Tüp Bebek Günlüğümüz !

zuzuuuu canımm gene geçmişten başladıysaaann bırakk hemennn yüttfeeeennn..Önce kendini yaz bize merak edenlere sonra geçmişe cevap yazz yahuuu ühühühühüh

canım geçmiş olsunn umarımm herşey yolunda gider..kalp atışını duyduğun için çok mutlu ol bence mücadeleci olcak bizim bebeklerimiz bu sorununda üstesinden gelirr o sen merak etme..kendinide üzmeee...

canımmmm herşey yolunda olacak zaten yumoşlar büyümüş az kalmışşşş.....

günaydın canlarrrr....

eşim sabah gitti örnek verdi merkeze..bende 2de hastanede olucam..
hayırlısıyla aşılamam olacak..
bakalım nasib Rabbimden..
öpüyorum sizleri Allaha emanet olun

hayırlısı olsun canım bu sefer meleğine kavuşursun inşallah.....

saol canım benim yumurtalarda güzel duruyooo :))))

saol canım allah razı olsun benim için dilediklerinin fazlasını sana versin....

olmayacakkkkk.....

canım sakın üzülme herşey güzel olacak sadece zamanın var o yüzden bu engeller çıkıyor...............

biliyordum sakin ol adaçayı iç o hormonları düşürüyor az kaldı hiçbirşey olmadan yumoşlar alınıp doya doya aşk yaşayacaklar dışarda :)))

cannlar ben geldimmmm.
egunalim nettin dr da .
,
aa özledim seni şekerim görmedim ya )

canım ilgin için saol allah nasip kısmet ederse yarın abdestimi alıp meryem ve yasinleri okumaya başlayacam opuya yetişmesi şart değil bir kısmını taransferden sonrada okurum hepinizden allah razı olsun hepinizin kalbinizden geçen hakkınızda ki hayırlı duaları rabbim kabul etsin....

geçmiş olsun bebeğin seninle bol bol tespih çek uzan dinlen allahın izni ile bebiş seninle kalacak annesi yaklaşık 9 ay tabiii ...

varlığınız yeter canım allah razı olsun.....

zuzuuuu canımm gene geçmişten başladıysaaann bırakk hemennn yüttfeeeennn..Önce kendini yaz bize merak edenlere sonra geçmişe cevap yazz yahuuu ühühühühüh

ayyy özür dilerim ben iyiyim kızlar yumurtalıklarım ilaçlara cevap vermiş bi yumurtalığımda 4-5 taneden fazla varmış 7-8 mm civarında perşembe günü tekrar gidecem inşallah allahın izni ile herşey yolunda sonu de güzel olur inşallah...

canını sıkmadan aklına kötü birşey getirmeden dinlen canım çok duyduk bu tur şeyleri birdaki kontrolune kadar düzelir
bizim minik kalplerimiz bize çok nazlı geldi ve büyümeleride çok nazlı olacaktır

şekerim naptınnn deyiver hemen kocişim gelecek beni annemden almaya çıkmadan öğreneyimm..

canım geçmiş olsunn umarımm herşey yolunda gider..kalp atışını duyduğun için çok mutlu ol bence mücadeleci olcak bizim bebeklerimiz bu sorununda üstesinden gelirr o sen merak etme..kendinide üzmeee...

İnşallah canim benim.. Zaten cok imkansızlıklar icinde geldi yavrum. Endo ince tutmaz dedi olsun deneyelim dedim ilk parti embryo transferde kayboldu.. Sonra bunlar çözüldü inşallah kısmetleri vardır bu dünyada ne diyelim.. Şansları bize çekmesin dünyaya gelirlerse...

bu arada aku da ikinci seansımı tamamladım bu sefer bel kısmımdan aşağı doğru daha çok iğne takıldı bakalım sonumuz ne olacakkk

Canim benim Rabbim hepimizin kalbine göre versin insallahh hepinizin ısı rast gitsin süprizlere gelsin meleklerimiz insallah

Cnm bnm de 5+5kanamayla düşük riskim vardı ve ben çok uzun süre kıpırdamadan yattım sende yatsan iyi edersin iğne verimi Dr un bn hergün progestan iğne ve 3gunde 1de proluton depot vuruldum Rabbim sizi ayırmasın insallh ve lütfen pozitf ol kötü birşey düşünme ve hiç ağlama bak bn hayatım da ilk defa kızıma olumlu oldum kayınvalidem dengemi şaşırttı bosver sen sakın stres yapma

