daha mantıklı geliyor. hayırlısı olsun artık...

kız ben bu aralar hep mağdurum hem kırmızılardan hem de ekşından mağdurum gece 12 olsun diye bekliyorum ki geç oldu deyip kaçacam ekşından..sabah akşama olur dedim kandırdım herifi...Uyanmadan toparlayayım ortalığı çooookkkkk uykum var çaktırmayınnn
bacım sen de bu gün bittiyse hemen ekşın a geçme kız rahim bir gün dinlensinn...Hulusi anlarsa ayıp olmaz mı şekerimm

cannnnlar ben geldimmmm.nasıl özlemşim siziiii.
kayınpederler gitti net bana kaldı.eee durumlar nasıl bakalım.

Canım arkadaşlarım yarın sabah randevum olduğundan bu geceden yarının özetini yapayım dedim...
ZUZU25 ve EGUNAL Yumoşların son durumlarını öğrenecekler.Yarın randevuları var...
JULİETTA Aşılama olacak.
TOMRUCUK Transfer olacak.
ASYAAAAAA, LEYLİKO ve LARA Bebekleriyle buluşacaklar...
Hamişlerimize ve bebeklerine sağlık,tedavidekilere güç,beklemedeki arkadaşlarımıza
Rabbimden sabır diliyorum...
Allah yardımcımız olsun...

zaten herif uyuyooo ekşın yarına artık...
hem hulusi anlarsa bi daha adamın yüzüne bakamam yanii...

cannnnlar ben geldimmmm.nasıl özlemşim siziiii.
kayınpederler gitti net bana kaldı.eee durumlar nasıl bakalım.

nasıl özledin biziiiiiii söle söle söleeee
kız bende özlemişim...
böylede kayınpeder hiç görmedim yani..
kız bu adam net te bi işler karıştırıyo olmasın koca adam ne işi var bu kadar nette seni bizden koparacak kadar...

herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar beni özleyin emiii

iyi geceler şekerim..
ben seni özleyim karşılığında sende beni rüyanda hamile gör olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…