hemen kendime bi kutlama yapayımmmm...
doktorcumla görüştüm...
şu an sakıncalı bi durum yokmuş...
dozu düşürdü mesela 2 den 1,5 a düşürmüş olduk...
yani herşey yolunda bundan sonra günlük e2 vercem...
yarında doktordayım...
be çok yoruldum biraz da kırıklığım var üzerimde
gece girebilirsem görüşürüz inşaallah
Güldenciimm listendeki tefriciye okuma faslı bitmiş oldu çok şükür ben kendim yazdıklarımı tamamlayacağım bu akşam.. 19 tane meryem suremiz kaldı...Allah Kabul etsin tüm okuyan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun gönüllerinin muratlarını versin...
Zuzumuzun listesi yavaş ilerliyor...kızlar size güveniyoruz herkes birer yasin birer meryem okuyabilirse mikemmel olacak.. benim kırmızılar geleceğe benzemiyor bu hafta bolbol okuyacağım inşaallah beni gördüğünüz yerde hatırlatın yasin okudun mu meryem okudun mu diye sorun ki kalkıp okuyayım bu ara pek uyuşuk bir hatun oldum kızlar sizleri seviyorum beni özleyin döneceğim inşaalah gece bitmeden
Maşallahhhhhhhh
şekerim senin kaynanan için tıp dünyasının yapabileceği bişi yok ama imamlarla bi görüşelimmm bişi yapabilirlermiii
canım benim çoook sevindimgüzel haberlerini bekliyoruz
saol canımmm...
bugünlük bi ohhh dedim bakalım yarın ve diğer günler nasıl e2 lerim olacak...
bi sorun çıkmadan bi opu ya gelebilsem süper olacak.
saol canımmm...
bugünlük bi ohhh dedim bakalım yarın ve diğer günler nasıl e2 lerim olacak...
bi sorun çıkmadan bi opu ya gelebilsem süper olacak.
iyiyim canısı noolsun aynı işte.seni merak ettim sevindim herşey yolunda ohhhh.gelsin bebişlrrrrr.
biz de zuzumla eraber akuya gittk zuzum seansa girdi banada 15 seans olduğu için küpe taktılar durumumuz iyi çok şükür.
bede diyorumki kırmızılar gelsin başlıyım artık.bende geliym peşinizdennnnn.
çok şükürr senin kalbini kayınwalden sıkıştırıo zaten.nazlan sende eşine çatlasın patlasınn o teyzoşuu öpcekk onuu doğunca artık ziyarete gelirimm
öle bi durum varsa benim kaynanayı da unutmayın haaaa.
İnşallah güzel olacak.
Kuluna yardım edene Allah da yardım eder...
Sen umutsun.... Umudun da olacaktır.....
Bir dua okunacağı zaman bana da söyleyin.... Ben de okurum....
Bu arada ekşından fazla söz etmesek.... :)))
Uzun zamandır yasak.... Sıkıntı büyük yani :)))
Hele ki benim anladığım ekşından söz etmediyseniz ben yanlış anladiysan sıkıntı sandığımdan da büyük :))))
merhaba arkadaşlar.bende ilk tüp bebeğe başladım.30 yaşındayım endometriozis hastasıyım.çok heycanlıyım bir okadarda korkuyorum...
bebicikler demişim bak Allah söyletti galiba:))))) bu arada benim hcg değerim yüksekti ya ikiz değilmiş tek kese gördük sağlıklı olsunda tek için yola çıkmıştık zaten.demekki hcg değeri doğru sonucu göstermiyor
sitres yapma herşey yolunda gidecek şuan en önemli şey moralinin düzgün olması ve olumlu düşünmen...
bence senin bebicikler gelecekler senden bu güzel haberi alıcaz içime öyle doğuyor
Selam kızlar, nasılsiniz? Ben cok iyi sayılmam bugün Dr a gittik kafam cok karıştı kesenin seklini beğenmedi, iki kese var gibi dedi, birinde kalp atımı aldık cok şükür ama, etrafı hep kanama alanı imiş düşük riskin var dedi aslında bugün 7+0 satA göre ama bebek 6+4 imiş... Kanama olursa gider dedi., yat sürekli dedi en cok da kese sekliniz bozuk deyince üzüldüm .., cuma yeniden gidicrm. Ama kalp atışına sevinmedim öyle cok olumsuzluk söyledi ki(
Aklına kötü bir şey getirmeden dinlenmeye çalış.
Ben gecen gün konu ile ilgili bir çok yazı okudum. Bazen kese gelişimi geriden gelebiliyormuş. Bir sonraki muayenede kendini toplayabiliyormuş. Bu nedenle tam bir olumsuzluğa kapılma .
Allah sağlıklı olacaksa hayırlı olacaksa sana nasip edecek zaten.
İnşallah sapasağlam duracak bebişin...
Selam kızlar, nasılsiniz? Ben cok iyi sayılmam bugün Dr a gittik kafam cok karıştı kesenin seklini beğenmedi, iki kese var gibi dedi, birinde kalp atımı aldık cok şükür ama, etrafı hep kanama alanı imiş düşük riskin var dedi aslında bugün 7+0 satA göre ama bebek 6+4 imiş... Kanama olursa gider dedi., yat sürekli dedi en cok da kese sekliniz bozuk deyince üzüldüm .., cuma yeniden gidicrm. Ama kalp atışına sevinmedim öyle cok olumsuzluk söyledi ki(
canım benım üzülme gör bak diger gidişine hersey yoluna gırecek bol bol dua et moralını yuksek tut bebişlerin küsmesin sana
inşallah hep birlikte evlat hasretimiz son bulur.
Meryem suresini ezbere bilmiyorum ama Zuzu25 e 50 tefriciye 3 Yasin yazın bana....
Tefriciye yarın aksama kadar biter. Yasin de Çarşamba akşamına kadar tamamlarım.
Ablam her cuma 15 kisi ile Kur'an okuyor. Ben bazen onlara rica ediyorum hemencik 15 er tane istediğimizi tamamlıyorlar :)))
Gerekenleri söyleyin okuturum ben.
Bari bir ise yaradığımızı hissedelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?