hoşgeldin cicim amin inşaalah hepimizin duası bu ..Rabbim çok bekletmesin versin bebişlerimizi kucağımıza inşaallah..bu kürleri arkadaşlarımızdan yapanlar var ama ben hiç yapmadım bilgim yok maalesefböyle bir topik ariyordum cikti karsima
merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz?
bu yolda bas basa yürüyelim insAllah..
bende tup bebek tedavisindeyim ama yurt disinda kaliyorum, 4 tane transferim oldu 2 defa gebelik ama malesef keseden baska birsey goremedik
sogan kürü yardim edermi acaba?
hepimize Allah yardimci olsun, dualarimiz kabul dilekerlerimiz gercek olsun!
Günaydın kızlar. çook özledim hepinizi. haftasonu öyle arttı ki gribim yatak döşek yattım. hiç giremedim topiğedene var ne yok herkes iyi mi?
bir sürü şey kaçırdım sanırsam yeni hamişlerimiz var mı, tedavideki tontişler siz iyi misiniz? amma soru sordum dimi
hoşgeldin mayacıım iyi olmana sevindim canımmm..dahha da iyi olacaksın zamnla biraz sabır güzelim..sağol kuzucum. bende iyim artık. çok şükür normale döndük. umarım zor günler geride kalmıştır. bebişte iyi maşallahama karnım feci şiş. hala inmedi kistler su toplamış tedavi sırasında zamanla iner dedi doktor :18:
merhabaslm arkadaşlar 3 gündür geliyorum yazdıklarınızı okuyorum rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin... ben kıbrıstan katılıyorum 2 yıla yakın bi süredir evliyim ve 1 yılı aşkın bi süredir bebek düşünüyoruz olmuyo ve sonuç tüp bebekle sonuçlandı. şimdi yaptırmaı düşünüyoruz doktorum bana glucophage adlı bi ilaç yazdı birazda kilo ver dedi 10 gündür kullanıyorum ve rejimde yapıyorum bu ilacı kullanan arkadaşlar varsa onlara faydası oldumu acaba...şimdiden tşkler..
canım listeyi inceledim ne güzel olmuş eline sağlık rengarenk birde rica etsem benim adımı okadar kuçuk yazmışşsınkı garıp garıp araya sıkışmısım kimse beni görmüyo sanki
hoşgeldin cicim amin inşaalah hepimizin duası bu ..Rabbim çok bekletmesin versin bebişlerimizi kucağımıza inşaallah..bu kürleri arkadaşlarımızdan yapanlar var ama ben hiç yapmadım bilgim yok maalesef
hoşgeldin mayacıım iyi olmana sevindim canımmm..dahha da iyi olacaksın zamnla biraz sabır güzelim..
merhaba
canım hoşgeldinn istanbuldayım deseydin direk doktorunu soracaktım geçen sene devam ettiğim doktorum sorun olmadığını ve doğal yolla hamile kalabileceğimi söyleyip aynı reçeteyi yazmıştı kilo kısmı da dahil.glucophage ı bir süre kullndım ama kilo vermek yerine yavaş şişen bir balon gibi şişmeye devam ettim maalesef...eğer hsg çektirdiysen tüplerinde sorun yoksa ve eşinde de problem yoksa bu tedavi normal bir tedavi tüp bebek tedavisi değil yani...Tabii ben hsg çektirip tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendiğim için tüp bebeğe geçiş yaptım bu tedaviden sonuç alamadım maalesef...İnşaallah sen sonuç alırsın sağlıkla bebişini kucağına alırsın
Salatı tefriciyeleriin kalan bir kısmını ben aldım okuyorum..264 tane kaldı bundan sonra dikkatli okumamız lazım kimse habersiz okumasın listeye bakıp okuyacağı kadarını ekleyip okusun ki fazla olmasın burda liste yayında olmadığı için buraya yazıyorum.. arkadaşlar bilginize
canımmm ne dedımm sana olucak bu iş merak etme bebişlerın senı cok istıyooooooo bende kutlama yapım senın içinnnnnnnnnnn:87::87::87::87::87::119::119::119::119::119::118::124::124::130:
oh beeeeeeeeee super bı haberrrrr
uzulme dedık sana dımı cadıııııııı
anaammm aynı dakıkada yazmısızz kızzz ohh be rahatladık heeeeEki Görüntüle 386299
hep hamiş ve sayfa kutlamasımı yapcaz bu kutlamada senin e2 içinn:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
süper.... çok güzel egünal . Bak bosuna kendinide bizide üzdün.. Yakında inşallah hamiş listesinde yerini alacaksın.. Bekliyoruz canım...
