Tüp Bebek Günlüğümüz !

güldenim canım yeni okudum geçmişi inşallah e2 değerlerin hep güzel çıkar rabbim sana hayırlı evlat nasip eder inşallaaaahhh amiin. bende yatayım artık belim bacaklarım kasıklarım heryerim ağrıyorr seni sevioruummmm

Canım arkadaşlarıma günaydınnn deyip hastaneye öyle gideyim dedim...
Güzel haberlerle gelmeyi umuyorum...
Hepinizi çoookkk öpüyorummm...

canım yaaa demek ağrıların devam ediyooo...
bende seni seviyorummm

tatlı rüyalar yorgun prenses kuluçkaya yatıyorsun demek haa..sıcak tut yumurtaları ...daktır randevunda hayırlı uğurlu geçsin inşaallah

he he he kuluçkaya yattım...
daktırımı görmeye gidiyom birazdan kociş biraz daha oyalanırsa doktorcum da bakmıyommm uleeennn diyecek geç kalıyoz daa...

Kızlarrrrr

ayrıntılı ultrasonumuz vardı... herşey çok güzel ve yolununda. oğlumun gelişimi 10 gün ilerideymiş.... Kültür sonucumuz da temiz çıktı.... güzel birgünn

haayy maşallahh bebeğimize...
artık keyfini çıkar annesi..

ya benim ayaklarım çok üşür zaten o yüzden hep sıcak su torbası koyarım ve yünlü çorap giyerim........ neyse geçeecek inşallah yapacak bişiy yok

benimde çok üşür hatta yazın deli gibi sıcaklarda çoparla gezerim ben...

canım cann la görüşüyonuz demek ne güzel yaaaa...
beni güzel güzel anımsayın bak çekiştirmeyinnn
şaka ettim siz beni hep güzel anarsınız...
e2 ne bakılmadı daha demek...
bende de bakılmazsa olay olay olay olur yani..
o kadar baskılayıcı ve az doza rağmen yine yüksek yaniii...
oofffff offf...

yazdım ama görmedin

dçok sevindim..hayırlı sonuçlarla gel inşallahhh...
iyi gecelerrr

pardooonn beğenmişsin kuzuuuu

he gördüm yazamazsam en azından beğeniyom ki okuduğumu anlayın diye...
saol canım gidiyorum birazdan kociş makyajını bitirebilirse

günaydınlar canlar egunal canım hastaneye gideceksn dimi hadı güzel haberlerle gelirsin inşallah öpüyorum seni

Günaydın kızlar Gunumuz GUZEL olsun..... Egunalcigim canım cok GUZEL haberlerle geleceksin inşallah ....

bana da okutabilir misin canım benim de az kaldı tedavime Allah bir mani vermezse 1 haftaya kadar regli olurum

günaydınlar canlar egunal canım hastaneye gideceksn dimi hadı güzel haberlerle gelirsin inşallah öpüyorum seni

günaydın canım ben kaçırmışım sen dün dr. Da değil miydin? Bugün ne için gittin? Allah işlerini rast getirsin güzel haberlerle gel..

günaydın kızlar gunumuz guzel olsun..... Egunalcigim canım cok guzel haberlerle geleceksin inşallah ....

günaydın canlarımmmm...
Guldenım guzel haberlerle gel canım benım...
Guzel bır gun olsun tatlıslarımmmm

canım lutfen stres yapma ....
Bebegın senınle ve orada kalacak sen yat dınlen
sen uzuldukce oda uzulecek canım cuma gunu cok guzel haberlerle geceleceksın kuzummm

Nasıl oldun canım bugun daha ıyımısın
aynı devamsa tatlım sıcak tut kendını ....

bunu buldum bak

Aşağıdaki öneriler aşırı gaz sorunu yaşamanızı önlemekte yardımcı olabilir:

Yuttuğunuz hava miktarını azaltın. Gün içinde birkaç ana öğün yerine sık sık ve azar azar yemek yiyin. Yerken acele etmeyin. Yemeğinizi iyice çiğneyin ve yerken konuşmayın. Şişeden veya pipet ile içmekten kaçının. Sakız çiğnemeyin.

Son düzenleme:
Kizlar moralim sifir transfer sonrasi kabizlik yasiyorum yarim saat once tuvalete gittim biraz denedim.yapmak icin cok ta zorlamadim iki dakka sonra yattigim yerde jelimi yaptim jelin cibigini cikardigimda uzeti kahve renk leke vardi off bu ne demek simdi

Canimsin sagol :) daha iyi olmaya çalışıyorum ama sunu da anladım ki her asama bı öncekinden sormuş.. Allah hepimize güç kuvvet versin.. İnşallah cuma daha iyi olur hersey de sizi de sevindiririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…