Maşallahhhhhhhh
şekerim senin kaynanan için tıp dünyasının yapabileceği bişi yok ama imamlarla bi görüşelimmm bişi yapabilirlermiii
ay cnm pek bir iyi olur görüş birileryle hatta yardım et birdaha hiç gelmesin bize Cnm hadı az kaldı tedavi bitimine birde okunacak birseylr varsa bana hbr verin lütfen
çok şükürr senin kalbini kayınwalden sıkıştırıo zaten.nazlan sende eşine çatlasın patlasınn oteyzoşuu öpcekk onuu doğunca artık ziyarete gelirimm
aynen cnm yaa birde ben onunkii sikistirabilsem hiç fena olmicak ama haha esim yanımda ama ne yapsın kovamazki annesi walla kiz ekinim kadın çatlıyor görme aaaaa daha çok var kızımı öpmene teyzesi sen once beni opRal beye gelirsen hbr ver bana buluşalım

canım benım tedavılerın boyunca hiç mi tutmadı benım hıc tutmadı... onu cok merak edıyorum....

Slm canim evet bi kez tuttu denildi bir hafta sonra degerlerim dustu bi kez spontan hamile kaldim ilk ayinda kanamam basladi en son tup bebek tedavimde ise dis gebelik oldu
sizde sorun neydi kac kez denediniz?

valla zuzum gayet iyidim aslında... gittim saçlarımı kestirdim güzelleştim:))) ama şuan karın ağrım gitgide artıyo..... sıcak su torbası aldım faydası olur diye ama bilmiyom....

sen zaten güzeldin canım benim .....

üşüttün mü yoksa gebelikten kaynaklanan ağrılar mı üzüldüm şimdi

sen zaten güzeldin canım benim .....

üşüttün mü yoksa gebelikten kaynaklanan ağrılar mı üzüldüm şimdi

ay zaten son dönemde büyük boy tüpgaz gibiyim sanırım gaz sıkıştı ondan ağrı yapıyo.... üşüttüğümü sanmam çok dikkat ediyom kendime ama ne kadar dikkat etsende tam olarak iyi olmak mümkün olmuyomuş gebelikte..... hani sırt ve bel ağrısına alışmıştımda bu karın ağrısı hiç hoşuma gitmiyo

işşallah senide öperim en kısa zamandaistanbuldan sonra aral beye giderim heralde haberleşiriz canım...
akşamınız güzel olsun kızlar..............

seninde canımmm..sıcak su torbasını ayaklarına koy ii gelir ama karnına koyma.üşüttünmi ki acaba:18:

ALLAH RAHMET EĞLESİN.... Mekanı cennet olsun canım benım....
hadı bakalım gerı sayım basladı desene ıns pozıtıf heberler verıısın bıze canımmmm

başınız saolsun canımm...
işşallah bebelerinn sana sıkı sıkı tutunurlar canım güzel haberlerini dört gözle bekliyorum

ne güsel bi haber bu..
inşallah bebeğin gelip sıkı sıkı tutunacak bu kez...

canım hoş geldın aramıza

canım inşallah rabbım emeklerini boşa cıkarmaz görür senı bu arada hangi erdeme gidiyosun

sağolun kuzular..
Allahım tez vakitte evlat sahibi etsin bizleri inşallah..

su1838 cnm ben erdem çakmak şubesindeyim..

cnm çok sevindim ama demiştim doktorunla bir görüş ondan sonra üzüleceksende üzül..
çok şükür iyi haber almışsın..

hoşgeldin tatlım.... üşütmedim ama bilmiyom nie böle oldu...... sıcak su biraz iyi geldi en azından ağrım geçmesede biraz hafifledi........

canım aç karnına ananas ye yalnız kalabalığa çıkma sıkışan gazlar tamamen çıkar bide ılık suya bal katıp içersen oda çok faydalı hamile olduğun için ilk aklıma gelenler bu bide artık yeğenim büyüyor haliyle bağırsakların yeri daralıyor bu yüzden hazmı zor şeyleri gündüz ye bağırsak hareketini korumak içinde zeytinyağı kayısı falan eksik olmasın ...
elifnaz sağlıkla gelsinde sen bi süre daha bu duruma katlan dimi tabi zor olduğunun farkındayım rabbim gücünü artırsın.....

ha ha haaayyy o kadar kişiye cevap yazmış en sonunda kendinden haber vermeyi akıl etmiş...
maşallahhh canımcım....
e2 kaç şekerim..

akşamınız güzel olsun kızlar..............

akşamımız güzel ama çok uykum var ekşın planlarıda yatar bu durumda çok yorgunum...

valla zuzum gayet iyidim aslında... gittim saçlarımı kestirdim güzelleştim:))) ama şuan karın ağrım gitgide artıyo..... sıcak su torbası aldım faydası olur diye ama bilmiyom....

noldiiiiii sanaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…