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun İnşallah sonu güzel biter Önceki tedavindeki olumsuzlukları yaşamadan bebeğine kavuşursun İnşallah tedavin sorunsuz devam eder Ama artık senin stres yapmaman lazım Eminim doktorun senin için en iyisini yapacaktır Her şey dilediğin gibi gider inşallah
Yuppiiii ne güzel bi kutlama buuuu...
ya olacak ya olacak diyosun yaniii...
e bende inşallah diyeyim o zaman...
ama cicim ilk tedavinin travmasını yaşıyorum bugün onun etkilerini gördünüz işte...
he valla bugünlük rahatladık bakalım yarın e2 ne olacak...
opu ya kadar gerilim müziğim çalmaya devam edecek...
aaaa benim e2 min neyi eksik bhcg ve sayfa nolarından...tabii kutlayalımmmm
canım önceki tedavimin yan etkileri bunlar...
kötü bi tecrübe yaşayınca bu tedavide de acaba mı diyosun..
şimdilik bişey yok çok şükür...
fulyacımmm...
sana yazmayı bile özlemişim...
stres olamamak için elimden geleni yapıyorum inan...
ama hergün e2 bakılacak bundan sonra sonucu alana kadar ben haliyle gerilecem...
inşallah bişey olmadan opu ya kadar gelirim diye dua ediyorumm...
sen nasılsın
ayyy ben yazana kadar güzel haber gelmiş:) çok sevindim hadi bakalım daha güzel haberler inşallah
slm arkadaşlar 3 gündür geliyorum yazdıklarınızı okuyorum rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin... ben kıbrıstan katılıyorum 2 yıla yakın bi süredir evliyim ve 1 yılı aşkın bi süredir bebek düşünüyoruz olmuyo ve sonuç tüp bebekle sonuçlandı. şimdi yaptırmaı düşünüyoruz doktorum bana glucophage adlı bi ilaç yazdı birazda kilo ver dedi 10 gündür kullanıyorum ve rejimde yapıyorum bu ilacı kullanan arkadaşlar varsa onlara faydası oldumu acaba...şimdiden tşkler..
Salatı tefriciyeleriin kalan bir kısmını ben aldım okuyorum..264 tane kaldı bundan sonra dikkatli okumamız lazım kimse habersiz okumasın listeye bakıp okuyacağı kadarını ekleyip okusun ki fazla olmasın burda liste yayında olmadığı için buraya yazıyorum.. arkadaşlar bilginize
cannlar ben geldimmmm.
egunalim nettin dr da .
ben aldım kalanları canım......
Canım önce yazdıklarını okudum korktum bi anda,sonra yazdıklarını okudum,ohhh rahatladım..sen canını sıkma,dr un caresini bulurdu,güven dr na:))ayy az kaldı hadi inş..günler azalıyo..buarada temizligide bitirdin,camlarıda 2 kat sildinmis gibi otur artık,özledim kuzum seni.. buarada kardeşim ankarada,hastaneye geldiler..medicana hastanesi dedi sanırım sana yakınmı bilmem..söyliyimde senle benim yerime tanışsın bari
Canım inşallah e2 değerlerin hergün güzel çıkar Belli ki doktorun bu işin ehli birisi Herşeyi kendi kontrolü altında tutmaya çalışıyor İnşallah sorunsuz bir şekilde opun olur ve transferin gerçekleşir
Ben ise yaramaz öğrencilerimle uğraşıp duruyorum Hpimizde bir 23 nisan çoşkusu Bayram gösterisi için çalışıyoruz Okul çıkışında da yürüyüş yapıyorum zayıflamak için Birkaç kilo versem çok iyi olacak İnşallah ben de Mayıs başında donmuşlarımla tedaviye başlayacağım Benim için de heyacanlı ve sıkıntılı günler başlayacak İnşallah sonu güzel biter
Guldencim gozunaydin, benim de opu dan once 2 gun ustuste bakilmisti e2 degerime, cumartesi planlarken e2 yukseldi diye cuma opu yapildi. Hic bir problem de cikmadi, yumoslar buyumustu zaten, senin de tedavin devam eder hic endiselenip stres yapma canim.
