Selam kızlar, nasılsiniz? Ben cok iyi sayılmam bugün Dr a gittik kafam cok karıştı kesenin seklini beğenmedi, iki kese var gibi dedi, birinde kalp atımı aldık cok şükür ama, etrafı hep kanama alanı imiş düşük riskin var dedi aslında bugün 7+0 satA göre ama bebek 6+4 imiş... Kanama olursa gider dedi., yat sürekli dedi en cok da kese sekliniz bozuk deyince üzüldüm .., cuma yeniden gidicrm. Ama kalp atışına sevinmedim öyle cok olumsuzluk söyledi ki(
Canım arkadaşalarım daktırdan geldim şu an eşimin yanındayım anneme geçecem şimdi...
kısaca yazayım ohss riskim nedeniyle az doz la uzun sürede kontrollü gitcez dedi...
belki fazla iğne vurulacam demek bu ama az dozla yavaş büyütecekmiş...
önemli olan e2 değerim o da öğleden sonra çıkacak...
daktır 200-300 civarı olmalı değerin dedi fazlası ohss ye doğru ilerleme benim için...
çok endişeliyim...ultrasonda herşey güzel dedi...yumoşlar 9-10 mm olmuşlar...
opu için bişi demek henüz erken yani...
günaydın canlarrrr....
eşim sabah gitti örnek verdi merkeze..bende 2de hastanede olucam..
hayırlısıyla aşılamam olacak..
bakalım nasib Rabbimden..
öpüyorum sizleri Allaha emanet olun
Egunal ve zuzum herşeyin yolunda olması dileğiyle...Eki Görüntüle 386013 Bol yumoş ve arzu edilen kıvamda e2 sizinle olsun.
Tomurcuk & Julietta canlarım dualarımız sizlerle...Allah yardımcınız olsun & yüzünüzü güldürsün inş.
yok valla bılmıyom canımm..zaten burda abdest almamda okumam da zor olur kıı..bulunduğum ortam kalabalık cnkuu..evde okuyayım dedım zuzu için 5 yasınn..lısteye ekleyınn mademm gulden ıcın okuncak bısey kaldıysa okuyayım
OHSS geçmişim olduğunu çoğunuz bilirsiniz...
bugünkü kontrolde doktorcum hemşireye e2 yi 200 civarı bekliyorum dedi sanki yanlış duymuşta olabilirim...
ama benim sonucum 450 çıktı yani iki katı
bu e2 böle giderse tedavim iptal edilir demek...
saat 5 de doktorla görüşecem sonuçları o zaman değerlendiriyor...
anlayacağınız üzgünüm....
Canım inşaallah durum da bşr yanlış anlaşılma vardır o kadar ümitlerle dualarla başlayan tedavin iptal olmaz inşaallah.. doktorun bakar bir çaresine ...hemen moralini bozma lütfen canısııı...benimde canım sıkılıyor zaten senden bari güzel haberler gelsinn..
canım benim durum da olasılık ihtimal kalmadı..doktorum telefonda açık açık söyledi bu hiç iyi olmadı dedi.Tekrar yapışıklık mı oldu neden böyl oldu anlamadım dedi hatta keşke geçen sefer transferi yapsaydık dedi bütün moralimi bozdu.....geçen haftalarda kuzenime de benim tedavim için çok zorlanıyorum şartları çok zorluyoruz demiş...
Adamın başına ilk defa geliyormuş biz de mi bir sorun var ne ilaçlara ne tedavilere cevap vermiyoruz...
ist. tüp bebk merkezinde gideceğim ordaki doktorumdan randevu alıp o muayene edecek ve ya ameliyat diyecek yeniden ya da tedaviiye başlayacak ..kafam durdu..
hemen kendime bi kutlama yapayımmmm...
doktorcumla görüştüm...
şu an sakıncalı bi durum yokmuş...
dozu düşürdü mesela 2 den 1,5 a düşürmüş olduk...
yani herşey yolunda bundan sonra günlük e2 vercem...
yarında doktordayım...
,cannlar ben geldimmmm.
egunalim nettin dr da .
be çok yoruldum biraz da kırıklığım var üzerimde
gece girebilirsem görüşürüz inşaallah
Güldenciimm listendeki tefriciye okuma faslı bitmiş oldu çok şükür ben kendim yazdıklarımı tamamlayacağım bu akşam.. 19 tane meryem suremiz kaldı...Allah Kabul etsin tüm okuyan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun gönüllerinin muratlarını versin...
