Hoşbuldukk canım nasılsınızz kızçenle
oh ne güzel gezmişsin. Ben Elif düşünüyordum ama vazgeçtik bişekilde. Şİmdi Zeynep olabilir diyoruz ama çok zor bir karar
akşam bol yoğurtlu ıspanak yedim ölüyorum uykusuzluktann çooooooook uykum vaaaaaarrrrrrr
sabah nikaha gidecem sabahın köründe yarın yokum akşama kadar şekerler..gezentiyim anlayacğınız
EGUNAL hayatım dün bebişimin kesesini ve kalp atışlarını duydum allaha şükürler olsun rabbim isteyen heerkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah hamişlerinde sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin rabbim
maaşalllah süper gidiyor az kaldı opu yaa....
hadi muhabbetleşelim
Maaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..duaların için saol Allah razı olsun ..Amin ve de inşaalah diyorum tüm tedavideki ve başlayack arkadaşlarım adına
afiyet olsun bacımm
menü de ne var..benimki ispanak yemeği ama hala myahoş tadı ağzımda dişlerim kamaşıyor...:18::18::18:
napayım canım topik bugün pek bi sessiz..... ara ara bakıyom gelen gidene..................
sanırım ilgimizden memnun kalmadı
afiyet olsun balım bende şimdi toplayıp mutfağımı oturdum.........
gözün aydın.... darısı herkesin başına..................
canım zaten ben bu sene kalıyım esım sanayıye cırak olarak verecek durum vahım anlıyacan
slm akasya ve su bu gun cok sakin burasi kizlar nasilsin ? ben cok heycanliyim saat onda catlatma ignemi vuracam igneler bitti artik sali opu var artik hayirlisi arkadaslar
niye hala gelmedinnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................
meraba arkadaşlar...
Ayy gerçekten mi en sevdiğim ezbere bildiğim ve nickime ilham kaynağı olan surenin ilk aytei zaten....bk işte varmış bir hikmetii...canım benim kaç kez okummaız gerekiyormuş sayısı var mı??
Gülden en son yemeğe gitt...i bence kocişi üstüne bir de tatlı yeyim dedi.....gülden şu an ya kaçıyor ya da yakalndı servis yapıyor heehh
ayy mesajımı görünce sayacak bana ben dönmeden kaçiim barii beni sorarsa görmedik deyin yok deyin....yarın da akşama kadar yokum nasılsa hehehe
esinciim sen le ben habire yiyozzzz vallaaa nolcakk
Kizlarrr iyi geceler hepinize, kocis yatalim diyo
hakkımda asılsız iddilar atıp kaçma planları yaparken üzerine geldim...
hep ekşın hep ekşın nereye kadar...
hımm bi düşünelim doktor yasak diyene kadar
ama ben ibadet ederken sen ekşın ekşın ekşın demişsin...
yanıldın cicim...servisi birazdan yapacamda ya daktır yarın anlarsa muayenede
aaaaaaaa ne ayipppp, dr yasaklamisti bize yumurtalari bozabilir diye, dikkat et hirpalanmasinlar fazla
Selam, moralini bozma canim. Asilama normal iliskiden cok az farkli o yuzden zaten olasiligi yuksek bir islem degil. Allah hayirlisini versin, tup bebek bana da korkutucu gelmisti ama degil aslinda. Eger bilgilerini yazarsan gulden seni listeye ekler. Sat, sebep, merkez, kacinci deneme gibi..
bencede en ıyısını yaptın... en azından tupte sansın daha fazla dölleyıp koyacaklar... banada her tedavıden önce hep olmayacak gıbı geldı ve olmadı... ıyı düşün iyi olsunn
ohhh ne güzel işte sağlıklı beslenmişinn
maşallahhhh
çok sevindim canım...
bende de ıspanak vardı ama 2 günlük temizlikle uğraştığım için kociş pizza getirdi sölemesi ayıp..
bencede sevgimiz ilgimiz yeterli gelmedi sanırım kendisine...
bak bu süpperr di işte çok güldüm delüüüü...
ayy demek bitti artık iğneler...
darısı bize artık...Allah yardımcın olsun canım kolaylıkla çabucak atlat opuyu inşallah...
hala yiyorum da ondan
ibadete verdiydim kendimi...
kırmızıları akşam 9 ay gelmemek üzere yolcu ettimde...
hakkımda asılsız iddilar atıp kaçma planları yaparken üzerine geldim...
hep ekşın hep ekşın nereye kadar...
hımm bi düşünelim doktor yasak diyene kadar
ama ben ibadet ederken sen ekşın ekşın ekşın demişsin...
yanıldın cicim...servisi birazdan yapacamda ya daktır yarın anlarsa muayenede
cannnnlar ben geldimmmm.nasıl özlemşim siziiii.
kayınpederler gitti net bana kaldı.eee durumlar nasıl bakalım.
herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar beni özleyin emiii
hoşgeldinnnnnn canım benimmmmm..............
hoşbulduk bebişimmmmm.nasılsın bakalım datlummmm
kız ben bu aralar hep mağdurum hem kırmızılardan hem de ekşından mağdurum gece 12 olsun diye bekliyorum ki geç oldu deyip kaçacam ekşından..sabah akşama olur dedim kandırdım herifi...Uyanmadan toparlayayım ortalığı çooookkkkk uykum var çaktırmayınnn
bacım sen de bu gün bittiyse hemen ekşın a geçme kız rahim bir gün dinlensinn...Hulusi anlarsa ayıp olmaz mı şekerimm
cannnnlar ben geldimmmm.nasıl özlemşim siziiii.
kayınpederler gitti net bana kaldı.eee durumlar nasıl bakalım.
herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar beni özleyin emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?