Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol zuzummmmmmmmm......

:))) ayy öyle oldu dimi ama ne yapıym dr. gittik ne olacak kaygısı vardı orda yeni hamile birini gördüm hem çok sevindim onun adına kendi adıma değişik duygulara girdim zaten hormonlardan duygularım laçkalaşmış sonra herşey yolunda olunca çook sevindimm menogonum bitmişti bugün yapılması gerekti eczaneye gittik aldık sonra hastaneye git vurul tabi hiç güzel yapamadılar hala canım acıyo sonra sevgilimle yemeğe gittik sonra onun bürosuna gittik ben cann82 den haber beklemeye başladım . 3 gibi cann82 ile buluştuk bir çay bahçesinde biraz oturduk sohbet ettik kulağını çınlattık sonra akuya gittik akudan çıktım eşimi bürodan alıp eve gel yemekti bulasıktı toplamaydı derken ancak geldim yazdım sasırmam normal değil mi :)))

e2 ye bakmadı perşembe bakar canım benim ilk tedavimde her gün bakılmıştı normal ilerlemişti sonraki ve bunda bir adetin ikinci günü bakıyorlar bide 8-9. günlerden birinde bakıyorlar. ama bence senin folikül sayına ve büyüklüğüne göre yüksek değil canım

Kızlar ben yatıyorum sabah yine hastane yolları görünüyo erkenden...
Hepimize Allah rahatlık versin...
Yumoşlarımıda alayım kuluçkaya yatayımm...

Kızlar ben yatıyorum sabah yine hastane yolları görünüyo erkenden...
Hepimize Allah rahatlık versin...
Yumoşlarımıda alayım kuluçkaya yatayımm...
Eki Görüntüle 386511

yazdım ama görmedin

çok sevindim..hayırlı sonuçlarla gel inşallahhh...
iyi gecelerrr

pardooonn beğenmişsin kuzuuuu

Son düzenleme:

canımmmm benimmm aşılaman hayırlı ve bebişli olsun......

canımm benimm gözün aydınnnn çokkk sevindim. Herşey çokk güzel olacak. bu arada bal-polen ve arısütünü kullan lütfen......

canımmm benimmmmmm çokk sevindim...... bu arada sırt ağrısı beni de öldürdü. aynı dalakkların olduğu bölge resmen batıyor... ayakta sorun yok ama oturunca dayanamıyorum

.......

canım benimmmmmmm inşallah herşey güzel olur.

Kızlarrrrr

ayrıntılı ultrasonumuz vardı... herşey çok güzel ve yolununda. oğlumun gelişimi 10 gün ilerideymiş.... Kültür sonucumuz da temiz çıktı.... güzel birgünn

canım o merak ettiğin haberin linkini kopyalamıştım topiğe baktın mı

hemen açtım linki ama haberi izleyemedim AKASYA da açıklamasını yqzmış topiğe sağol bacımm..benim derdimin ilacı kimde bilmiyorum ama aklım beynim yorgun şu randevuya da bir gideyim de hayır mı durumlar şer mi öğreneyim diyorum...gücüm ve takatim kaldırırsa yeni tedaviye geçeceğim.....Ama şuan ne doğru ne yanlış bilmiyorum...bu kadar üstüste operasyon sürekli ilaç ve hormon ilaçlarından sonra vücut dengem bozuldu..normale dönene kadar beklemeli miyim hemen ara vermeden devam mı etmeliyim karar veremiyorumm:18::18::18:

Kızlarrrrr

ayrıntılı ultrasonumuz vardı... herşey çok güzel ve yolununda. oğlumun gelişimi 10 gün ilerideymiş.... Kültür sonucumuz da temiz çıktı.... güzel birgünn
gözün aydın canım........

iyi geceler kızlar allah rahatlık versin ....................

iyi geceler zuzummmm.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…