Ay cnm benim ya korkma bizi de korkutma ne güzel bak az kaldı benimde nasipse Ağustos sonu gibi dedi dr ben de eşimle aynı gun olsun istiyorum Eylül basında bakalım beklerimi bizim kiz bilemiyorum korkma sen onde gidiyorsun bize moral vericeksin senya ben senin bebeğinin doğum tarihi çok seviyorum :))) benim kocamın doğum günü heeeep keşke hamile kaldığımda doğum tarihi bu güne denk gelsede en büyük hediyeyi versem diye düşünüpppp dururum .....................ne zamandır yazacam sana bunu şimdi yazdım işteeeeeeeeeee:)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok az kaldı artık sayılı günler........[/QUO
aaa ne güzel canım,,31 temmuz mu eşinin doğum tarihi,bende öyle yazıyor ama doktor 15-20 temmuz arası alıcam diyor,sorma canım yaa,,az kaldı günlerim,biraz korkuda oluyor ama sonu güzel olucak inşallah ,kavuşucam kızıma inşallahh,,,darısı senin başına inşallah canım benim
Slm kızlar Dr a gittik evetrabbime hamdolsun kalbimde anatomik bir problem yok Dr kesinlikle stres yok seni tetikleyen sıkıntı anladığım kadarıyla dedi ben zaten biliyorumki benim ilacımı kayinvalidedn kurtulmakNeyse takmıyorum artık oh o çatlasın bana ne dün esim bacaklarıma masaj yaptı kaslmisti yazık kadın cın çarpmış gibi oldu yakalasa beni dövecek bize dua edin haber vereyimde teyzelerimiz bizi merak etmesin dedim
bende çok sevindim canım inşallah böle sorunsuz gidebilirim opu ya...
hoşgeldinn...
ilacı doktor kilo vermeni kolaylaştırsın diye vermiş olabilir.
canım Allahrazı olsun...
anaammm nası yaaa akasyada öle dedi nolcak şimdi biriniz zuzuya okuyun barii...
daktırcım baktı yumoşlara bi de e2 hormonum bana göre çoktu sanki ve ilk tüp bebekteki ohss geçmişim nedeniyle panik oldum...
doktocum dozu az bişi düşürdü..
bundan sonra günlük takip yapılacak..
senden naber canm cann...
Allahrazı olsun canım benimm...
zaten Maşallah 1000 leri geçtin süpersin yanii...
ama ikramaya da aynısını demiş ben aldım diye nolcak şimdi...
ervacım doktorcuma güveniyorum tabii ama kötü bi tecrübeden sonra panik oldum birden...
gerçi bundan sonra hergün e2 ye bakılacak hergün panik olmam inşallah...
medicana bana yarım saatlik mesafede canım...sende geleydin anında damlardım hastaneye...
temizliğim bitti ama mutfakta bazı detaylar var yapılacak ama yorucu şeyler değil...
bende seni özlüyorum cicim...
eski günlerimizdeki gibi uzun uzun yazışsak keşke...
şimdi arada bir takılınca doyamıyorum yaniii...
ama mazeretin çoook güzelll...
Slm kızlar Dr a gittik evetrabbime hamdolsun kalbimde anatomik bir problem yok Dr kesinlikle stres yok seni tetikleyen sıkıntı anladığım kadarıyla dedi ben zaten biliyorumki benim ilacımı kayinvalidedn kurtulmakNeyse takmıyorum artık oh o çatlasın bana ne dün esim bacaklarıma masaj yaptı kaslmisti yazık kadın cın çarpmış gibi oldu yakalasa beni dövecek bize dua edin haber vereyimde teyzelerimiz bizi merak etmesin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?