Tüp Bebek Günlüğümüz !

demek sınava girenlerden biride sensin...
türkiye birinciliği bekliyorum senden
gerçi bu sınavda böle bişi yok ama olsun ben yinede bekliyom...
bu saatte temizlikte zor valla kolay gelsin sana..

canım zaten ben bu sene kalıyım esım sanayıye cırak olarak verecek durum vahım anlıyacan

akasya bebm nasılsın

ıkrammaya canım sende gıt yat yarıne dınde olursun

iyiyim canımmmmmmm........ bugün biraz şişkinlik var üstümde.... birazda yemeyi abarttım patlamaya hazır bomba gibiyim sen ne yapıyon??

iyiyim canımmmmmmm........ bugün biraz şişkinlik var üstümde.... birazda yemeyi abarttım patlamaya hazır bomba gibiyim sen ne yapıyon??

afıyet olsun canım elıf nazımıza lop lop et olsun soda ıc bıraz rahatlatır bende napıyım aynı farkı bırsey yok hayat ısde cok sukur yasayıp gıdıyoruz rabbım herkese saglık sıhat versın

slm akasya ve su bu gun cok sakin burasi kizlar nasilsin ? ben cok heycanliyim saat onda catlatma ignemi vuracam igneler bitti artik sali opu var artik hayirlisi arkadaslar

afıyet olsun canım elıf nazımıza lop lop et olsun soda ıc bıraz rahatlatır bende napıyım aynı farkı bırsey yok hayat ısde cok sukur yasayıp gıdıyoruz rabbım herkese saglık sıhat versın
aminnnnnnnnnnnn.............. elifime olsunda bana olmasın
slm akasya ve su bu gun cok sakin burasi kizlar nasilsin ? ben cok heycanliyim saat onda catlatma ignemi vuracam igneler bitti artik sali opu var artik hayirlisi arkadaslar

hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşallah.................

selamm kızlarrrr... topikte var mı bir gelişme....,

Benimm ayaklarımm şişiyorrr : birde 15-20 gün olacak otutunca sırtımın sağ tarafı kabugalar btıyor ve ağrıyor. orası ağrıdığında sağ göğsümün altındaki kaburgada ağrıyor neden olabilir kii??

ah canım şikayetlerin ardı kesilmiyo hamişlikte........

kızlar 3 sene önce tüp bebek yaptıran ve oğlu şuan 2 yaşında olan bi arkadaşım bana ALAK suresini okumamı tavsiye etmişti,ilk 2 ayetini yazıyorum ,

**1-2- Ikre' bismi rabbikelleziy halak. Halekal'insane min 'alak. (“Yaratan Rabbinin adıyla oku! O, insanı Alak-embriyo- tan yarattı.&#8221 birde Kuran'dan bi dua yazmıştı,
**Rabbi heb liy minessalihin.("Rabbim bana salihlerden bir evlat ver.")
ben de Ramazan ayında Kuran'ın mealini okumaya başladığımda şöyle birşey okumuştum ve o kadar etkilenmiştim ki, "Allah izin vermedikçe hiç bir kadın gebe kalamaz." tam olarak hangi sure ayet hatırlamıorum belki sizlerde okumuşsunuzdur,biz elimizden geleni yapalım,pes etmeyelim,isyan etmeden bu imtihanımızı geçelim,tıbbın bize sunduğu imkanları zorlayalım ve sonra tevekkül edelim,elimizden başka bişi gelmio ama inşallah hepimize bi gün ALLAHım nasip edecektir anneliği,çünkü çok kutsal birşey diliyoruz,AMİN..

Son düzenleme:

canımm ben de ege de yaptırmıştım. hayırlısı olsun

arkadaşlar yarın sabah tıransferim var birazda heycan var acaba nasıl beslenmem lazım herangi özel bişey gerekiyormu beslenmede

hayırlısı olsun canım... tranfer sonrası bol su iç, ananas ve kabak çekirdeği ye... dimesini %100 ananas suyunu da iç.

gözün aydın canım..

ah canım şikayetlerin ardı kesilmiyo hamişlikte........

ama bu ağrı beni bitiriyor... oturamıyorm. perşembe işte ne yapacam bilmiyorum.

Yarın 17.30 da oğluşumu görecem.umarım herşey yolundadır.

İyi akşamlar kızlar. Haftasonu giremedim sayfalar birikmiş yine geçmişi okumaya hiç niyetlenmedim. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Önemli bir gelişme olduysa beni bilgilendirin.

İyi akşamlar kızlar. Haftasonu giremedim sayfalar birikmiş yine geçmişi okumaya hiç niyetlenmedim. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Önemli bir gelişme olduysa beni bilgilendirin.

Ayy biraz emir verir gibi olmuşş pardon varsa bir gelişme bilgi için rica ediyoruzzz

Ayy gerçekten mi en sevdiğim ezbere bildiğim ve nickime ilham kaynağı olan surenin ilk aytei zaten....bk işte varmış bir hikmetii...canım benim kaç kez okummaız gerekiyormuş sayısı var mı??

Gülden en son yemeğe gitt...i bence kocişi üstüne bir de tatlı yeyim dedi..... gülden şu an ya kaçıyor ya da yakalndı servis yapıyor heehh
ayy mesajımı görünce sayacak bana ben dönmeden kaçiim barii beni sorarsa görmedik deyin yok deyin....yarın da akşama kadar yokum nasılsa hehehe

Kızlar firarda :) Merhaba canım. Ne yaptın oğluşuna isim buldunmu? Bende kızceme isim arıyorumm

bende gezentiydim bugün kocişimle yeni geldim eve oğluşma isim arıyorum fatih kaan olabilir ama tam kesin değil bakalım ne olacakkk sen neler düşündünn kızcene

bende gezentiydim bugün kocişimle yeni geldim eve oğluşma isim arıyorum fatih kaan olabilir ama tam kesin değil bakalım ne olacakkk sen neler düşündünn kızcene

oh ne güzel gezmişsin. Ben Elif düşünüyordum ama vazgeçtik bişekilde. Şİmdi Zeynep olabilir diyoruz ama çok zor bir karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…