hoşgeldin tatlım.... üşütmedim ama bilmiyom nie böle oldu...... sıcak su biraz iyi geldi en azından ağrım geçmesede biraz hafifledi........
canım aç karnına ananas ye yalnız kalabalığa çıkma sıkışan gazlar tamamen çıkar bide ılık suya bal katıp içersen oda çok faydalı hamile olduğun için ilk aklıma gelenler bu bide artık yeğenim büyüyor haliyle bağırsakların yeri daralıyor bu yüzden hazmı zor şeyleri gündüz ye bağırsak hareketini korumak içinde zeytinyağı kayısı falan eksik olmasın ...
elifnaz sağlıkla gelsinde sen bi süre daha bu duruma katlan dimi tabi zor olduğunun farkındayım rabbim gücünü artırsın.....
ayaklarını sıcak tutmak ii gelio..dikkat et kendinee canımmmgeçmiş olsunn
ha ha haaayyy o kadar kişiye cevap yazmış en sonunda kendinden haber vermeyi akıl etmiş...
maşallahhh canımcım....
e2 kaç şekerim..
akşamımız güzel ama çok uykum var ekşın planlarıda yatar bu durumda çok yorgunum...
noldiiiiii sanaaaa....
Kızlar ben yatıyorum sabah yine hastane yolları görünüyo erkenden...
Hepimize Allah rahatlık versin...
Yumoşlarımıda alayım kuluçkaya yatayımm...
Eki Görüntüle 386511
Eki Görüntüle 386511
Eki Görüntüle 386511
kızlar ben geldim...
çok şükür aşılamamız yapıldı bir sorun yok..herşey yolunda gitti..
15 gün sonra kan ver eğer kanama olmazsa dedi.
kanama olursada 2. günü kontrol var..
yolda yakın bir arkadaşımın babasının ölüm haberini aldım çok üzüldüm..Allahım mekanını cennet etsin..
hemen kendime bi kutlama yapayımmmm...
doktorcumla görüştüm...
şu an sakıncalı bi durum yokmuş...
dozu düşürdü mesela 2 den 1,5 a düşürmüş olduk...
yani herşey yolunda bundan sonra günlük e2 vercem...
yarında doktordayım...
Nasılsınız?biz iyiyiz,giremedik bi kac gündür..hem rahatsızdık,hemde sırtım o kadar agrıyoki artık hep uzanmak zorunda kalıyorum..bu sırt agrısı öldürcek beni,eşimde senin dalagınmı agrıyo dyo:))bilemedim..bugünde gezmeye gittik,arkadaşım dogum yapmıştı bebiş görmeye gittik:))allahım minicik bişey,normalinden eksik dogdu cünkü kuzum ama şükür saglıgı yerinde:))orda arkadaşlara da sordum normal diyolar,ordada acık oturduk,acık gezdik,acık koltugu kendimize tahsil edip yattık:))ama sizleride özledik..:))şimdilik bizden bu kadar..hepinizi öptük..
Selam kızlar, nasılsiniz? Ben cok iyi sayılmam bugün Dr a gittik kafam cok karıştı kesenin seklini beğenmedi, iki kese var gibi dedi, birinde kalp atımı aldık cok şükür ama, etrafı hep kanama alanı imiş düşük riskin var dedi aslında bugün 7+0 satA göre ama bebek 6+4 imiş... Kanama olursa gider dedi., yat sürekli dedi en cok da kese sekliniz bozuk deyince üzüldüm .., cuma yeniden gidicrm. Ama kalp atışına sevinmedim öyle cok olumsuzluk söyledi ki(
Eki Görüntüle 386511
Kizlar iyi geceler, opucukler ...
Kizlar iyi geceler, opucukler ...
Kızlarrrrr
ayrıntılı ultrasonumuz vardı... herşey çok güzel ve yolununda. oğlumun gelişimi 10 gün ilerideymiş.... Kültür sonucumuz da temiz çıktı.... güzel birgünn
canım o merak ettiğin haberin linkini kopyalamıştım topiğe baktın mı
gözün aydın canım........Kızlarrrrr
ayrıntılı ultrasonumuz vardı... herşey çok güzel ve yolununda. oğlumun gelişimi 10 gün ilerideymiş.... Kültür sonucumuz da temiz çıktı.... güzel birgünn
iyi geceler kızlar allah rahatlık versin ....................
kızlar bende çıkıyom...... karın ağrım beni rahat bırakmamakta.................. öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?