Zuzumuzun listesi yavaş ilerliyor...kızlar size güveniyoruz herkes birer yasin birer meryem okuyabilirse mikemmel olacak.. benim kırmızılar geleceğe benzemiyor bu hafta bolbol okuyacağım inşaallah beni gördüğünüz yerde hatırlatın yasin okudun mu meryem okudun mu diye sorun ki kalkıp okuyayım bu ara pek uyuşuk bir hatun oldum kızlar sizleri seviyorum beni özleyin döneceğim inşaalah gece bitmeden
Selam kızlar, nasılsiniz? Ben cok iyi sayılmam bugün Dr a gittik kafam cok karıştı kesenin seklini beğenmedi, iki kese var gibi dedi, birinde kalp atımı aldık cok şükür ama, etrafı hep kanama alanı imiş düşük riskin var dedi aslında bugün 7+0 satA göre ama bebek 6+4 imiş... Kanama olursa gider dedi., yat sürekli dedi en cok da kese sekliniz bozuk deyince üzüldüm .., cuma yeniden gidicrm. Ama kalp atışına sevinmedim öyle cok olumsuzluk söyledi ki(
Meryem suresini ezbere bilmiyorum ama Zuzu25 e 50 tefriciye 3 Yasin yazın bana....
Tefriciye yarın aksama kadar biter. Yasin de Çarşamba akşamına kadar tamamlarım.
Ablam her cuma 15 kisi ile Kur'an okuyor. Ben bazen onlara rica ediyorum hemencik 15 er tane istediğimizi tamamlıyorlar :)))
Gerekenleri söyleyin okuturum ben.
Bari bir ise yaradığımızı hissedelim.
zuzuuuu canımm gene geçmişten başladıysaaann bırakk hemennn yüttfeeeennn..Önce kendini yaz bize merak edenlere sonra geçmişe cevap yazz yahuuu ühühühühüh
şekerim naptınnn deyiver hemen kocişim gelecek beni annemden almaya çıkmadan öğreneyimm..
canım geçmiş olsunn umarımm herşey yolunda gider..kalp atışını duyduğun için çok mutlu ol bence mücadeleci olcak bizim bebeklerimiz bu sorununda üstesinden gelirr o sen merak etme..kendinide üzmeee...
canını sıkmadan aklına kötü birşey getirmeden dinlen canım çok duyduk bu tur şeyleri birdaki kontrolune kadar düzelir
bizim minik kalplerimiz bize çok nazlı geldi ve büyümeleride çok nazlı olacaktır
canımmmm herşey yolunda olacak zaten yumoşlar büyümüş az kalmışşşş.....
hayırlısı olsun canım bu sefer meleğine kavuşursun inşallah.....
saol canım benim yumurtalarda güzel duruyooo :))))
saol canım allah razı olsun benim için dilediklerinin fazlasını sana versin....
olmayacakkkkk.....
canım sakın üzülme herşey güzel olacak sadece zamanın var o yüzden bu engeller çıkıyor...............
biliyordum sakin ol adaçayı iç o hormonları düşürüyor az kaldı hiçbirşey olmadan yumoşlar alınıp doya doya aşk yaşayacaklar dışarda :)))
,
aa özledim seni şekerim görmedim ya)
canım ilgin için saol allah nasip kısmet ederse yarın abdestimi alıp meryem ve yasinleri okumaya başlayacam opuya yetişmesi şart değil bir kısmını taransferden sonrada okurum hepinizden allah razı olsun hepinizin kalbinizden geçen hakkınızda ki hayırlı duaları rabbim kabul etsin....
geçmiş olsun bebeğin seninle bol bol tespih çek uzan dinlen allahın izni ile bebiş seninle kalacak annesi yaklaşık 9 ay tabiii ...
varlığınız yeter canım allah razı olsun.....
ayyy özür dilerim ben iyiyim kızlar yumurtalıklarım ilaçlara cevap vermiş bi yumurtalığımda 4-5 taneden fazla varmış 7-8 mm civarında perşembe günü tekrar gidecem inşallah allahın izni ile herşey yolunda sonu de güzel olur inşallah...
Cnm bnm de 5+5kanamayla düşük riskim vardı ve ben çok uzun süre kıpırdamadan yattım sende yatsan iyi edersin iğne verimi Dr un bn hergün progestan iğne ve 3gunde 1de proluton depot vuruldum Rabbim sizi ayırmasın insallh ve lütfen pozitf ol kötü birşey düşünme ve hiç ağlama bak bn hayatım da ilk defa kızıma olumlu oldum kayınvalidem dengemi şaşırttı bosver sen sakın stres yapmaSelam kızlar, nasılsiniz? Ben cok iyi sayılmam bugün Dr a gittik kafam cok karıştı kesenin seklini beğenmedi, iki kese var gibi dedi, birinde kalp atımı aldık cok şükür ama, etrafı hep kanama alanı imiş düşük riskin var dedi aslında bugün 7+0 satA göre ama bebek 6+4 imiş... Kanama olursa gider dedi., yat sürekli dedi en cok da kese sekliniz bozuk deyince üzüldüm .., cuma yeniden gidicrm. Ama kalp atışına sevinmedim öyle cok olumsuzluk söyledi ki(
ay cnm pek bir iyi olur görüş birileryle hatta yardım et birdaha hiç gelmesin bizeMaşallahhhhhhhh
şekerim senin kaynanan için tıp dünyasının yapabileceği bişi yok ama imamlarla bi görüşelimmm bişi yapabilirlermiii
aynen cnm yaa birde ben onunkii sikistirabilsem hiç fena olmicak ama haha esim yanımda ama ne yapsın kovamazki annesi walla kiz ekinim kadın çatlıyor görme aaaaa daha çok var kızımı öpmene teyzesi sen once beni opçok şükürr senin kalbini kayınwalden sıkıştırıo zaten.nazlan sende eşine çatlasın patlasınn o teyzoşuu öpcekk onuu doğunca artık ziyarete gelirimm
canım benım tedavılerın boyunca hiç mi tutmadı benım hıc tutmadı... onu cok merak edıyorum....
