Tüp Bebek Günlüğümüz !

BENDE DİORUM Kİ bu kız neden yokk..meğer doktora gidicekmişsinn..ALLAH hepinizin yardımcısı olsun canımm..hayırlı haberlerlee gelin inşallahh...

günaydın herkese mutlu huzurlu güzel haberlerin geldiği bir hafta olsun diyoruz

sana da günaydın bide hoşgeldin iyisindir umarım yokluğun çok belliydi :))

hoşbulduk cnm ....
ıyım cok sukur halımıze dıyorummm....
esımın sınavları vardı hafta sonu ondan yoktum ...bırde annmelerın tasınma olayı var oraya ev toplamaya gıtıtık ıste ....
kıyamam ben sana yaaaa...sen nasıl oldun bakım

iyiyim bende güzel geçiyor çok az kaldı sonuç almaya dua ediyorum işte birtek iki gündür gece uyuyamıyorum nedense yan yatsam olmuyor yüz üstü olmuyor sırt üstüde olmuyor rahat üyüyamıyorım gerçi işişten geçti ama nasıl uyumak iyi acaba ilk denememde kesinlikle sırt üstü dediler ama bu sefer farketmez dediler içim rahat etmiyor içte inşallah sonu güzel olur hamişş listesi dolar taşar o duyguyu en kısa zamanda yaşarız hepimiz

ya cnm benım nasıl rahat edıyorsan oyle yat ....
rabbım nasıp etmısse o olacak sen stres sıkıntı yapma kuzum benımmmm...
sen bıze pozıtfıım dıyceksın ben ınnaıyorum buna ...
dua etmekten baska yapacak bısey yok hayatım....

Günaydın kızlar. çook özledim hepinizi. haftasonu öyle arttı ki gribim yatak döşek yattım. hiç giremedim topiğede ne var ne yok herkes iyi mi?
bir sürü şey kaçırdım sanırsam yeni hamişlerimiz var mı, tedavideki tontişler siz iyi misiniz? amma soru sordum dimi

canım günaydın ve geçmiş olsun.. Biz iyiyiz asıl sen nasılsın hastalık dışında?

canım günaydın ve geçmiş olsun.. Biz iyiyiz asıl sen nasılsın hastalık dışında?

sağol kuzucum. bende iyim artık. çok şükür normale döndük. umarım zor günler geride kalmıştır. bebişte iyi maşallah ama karnım feci şiş. hala inmedi kistler su toplamış tedavi sırasında zamanla iner dedi doktor :18:

gunaydın canım benım ıyıyız cok sukur ...
aman dıkakt et kendıne kuzu ....

canım güldenimmm bugün hayırlı haberlerle gel inşallaah sabak namazımdan sonra senin için yasin okudum dua ettim rabbim kabul eder inşallah seni sevioruumm çokkk

canım benim Allahrazı olsun...

BENDE DİORUM Kİ bu kız neden yokk..meğer doktora gidicekmişsinn..ALLAH hepinizin yardımcısı olsun canımm..hayırlı haberlerlee gelin inşallahh...

he daktıra gittim geldim diyemicem henüz evde değilim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…