- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
güldenim canım yeni okudum geçmişi inşallah e2 değerlerin hep güzel çıkar rabbim sana hayırlı evlat nasip eder inşallaaaahhh amiin. bende yatayım artık belim bacaklarım kasıklarım heryerim ağrıyorr seni sevioruummmm
tatlı rüyalar yorgun prenses kuluçkaya yatıyorsun demek haa..sıcak tut yumurtaları ...daktır randevunda hayırlı uğurlu geçsin inşaallah
Kızlarrrrr
ayrıntılı ultrasonumuz vardı... herşey çok güzel ve yolununda. oğlumun gelişimi 10 gün ilerideymiş.... Kültür sonucumuz da temiz çıktı.... güzel birgünn
ya benim ayaklarım çok üşür zaten o yüzden hep sıcak su torbası koyarım ve yünlü çorap giyerim........ neyse geçeecek inşallah yapacak bişiy yok
:))) ayy öyle oldu dimi ama ne yapıym dr. gittik ne olacak kaygısı vardı orda yeni hamile birini gördüm hem çok sevindim onun adına kendi adıma değişik duygulara girdim zaten hormonlardan duygularım laçkalaşmışsonra herşey yolunda olunca çook sevindimm menogonum bitmişti bugün yapılması gerekti eczaneye gittik aldık sonra hastaneye git vurul tabi hiç güzel yapamadılar hala canım acıyo sonra sevgilimle yemeğe gittik sonra onun bürosuna gittik ben cann82 den haber beklemeye başladım . 3 gibi cann82 ile buluştuk bir çay bahçesinde biraz oturduk sohbet ettik kulağını çınlattık sonra akuya gittik akudan çıktım eşimi bürodan alıp eve gel yemekti bulasıktı toplamaydı derken ancak geldim yazdım sasırmam normal değil mi :)))
e2 ye bakmadı perşembe bakar canım benim ilk tedavimde her gün bakılmıştı normal ilerlemişti sonraki ve bunda bir adetin ikinci günü bakıyorlar bide 8-9. günlerden birinde bakıyorlar. ama bence senin folikül sayına ve büyüklüğüne göre yüksek değil canım
yazdım ama görmedin
dçok sevindim..hayırlı sonuçlarla gel inşallahhh...
iyi gecelerrr
pardooonn beğenmişsin kuzuuuu
Eki Görüntüle 386703 Eki Görüntüle 386703
Canım arkadaşlarıma günaydınnn deyip hastaneye öyle gideyim dedim...
Güzel haberlerle gelmeyi umuyorum...
Hepinizi çoookkk öpüyorummm...
Meryem suresini ezbere bilmiyorum ama Zuzu25 e 50 tefriciye 3 Yasin yazın bana....
Tefriciye yarın aksama kadar biter. Yasin de Çarşamba akşamına kadar tamamlarım.
Ablam her cuma 15 kisi ile Kur'an okuyor. Ben bazen onlara rica ediyorum hemencik 15 er tane istediğimizi tamamlıyorlar :)))
Gerekenleri söyleyin okuturum ben.
Bari bir ise yaradığımızı hissedelim.
[sıze=2]Eki Görüntüle 386703 Eki Görüntüle 386703
canım arkadaşlarıma günaydınnn deyip hastaneye öyle gideyim dedim...
Eki Görüntüle 386703 Eki Görüntüle 386703 [/sıze]
günaydınlar canlar egunal canım hastaneye gideceksn dimi hadı güzel haberlerle gelirsin inşallah öpüyorum seni
günaydın canım ben kaçırmışım sen dün dr. Da değil miydin? Bugün ne için gittin? Allah işlerini rast getirsin güzel haberlerle gel..
günaydın kızlar gunumuz guzel olsun..... Egunalcigim canım cok guzel haberlerle geleceksin inşallah ....
selam kızlar, nasılsiniz? Ben cok iyi sayılmam bugün dr a gittik kafam cok karıştı kesenin seklini beğenmedi, iki kese var gibi dedi, birinde kalp atımı aldık cok şükür ama, etrafı hep kanama alanı imiş düşük riskin var dedi aslında bugün 7+0 sata göre ama bebek 6+4 imiş... Kanama olursa gider dedi., yat sürekli dedi en cok da kese sekliniz bozuk deyince üzüldüm .., cuma yeniden gidicrm. Ama kalp atışına sevinmedim öyle cok olumsuzluk söyledi ki(
bana da okutabilir misin canım benim de az kaldı tedavime Allah bir mani vermezse 1 haftaya kadar regli olurum
Canım arkadaşlarıma günaydınnn deyip hastaneye öyle gideyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?