akşamınız güzel olsun kızlar..............
seninde canımmm nasılsınn
valla zuzum gayet iyidim aslında... gittim saçlarımı kestirdim güzelleştim:))) ama şuan karın ağrım gitgide artıyo..... sıcak su torbası aldım faydası olur diye ama bilmiyom....
sen zaten güzeldin canım benim .....
üşüttün mü yoksa gebelikten kaynaklanan ağrılar mı üzüldüm şimdi
işşallah senide öperim en kısa zamandaaynen cnm yaa birde ben onunkii sikistirabilsem hiç fena olmicak ama haha esim yanımda ama ne yapsın kovamazki annesi walla kiz ekinim kadın çatlıyor görme aaaaa daha çok var kızımı öpmene teyzesi sen once beni opRal beye gelirsen hbr ver bana buluşalım
ALLAH RAHMET EĞLESİN.... Mekanı cennet olsun canım benım....
hadı bakalım gerı sayım basladı desene ıns pozıtıf heberler verıısın bıze canımmmm
hm senın durumuna sevındım canımm..napalım canım ölümlü dünya allah mekanını cennte etsin sabır versin kalanlaraa...
boşlukta gibi hissediyorsun kendini dimi canım anlamaya çalışıyorum seni ama zorr yaaa...umarım herşey düşündüğümüzün tersinde gelişir..rabbim dualarımzı geri çevirmesin.. (amin)
başınız saolsun canımm...
işşallah bebelerinn sana sıkı sıkı tutunurlar canım güzel haberlerini dört gözle bekliyorum
ne güsel bi haber bu..
inşallah bebeğin gelip sıkı sıkı tutunacak bu kez...
canım hoş geldın aramıza
canım inşallah rabbım emeklerini boşa cıkarmazgörür senı bu arada hangi erdeme gidiyosun
hemen kendime bi kutlama yapayımmmm...
doktorcumla görüştüm...
şu an sakıncalı bi durum yokmuş...
dozu düşürdü mesela 2 den 1,5 a düşürmüş olduk...
yani herşey yolunda bundan sonra günlük e2 vercem...
yarında doktordayım...
ay zaten son dönemde büyük boy tüpgaz gibiyimsanırım gaz sıkıştı ondan ağrı yapıyo.... üşüttüğümü sanmam çok dikkat ediyom kendime ama ne kadar dikkat etsende tam olarak iyi olmak mümkün olmuyomuş gebelikte..... hani sırt ve bel ağrısına alışmıştımda bu karın ağrısı hiç hoşuma gitmiyo
canımmmm herşey yolunda olacak zaten yumoşlar büyümüş az kalmışşşş.....
hayırlısı olsun canım bu sefer meleğine kavuşursun inşallah.....
saol canım benim yumurtalarda güzel duruyooo :))))
saol canım allah razı olsun benim için dilediklerinin fazlasını sana versin....
olmayacakkkkk.....canım sakın üzülme herşey güzel olacak sadece zamanın var o yüzden bu engeller çıkıyor...............
biliyordum sakin ol adaçayı iç o hormonları düşürüyor az kaldı hiçbirşey olmadan yumoşlar alınıp doya doya aşk yaşayacaklar dışarda :)))
aa özledim seni şekerim görmedim ya)
canım ilgin için saol allah nasip kısmet ederse yarın abdestimi alıp meryem ve yasinleri okumaya başlayacam opuya yetişmesi şart değil bir kısmını taransferden sonrada okurum hepinizden allah razı olsun hepinizin kalbinizden geçen hakkınızda ki hayırlı duaları rabbim kabul etsin....
geçmiş olsun bebeğin seninle bol bol tespih çek uzan dinlen allahın izni ile bebiş seninle kalacak annesi yaklaşık 9 ay tabiii ...
varlığınız yeter canım allah razı olsun.....
ayyy özür dilerim ben iyiyim kızlar yumurtalıklarım ilaçlara cevap vermiş bi yumurtalığımda 4-5 taneden fazla varmış 7-8 mm civarında perşembe günü tekrar gidecem inşallah allahın izni ile herşey yolunda sonu de güzel olur inşallah...
valla zuzum gayet iyidim aslında... gittim saçlarımı kestirdim güzelleştim:))) ama şuan karın ağrım gitgide artıyo..... sıcak su torbası aldım faydası olur diye ama bilmiyom....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?