demek sınava girenlerden biride sensin...
türkiye birinciliği bekliyorum senden
gerçi bu sınavda böle bişi yok ama olsun ben yinede bekliyom...
bu saatte temizlikte zor valla kolay gelsin sana..
iyiyim canımmmmmmm........ bugün biraz şişkinlik var üstümde.... birazda yemeyi abarttım patlamaya hazır bomba gibiyimsen ne yapıyon??
aminnnnnnnnnnnn.............. elifime olsunda bana olmasınafıyet olsun canım elıf nazımıza lop lop et olsun soda ıc bıraz rahatlatır bende napıyım aynı farkı bırsey yok hayat ısde cok sukur yasayıp gıdıyoruz rabbım herkese saglık sıhat versın
slm akasya ve su bu gun cok sakin burasi kizlar nasilsin ? ben cok heycanliyim saat onda catlatma ignemi vuracam igneler bitti artik sali opu var artik hayirlisi arkadaslar
selamm kızlarrrr... topikte var mı bir gelişme....,
Benimm ayaklarımm şişiyorrr :birde 15-20 gün olacak otutunca sırtımın sağ tarafı kabugalar btıyor ve ağrıyor. orası ağrıdığında sağ göğsümün altındaki kaburgada ağrıyor neden olabilir kii??
saol canom evet şükürler olsu az kaldışu an pek birşey yok ama 2 3gün önce midem bulanıyordu şuan normalim bide reglim gelmedi beni birtek bu umutladırıyor gününü şaşmaz da biraz. 6ay önce ilk denememde kantestine gidememiştim yogun geldi reglim ama yinede çok düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum işte allah yardım etsin hepimize o güzel haberi almamız nasp olsun inşallah
arkadaşlar yarın sabah tıransferim var birazda heycan var acaba nasıl beslenmem lazım herangi özel bişey gerekiyormu beslenmede
EGUNAL hayatım dün bebişimin kesesini ve kalp atışlarını duydum allaha şükürler olsun rabbim isteyen heerkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah hamişlerinde sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin rabbim
ah canım şikayetlerin ardı kesilmiyo hamişlikte........
İyi akşamlar kızlar. Haftasonu giremedim sayfalar birikmiş yine geçmişi okumaya hiç niyetlenmedim. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Önemli bir gelişme olduysa beni bilgilendirin.
meraba arkadaşlar...
kızlar 3 sene önce tüp bebek yaptıran ve oğlu şuan 2 yaşında olan bi arkadaşım bana ALAK suresini okumamı tavsiye etmişti,ilk 2 ayetini yazıyorum ,
**1-2- Ikre' bismi rabbikelleziy halak. Halekal'insane min 'alak. (Yaratan Rabbinin adıyla oku! O, insanı Alak-embriyo- tan yarattı.) birde Kuran'dan bi dua yazmıştı,
**Rabbi heb liy minessalihin.("Rabbim bana salihlerden bir evlat ver.")
ben de Ramazan ayında Kuran'ın mealini okumaya başladığımda şöyle birşey okumuştum ve o kadar etkilenmiştim ki, "Allah izin vermedikçe hiç bir kadın gebe kalamaz." tam olarak hangi sure ayet hatırlamıorum belki sizlerde okumuşsunuzdur,biz elimizden geleni yapalım,pes etmeyelim,isyan etmeden bu imtihanımızı geçelim,tıbbın bize sunduğu imkanları zorlayalım ve sonra tevekkül edelim,elimizden başka bişi gelmio ama inşallah hepimize bi gün ALLAHım nasip edecektir anneliği,çünkü çok kutsal birşey diliyoruz,AMİN..
Kızlar firarda :) Merhaba canım. Ne yaptın oğluşuna isim buldunmu? Bende kızceme isim arıyorumm
Ayy biraz emir verir gibi olmuşş pardonvarsa bir gelişme bilgi için rica ediyoruzzz
meraba arkadaşlar...
bende gezentiydim bugün kocişimle yeni geldim eveoğluşma isim arıyorum fatih kaan olabilir ama tam kesin değil bakalım ne olacakkk sen neler düşündünn kızcene
hoşgeldiniz kıslaaarrrrrrrrrrrrrrrrr......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?